Bruschetty s avokádem
Máte chuť na dobrý a zdravý předkrm nebo večeři? Připravte si bagetku ochucenou bylinkovým máslem. Bagetu potřete krémovou avokádovou směsí a podávejte s čerstvou zeleninou a dokřupava opečenou slaninou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 948 kJ / 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,62 g |
Tuky | 100,83 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 4,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vnitřek avokáda vydlabeme, přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu, drcený česnek a vše vidličkou promícháme.
Krok 2: Bagety podélně rozkrojíme, namažeme bylinkovým máslem a krátce zapečeme.
Krok 3: Mezitím nakrájíme slaninu na kostičky a opečeme ji na suché pánvi.
Krok 4: Na hotové bagety naneseme avokádo, poklademe slaninou a nakonec ozdobíme kouskem rajčete a rukolou.
Zveřejněno 27. 8. 2024 12:02
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bruschetty s avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmzV
Moje poznámka
Bruschetty s avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmzV
Nejnovější recepty
Čalamáda velmi chutná
Přidáno před 2 hodinami
Stříhaný závin s arašídovou pomazánkou a sušenými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-banánový dort
Přidáno před 5 hodinami
Podzimní rizoto
Přidáno před 17 hodinami
Kořeněný koláč s dýní
Přidáno před 19 hodinami
Kapustičky se zázvorem a česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejznámější české odrůdy brambor: Na salát se hodí luxusní Annabelle, do těsta Lilly. A které jsou vynikající jako příloha?
Mojmír I.: První vládce Velkomoravské říše měl na talíři vepřové z volně pobíhajících prasat a jídlo zapíjel moravským vínem
Vojtěch Vrtiška, vítěz Peče celá země, vydává unikátní kuchařku: Každý recept je tam ve dvou verzích, snazší a těžší, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
Marta D před 5 minutami
Řízky z mletého masa
Marta D před 13 minutami
Karlovarské knedlíky - velmi dobré
zujali před 13 minutami
Hříbkové rizoto (Risotto ai funghi porcini)
JakubSe před 44 minutami
Španělské ptáčky
Jitule82 před 56 minutami
Kuřecí maso na způsob tikka masala
Lucie1001 před 1 hodinou
Rýže dušená v troubě
vaclavagregrova před 1 hodinou
Segedínský guláš
RabaRoman před 1 hodinou
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lisa444 před 1 hodinou
Suroviny:
avokádo,
sůl,
pepř drcený,
šťáva citronová,
česnek,
bageta,
máslo bylinkové,
slanina anglická,
rajče,
rukola
Komentáře (1)