Skopové maso a Ia Dárius
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme si kastrol na pečení. Maso omyjeme a opečeme v kuse na másle, aby se zatáhlo, přidáme sypké koření a vše krátce dohromady opražíme a ihned zalijeme vodou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravíme si kastrol na pečení. Maso omyjeme a opečeme v kuse na másle, aby se zatáhlo, přidáme sypké koření a vše krátce dohromady opražíme a ihned zalijeme vodou…
Připravíme dýňové pyré: Předehřejeme troubu na 185 °C. Dýni omyjeme od hlíny, rozkrájíme na čtvrtiny a lžící zbavíme semínek.Plech vyložíme pečicím papírem, rozložíme…
Grilované krůtí maso je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už se jedná o rodinný oběd nebo letní grilování s přáteli. Krůtí maso je nejen zdravé, ale také výživné…
Orientální grilovaná kuřecí prsa jsou exotickým a chutným pokrmem, který vás přenese do srdce Východu. Kuřecí prsa marinovaná v aromatické směsi citronu, zázvoru a…
Moučník vzdáleně připomíná podáváním zavlažna naše české buchtičky se šodó. Šneci jsou vláční, sladcí a provonění použitým kořením. Zároveň jsou sytí a mohou se sklenicí…
Veganská strava není vůbec tak nudná a asketická, jak by se mohlo z povzdálí jevit. Ovesná kaše v tomto pojetí může být velmi pestrá, chutná a lahodná. Navíc nadupaná…
S nadcházejícím zimním obdobím máme ještě větší chuť na sladké pečivo. Je to tak správně a v domácí kvalitě si jej můžeme dopřát kdykoliv. Vyzkoušejte veganskou variantu…
Tento chlebíček je lahodná kombinace zdraví prospěšné špaldové mouky, čokolády a čerstvého ovoce. Tento jednoduchý, ale přitom chutný dezert spojuje vláčnost banánu s…
Vánočka je symbolem českých Vánoc a tradice, která provoní celý domov. Její jemné, máslové těsto, přináší nejen chuťový požitek, ale i nezaměnitelnou atmosféru sváteční…
Přirozená kyselost a rebarbory zrovna vybízí k tomu, upéct z ní výborný koláč. Tuto jarní rostlinu lze ale využít i pro jiné druhy dezertů. Zkuste sladkou variantu s…