Kakaový dortík s kakaovou polevou.
Recept ještě nebyl hodnocenMouku smícháme s práškem do pečiva a krupicovým a vanilkovým cukrem, přidáme mléko, olej, vejce, kakao a citronovou kůru a dobře promícháme. Těsto vlijeme do vymazaných…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mouku smícháme s práškem do pečiva a krupicovým a vanilkovým cukrem, přidáme mléko, olej, vejce, kakao a citronovou kůru a dobře promícháme. Těsto vlijeme do vymazaných…
Mouku smícháme s práškem do pečiva a krupicovým a vanilkovým cukrem, přidáme mléko, olej, vejce, kakao a citronovou kůru a dobře promícháme. Těsto vlijeme do vymazaných…
Z vajec, cukru, vlažné vody, oleje ,mouky, kakaa a prášku do pečiva vymícháme těsto, které vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct, poté necháme buchtu…
Korpus: Do mísy vložíme žloutky, přidáme polovinu cukru a vyšleháme do tuhé pěny. Potom přidáme oba druhy mouky, kakao a olej. Ve druhé míse vyšleháme bílky se zbylým…
Korpus: Do mísy vložíme žloutky, přidáme polovinu cukru a vyšleháme do tuhé pěny. Potom přidáme oba druhy mouky, kakao a olej. Ve druhé míse vyšleháme bílky se zbylým…
Nepečené kuličky jsou oblíbeným druhem cukroví nejen o Vánocích. V tomto receptu najdete inspiraci na kuličky z mletých ořechů, másla a strouhaných Horalek. Po…
Bílky trochu vyšleháme, pak po lžících zašleháváme ml.cukr, až je hezky hustá pěna, tak zašleháme žloutky, hezky jedno po druhém, ne naráz. Potom si připravíme sypké…
Pečení těchto oříšků v sobě skrývá problém a tím je nutnost pořízení formy. Jinak oříšky jsou křehoučké a jemné. Jejich chuť pak můžete doladit různými krémy, popřípadě…
Uvaříme kávu, přidáme likér, rum a cukr a necháme mírně zchladnout. Mísu vyložíme potravinářskou folií a do ní skládáme oblou stranou dolů piškoty namočené v kávě tak,…
Nepečené cukroví to vždycky jistí, když nemáme na nic jiného čas. Navíc to je cukroví velmi oblíbené a jeho chuť můžeme ovlivňovat různými poměry surovin. Rády vám s…
Nepečené cukroví to vždycky jistí, když nemáme na nic jiného čas. Navíc to je cukroví velmi oblíbené a jeho chuť můžeme ovlivňovat různými poměry surovin. Rády vám s…
Vejce a cukr ušleháme do pěny (já šlehám třeba i půl hod. Čím déle tím lépe ) Pak do vajec postupně zapracuji olej (už nešlehám) a mouku, kterou dávám po lžících. Do…
Pracny jsou absolutní vánoční klasika, která vydrží opravdu dlouho. Pokud tedy pracny hned nesníte. Pracny je nejlepší upéct o prvním adventu, na vánočním stole jsou pak…
Čtvercový kropus naplněný čokoládovým krémem, potažený smarflexem s vanilkovou příchutí. Uvaříme si mléko a před tím než do toho nalijeme pudink tak tam nalámeme…
Vánoční cukroví, které je za chvíli hotové, provoní kuchyň, krásně vypadá na stole a výborně chutná. Do lahodné náplně se navíc dají schovat zbytky cukroví, které se…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Malinké koláčky s nádivkou z povidel a sypané mandličkami. Základ je jednoduché křehké těsto se sádlem. V tmavé variantě s kakaem a ve světlé verzi s vanilkovým cukrem.…
Nepečené kuličky nemusí být plácány jen ze zbytků těsta. Tyto kuličky vytvoříme z máslového těsta s dětskou krupičkou, kapkou rumu a pořádnou dávkou kokosu. Obalené v…
Originál tiramisu se dělá pouze z Mascarpone. Ale protože je dražší, můžeme volit i jiné varianty. Místo něj se dá použít kombinace 1 vanička neochuceného pomazánkového…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Tyto snadné a rychlé sušenky připravíme jednoduše smícháním všech surovin, vytvarováním a upečením. Sušenky můžeme ochutit podle své chutě a přidat například med, ořechy…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Korpus: Vyšleháme bílky, postupně přidáváme cukr po vyšlehání postupně přidáváme jeden žloutek, lžíci oleje a pořád dokola. Až je krém hladký a pořádně zamíchaný.…
Jednoduché na přípravu i použité množství surovin je toto cukroví. Sádlo použité v cukroví je vynikající volba. Výsledkem po vyklopení z formiček a vychladnutí jsou poté…