Těstoviny s lososem ve smetanové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a jemně pokapeme olejem.Lososa natrháme nebo nakrájíme na středně velké kousky. Lososa osolíme, opepříme.Na pánvi s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a jemně pokapeme olejem.Lososa natrháme nebo nakrájíme na středně velké kousky. Lososa osolíme, opepříme.Na pánvi s…
Lze přichystat zdravý, rychlý a chutný oběd za půl hodiny? Ano. Než upečeme lososa, ochuceného kořením na ryby a pokladeného plátky másla, připravíme bramborovou kaši i…
Jste milovníci sushi a rády byste doma vyzkoušeli jeho přípravu, ale nemáte dostatek odvahy? S tímto receptem se bát nemusíte. Krok za krokem vás provede přípravou…
Losos je velice oblíbený, často jej vyhledávají i ti, kteří rybám běžně neholdují. Aromatická koprová omáčka v kombinaci s jemným rybím masem a zeleninou orestovanou…
Losos patří mezi velmi oblíbené ryby jednak kvůli chuti, ale také díky rychlé přípravě. Filety jsou navíc bez kostí. Černá čočka díky své zemité chuti s lososem skvěle…
Lososa osolíme, opepříme a opečeme na másle s olejem. Pokud máme lososa s kůží, pečeme nejdříve kůží dolů.Omáčka: Ve vodní lázni tak, aby se horká voda nedotýkala mísy,…
Velmi jednoduchý, ale efektní předkrm ze skandinávské kuchyně si našel své místo i na našich stolech. Kombinace marinovaného lososa, ochucené domácí majonézy a vařených…
Připravte si tatarák z lososa tak, abyste si mohli vychutnat přirozenou a ničím nerušenou rybí chuť. Tatarák z lososa podávaný na lehounce očesnekovaných topinkách je…
Jemné kousky lososa v majonézovém kabátku jsou opravdovou lahůdkou, hotovou za pouhých 10 minut. Podávat je můžete s různě upravenými bramborami nebo v odlehčené verzi s…
Lososa omyjeme, lehce osolíme a posypeme mletým kmínem. Brokolici rozebereme na růžičky a batát nakrájíme na hranolky.Batát s brokolicí dáme do jedné přihrádky parního…
Filé z lososa i s kůží opláchneme a důkladně osušíme kuchyňskou utěrkou .V misce rozmícháme 40 g soli, 40 g cukru a 10 g čerstvého kopru nakrájeného nadrobno.Do plastové…
Filety omyjeme ve studené vodě a osušíme papírovými utěrkami. Pekáč vymažeme máslem.Filety do něj vložíme kůží dolů, posypeme je rybím kořením, solí.... vším, co nám…
Lososa opepříme, osolíme, opečeme. Na pánvi orestujeme špenát s nakrájenou cibulí a česnekem se solí.Těsto vyválíme, potřeme rozšlehaným vejcem, dáme lososa, na to…
Brambory uvaříme v osolené vodě, ne příliš do měkka. Brokolici povaříme v osolené vodě cca 3-4 minuty, aby nebyla příliš měkká. Lososa osolíme a posypeme…
Brambory: Oloupeme a nakrájíme brambory, osolíme, přidáme olej a koření a dáme péct na 180 °C do měkka.Salát: Vše nakrájíme na kostičky. V misce zamícháme s cukrem,…
Porce lososa osolíme, pokapeme citronovou šťávou a lehce opeříme. Necháme 10 minut odležet.Na oleji orestujeme půlky žampionů, vyjmeme a udržujeme v teple.Pokud žampiony…
Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, cherry rajčátka na čtvrtky, lososa na kostičky, jarní cibulku na drobno.Cibuli osmažíme na oleji do zlatova a přidáme nakrájená…
Maso osolíme, poklademe nasekaným česnekem, kolečky pórku a navršíme na něj směs harissy a leča. Naskládáme do zapékací misky a pokapeme olivovým olejem. Dáme péci do…
V horkých letních dnech častěji saháme po rychlých a osvědčených receptech. Připravte si s námi lososa se smetanovou omáčkou a cuketou podle ČSN. Jemné rybí maso…
Ryby by měly být součástí vyváženého jídelníčku. Nejoblíbenější rybou je bezesporu losos. Vyzkoušejte jej připravit na páře, uchová si tak svou jemnou chuť. Perfektně ho…
Lososa osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Petržel oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, pórek na čtvrtkolečka. V kastrolku zpěníme máslo a zeleninu na něm dožluta…
Lososa zbavíme kůže a nakrájíme na menší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme rybu, osolíme ji a krátce orestujeme. Přidáme smetanu a společně…
Marinovaný losos je velkou delikatesou a snadno jej připravíte i doma. Chuť výrazné marinády a jemného masa lososa je skvělou kombinací, vhodnou zejména pro sváteční dny…
Pekáček si vyložíme pečícím papírem a mírně potřeme olivovým olejem. Lososa si posolíme a potřeme marinádou z česneku, zelené petrželky, špetky soli a lžičky olivového…