Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Květákové lodičky

Květákové lodičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z cesta vykrojíme tvar lodičky, uložíme do formy, položíme naň malé ružičky uvareného karfiolu a zalejeme zmesou smotany, vajíčok, pažítky, oriešku a soli. Pečieme do…

tejaja

30 min

Dvojitá polévka

Dvojitá polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V hrnci si uvaříme najednou kroupy s fazolkama téměř do měkka a v pánvičce na oleji si opečeme nakrájenou cibuli, přidáme všechnu zeleninu a hlívu na malé kousky.…

Bibinka

65 min

Květákovo-žampionová polévka

Květákovo-žampionová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na kousku másla orestujeme strouhanou mrkev s celerem, poté přidáme orestovat strouhaný česnek a na slabé plátky pokrájené žampiony.Vše po orestování zaprášíme moukou,…

recepty73

35 min

Květák s uzeným masem

Květák s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Květák rozebereme na menší díly a uvaříme na skus v osolené vodě. Poté scedíme a necháme okapat. Pokrájíme na menší kousky.Na rozpuštěném tuku osmažíme lehce dozlatova…

Květákovo-masákové dukáty

Květákovo-masákové dukáty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Syrový květák nastrouháme na větších slzičkách do mísy, přidáme nadrobno nakrájené houby, lahůdkovou cibulku nadrobno, pak ještě nasekanou pažitku, smetanu(mléko),…

Bibinka

40 min

Treska na barevné zelenině

Treska na barevné zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Filety tresky můžeme použít i mražené, předem rozmrzlé a osušené. Čerstvé očistíme, opláchneme a osušíme. Porce ryby pokapeme citronovou šťávou, posypeme nadrceným…

Kuřecí zeleninový salát

Kuřecí zeleninový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Kuře zbavte kůže. Maso vykostěte a nakrájejte na plátky.Mladé cibulky nakrájejte na tlustší kolečka. Oloupaný celer a mrkev nastrouhejte, květák rozdělte na růžičky a na…

clupmi

75 min

Slaný květákový koláč

Slaný květákový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Karfiol rozoberieme na ružičky, zalejeme vriacou vodou a necháme 5 minút blanšírovať. Potom ho vyberieme z vody a necháme odkvapkať.Cesto vyvaľkáme do kruhu a vložíme do…

1 36 37 38 39 40 44

Naposledy jste si prohlédli