Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 10. 2009 12:47

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 006 kJ / 1 913 kcal
Bílkoviny13,78 g
Tuky199,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 246 mg
Sodík 3,28 g
Sůl8,20 g
Sacharidy14,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

22. 10. 2009 18:34

To jsem ráda, že jsi tak rychle vyzkoušela a že chutnalo :-). Fotka je úžasná. Mimochodem, s tou parmazánovou strouhankou je to výborný nápad, dokonce mi zbyla z předchozího vaření (ta stehýnka s parmazánem) a bohužel mě nenapadlo to s ní posypat :-S. No jo, no... Tak podruhé...

Iljusa Iljusa

22. 10. 2009 18:15

Dnes byl k obědu, před koncem zapékání jsem jej posypala strouhankou promíchanou s parmezánem. Moc jsme si pochutnali. ;-) :yes:. Takto vypadala manželova porce k obědu.

maris maris

21. 10. 2009 18:26

Tak to je moc dobré, dělám podobně, ale místo anglické používám šunku. Díky za připomenutí, příště dám taky anglickou:-p a je to +:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 10. 2009 18:08

Eli, hned bych si dala, tak si jdu raději dát dalamán a šunku, abych se mohla na ty recepty vůbec podívat:-)):yes:

spagetka spagetka

21. 10. 2009 15:34

Eliz, děkuji, já věděla, proč kupuju květák, který mají v Albertu v akci :-D:-D:-p:yes:

džango

21. 10. 2009 15:33

zajímavé ;-)

Eliza Eliza

21. 10. 2009 15:33

Alenko, doufám, že ti bude chutnat, když už tě recept vyhnal ven pro květák...;-):-))
Všem děkuji za milá slova a body - samozřejmě. Vařte a foťte! :-K

bara.it bara.it

21. 10. 2009 13:53

Me moc chutna spojeni kvetaku s besamelem a kdyz si k tomu domyslim jeste tu slaninku,:-p nemohu nez dat bodik.:yes:

alenka111

21. 10. 2009 13:47

mnam.... nemozem sa rozpisovat bezim kupit kvetak a leti bodik, lebo kvetak lubim a takto som to este nepoznala a nerobila, ale odhadujem to, ze to bude u mna velmi oblubeny recept

Bibinka Bibinka

21. 10. 2009 13:41

Elizo, to je jistě dobrota, květák jsem spotřebovala do těch ledvinek, ale až ho v brzské době koupíme, tak jdu na to:-!Tu chuť mám úplně jasnou a posílám ti boda:yes:

Iljusa Iljusa

21. 10. 2009 12:52

mám v lednici "hlavu" květáku, další tip jak jej připravit ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapékaná květáková hlava zapečená květáková hlava zapečený květák v bešamelu květák v bešamelu květák zapečený jak připravit květák květák recepty zapečený květák kvetak besamel zapečený květák vcelku zapečený květák vcelku květák jak připravit květák k obědu bešamel na květák jak připravit bešamel kvetak zapeceny v besamelu květák vcelku zapékaný květák a bešamelem bešamel ze smetany zapečený květák s anglickou

Suroviny: květák, slanina anglická vcelku, cibule, sýr tavený, máslo, mléko, smetana ke šlehání, mouka hladká, petrželka, ořech muškátový, podravka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WL6g