Losos na bylinkách
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve smícháme 2 lžíce rozehřátého másla s zakysanou smetanou. Poté přidáme tymián, osolíme a opepříme. Filety si necháme rozmrazit, a potom osolíme opepříme. Vložíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejprve smícháme 2 lžíce rozehřátého másla s zakysanou smetanou. Poté přidáme tymián, osolíme a opepříme. Filety si necháme rozmrazit, a potom osolíme opepříme. Vložíme…
Filety omyjeme ve studené vodě a osušíme papírovými utěrkami. Pekáč vymažeme máslem.Filety do něj vložíme kůží dolů, posypeme je rybím kořením, solí.... vším, co nám…
Sůl s nadrceným pepřem smícháme a řádně vetřeme ze tří stran do masa. Dáme do misky pokapeme šťávou z citronu, olejem přidáme nasekaný kopr a dáme odpočinout na 2 hod.…
Nálev svaříme, necháme vychladnout a lososa naložíme na 24 hodin. Před uzením opláchneme studenou vodou. Udíme na roštu v udírně cca 3 hodiny při + - 60 stupních.
Kombinace ryby a zeleniny na páře slibuje lehké a pro trávení příjemné jídlo. Můžete ho mít ale skvěle vychucené. Takové, které bude na hony vzdálené dietní mdlé stravě.…
Omytého a osušeného lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Rozpustíme lžíci másla, lososa polijeme a posypeme kmínem. Necháme 1/2 hod. odpočinout. Smažíme na…
Očistíme krevety, z lososa odstraníme kůži, zeleninu očistíme. Nakrájíme cibuli na půlkolečka, mrkev na nudličky, cibulku a řapík na špalíčky.Ve woku nebo hrnci…
Lososa zbavíme kůže a tuku a pokrájíme na malé kostičky. Přidáme najemno nakrájenou cibulku, natrhanou bazalku, na malé kostičky nakrájené tousty, sůl a pepř. Bílek…
Z utřeného česneku, trochy soli a ostatních surovin vytvoříme marinádu, do které nejlépe na noc vložíme filety lososa. Na rozpáleném oleji je pak ze všech stran opečeme.…
Brambory: Oloupeme a nakrájíme brambory, osolíme, přidáme olej a koření a dáme péct na 180 °C do měkka.Salát: Vše nakrájíme na kostičky. V misce zamícháme s cukrem,…
Losos má velmi jemné maso a není cítit rybinou. Máme pro vás inspiraci na chutný oběd, nebo večeři. Ze strouhaného sýru snadno připravíme výborný přeliv, který zapečeme…
Porce lososa osolíme, pokapeme citronovou šťávou a lehce opeříme. Necháme 10 minut odležet.Na oleji orestujeme půlky žampionů, vyjmeme a udržujeme v teple.Pokud žampiony…
Brambory oloupeme a dáme vařit.Poté je vyndáme a dáme do mixéru s trochou mléka a soli. Umixujeme hladkou kaši (můžete je udělat i šťouchané).Lososa omyjeme a očistíme…
Sýr Ricotta vyklopíme do střední mísy. Jarní cibulku nakrájíme na velmi jemné kousky. Plátky uzeného lososa nasekáme na velmi drobno a přidáme společně s jarní cibulkou…
Do pánve nalijte olej, přidejte nakrájenou cibuli a restujte lehce dosklovata. Po chvilce přidejte na plátky nakrájený česnek a nechte ho rozvonět.Přimíchejte rozmražený…
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a jemně pokapeme olejem.Lososa natrháme nebo nakrájíme na středně velké kousky. Lososa osolíme, opepříme.Na pánvi s…
Filé z lososa i s kůží opláchneme a důkladně osušíme kuchyňskou utěrkou .V misce rozmícháme 40 g soli, 40 g cukru a 10 g čerstvého kopru nakrájeného nadrobno.Do plastové…
Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, cherry rajčátka na čtvrtky, lososa na kostičky, jarní cibulku na drobno.Cibuli osmažíme na oleji do zlatova a přidáme nakrájená…
Lososa den dopředu pokapeme citronem a osolíme. Zakryjeme a vložíme do lednice.V den vaření nejdříve uvaříme ve slupce brambory do měkka. Během vaření nakrájíme na menší…
Připravte si tatarák z lososa tak, abyste si mohli vychutnat přirozenou a ničím nerušenou rybí chuť. Tatarák z lososa podávaný na lehounce očesnekovaných topinkách je…
Filety lososa dáme do zapékací misky a vložíme do trouby vyhřáté na 180 stupnů (horkovzdušná). Pečeme 20 minut. Mezitím připravíme omáčku. Do hrnce nalijeme smetanu,…
Těstoviny uvaříme ve slané vodě al dente nebo o něco méně. Filet lososa bez kůže nakrájíme na malé kostičky, osolíme, opepříme, já dávám i trošku koření na ryby.Na…
Brambory nastrouháme na jemném struhadle, vlijeme přepuštěné máslo, přidáme vejce, mouku a sůl a vypracujeme hladké těsto.Těsto rozdělíme na 4 části, z každé vyválíme…
1. Lososa nakrájet na tenké plátky (sousta) a dát do misky se šťávou z limetky, solí, pepřem, koprem a 1 lžící oleje. Alespoň na hodinu do lednice, občas ho otočit. 2…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 28. 3. 2024 12:59