Telecí maso s karotkou
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na kostičky. Nasucho je osmahneme, podlijeme horkou vodou, osolíme a dusíme. Karotku nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k téměř měkkému masu a dusíme 5…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na kostičky. Nasucho je osmahneme, podlijeme horkou vodou, osolíme a dusíme. Karotku nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k téměř měkkému masu a dusíme 5…
Telecí maso očistíme, omyjeme, osolíme a potravinářským provázkem svážeme do úhledného tvaru. Váleček pak dobře obalíme v hrubozrnné hořčici rozšlehané s olejem. Uložíme…
Na rozpálenou pánev dáme olej a do něj dáme plátky masa, které jsme opepřili a osolili.Maso opékáme s obou stran dokud se nezatáhne. Pak ho podlijeme vodou a necháme…
Velký telecí řízek rozklepeme na placku 1cm silnou a posolíme.Nejlépe je požádat řezníka,aby nám jej z kýty nebo plece připravil.Zavinujeme též hrudí zbavené kosti a…
Plátky teľacieho (morčacieho) mäsa osolíme, okoreníme a z oboch strán opečieme na slnečnicovom oleji vo veíkej panvici. Vyberieme na taniere a obalíme v hladkej múke. Do…
Nejdřív si připravíme marmeládovou zavářku - v kastrůlku povaříme marmeládu, přidáme brusinky nebo rybíz a namleté koření na Svařáka a povaříme asi 5 - 10 min, než směs…
1. Toastový chléb nakrájíme na kostičky a na trošce olivového oleje opečeme dozlatova. Smícháme smetanu s vejcem a sýrem, osolíme, opepříme a opatrně vmícháme opečený…
Telecí maso lehce naklepeme, opepříme barevným pepřem, osolíme a dáme opéct do pánve s rozpáleným olejem.Když je maso opečené z obou stran, do výpeku přidáme kompot,…
Maso nakrájíme na kostky a opepříme. Rozehřejeme lžíci oleje a maso prudce orestujeme. Pak maso vyndáme a odložíme stranou. Do hrnce přilijeme lžíci oleje a zpěníme…
Z masa odstraníme blanky, jemně naklepeme pěstí. Připravíme marinádu, do které maso vložíme a necháme nejlépe přes noc marinovat.Maso vyndáme alespoň hodinu předem z…
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, přidáme hořčici, koření, chilli a trošinku oleje. Vše promícháme a necháme marinovat aspoň hodinu.Když je maso namarinované,…
Maso omyjeme, nakrájíme na kousky a jemně opepříme.Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme papriku, kostky masa a za občasného míchání dusíme, až se šťáva…
Lehce prorostlé hovězí maso vcelku (0,8kg) + vepřové maso vcelku (0,3kg) + ideálně kousek telecího vcelku. Lze použít samozřejmě průmyslově namleté, ale pro gurmánský…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Asijská kuchyně: To nejlepší z jejich regionů. Ochutnali jste už krevety v tempuře nebo pekingskou kachnu?
Recept na jednoduchý domácí margarín bez „éček“: Zdravější než z obchodu a připravený do půl hodinky
Cvičíte, přesto nehubnete? Tady jsou 3 rady, jak nastartovat zaseklý metabolismus!