Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborák se zeleninou a kuřecím masem

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lubik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 251 kJ /
1 255 kcal
Bílkoviny59,02 g
Tuky32,59 g
Vláknina25,30 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,07 g
Sůl1,89 g
Sacharidy173,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí stehna uvaříme ve slané vodě (zůstane vývar na polévku). Stehna obereme (bez kůže). Brambory nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme zeleninu, kuřecí maso, česnek, bylinkového máslo, osolíme a opepříme. Krok 2: Pořádně promícháme. Přidáme vejce. Promícháme a necháme cca 30 minut odpočívat (brambory pustí vodu). Poté přidáme strouhanku, promícháme a můžeme smažit na pánvi.

TIP: Jak připravit bylinkové máslo

Zveřejněno 26. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborák se zeleninou a kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PVAn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborák se zeleninou a kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PVAn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bramborák recept, kuřecí maso v bramboráku, recept bramborák, kuřecí maso recepty, recepty z kuřecího masa, recepty kuřecí maso, bramboráky recept, kuřecí maso se zeleninou, bramborak s kurecim masem, recept kuřecí maso, recepty bramborák, recepty cmunda, stehna z bramborákem, brámborák recepty, bramborák na plech do trouby s kurecím masem, maso v bramboráku, recept -bramborák, kuřecí maso v bramboráku z do trouby, kuřecí se zeleninou, bramborové placky s kuřecím masem zeleninou

Suroviny:
brambory, mrkev, hrášek, kukuřice, květák, zelenina, stehno kuřecí, máslo bylinkové, strouhanka, vejce, česnek, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu