Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mandle hořké - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 466 kJ /
590 kcal
Bílkoviny17,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,50 g
Tuky47,50 g
– nasycené4,50 g
– nenasycené42,50 g
–– mononenasycené22,50 g
–– polynenasycené20,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,00 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

České buchty Videorecept

České buchty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kdo by neznal české buchty plněné tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou? Oblíbený moučník můžete podávat i jako sladký oběd. Díky podrobným receptům na jednotlivé…

Jitta Mat

90 min

Náplně do buchet

Náplně do buchet

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…

Jitta Mat

35 min

Marcipán z marshmallow

Marcipán z marshmallow

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pěnové bonbóny mají většinou kombinaci barev, v tomto případě byly bílorůžové. Nejlépě nůžkami odstřihneme barevné od bílého. Růžové kousky bonbonů zastříkneme citronem…

Rozinkové cukroví

Rozinkové cukroví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rozinky umeleme nebo jemně pokrájíme. Pokud budete krájet, namočte je na chvíli do horké vody nebo čaje, aby změkly a pak vymačkejte. Ze všech surovin č. I zpracujte…

Hrníčkový piškotový beránek

Hrníčkový piškotový beránek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Velikonoční beránek nesmí chybět na našem svátečním stole. Podle tohoto jednoduchého receptu se jistě povede. Díky většímu množství vajec je beránek krásně nadýchaný.…

MiskaM

90 min

Mandlové včelí úly

Mandlové včelí úly

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Včelí úly, nebo také vosí hnízda, provoněné mandlovou esencí a ořechy, budou ozdobou na vánočním stole. Plněné vaječným likérem, máčené v bílé čokoládě, to je kombinace…

amalia

60 min