Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 886 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,93 g |
Tuky | 3,27 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 86,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdřív si připravíme marmeládovou zavářku - v kastrůlku povaříme marmeládu, přidáme brusinky nebo rybíz a namleté koření na Svařáka a povaříme asi 5 - 10 min, než směs zhoustne.
Krok 2: Poté si osmahneme cibulku, na ní dáme maso, osolíme, a když je maso osmahlé, dáme k němu papriku a pridáme marmeládovou zavářku. Připepříme a povaříme jako guláš, až je maso měkké.
Zveřejněno 5. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyKK
Moje poznámka
Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyKK
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 2 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 3 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 20 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 32 minutami
Poctivá květáková polévka
janatka před 36 minutami
Česnekový dresink
Nadja před 38 minutami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 42 minutami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 1 hodinou
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 1 hodinou
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 1 hodinou
Uzený guláš
brtna před 2 hodinami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 2 hodinami
Tématické fráze:
mražený rybíz,
marmelády z mraženého ovoce recept,
marmelád,
cena teleciho masa,
meruňkový guláš,
recept na marmeladu z mrazeneho ovocem,
sklenice na marmelády,
svařené víno s ovocem,
jak dlouho trvá vaření jahodového džemu,
co z mrazeneho rybizu,
maso marmeláda,
co z marmelády,
co do marmelady,
zavarky marmelady,
jahodová tapenáda,
telecí brusinky,
marmoška recept,
svařené víno vitana,
vitana koření na svařák,
recept z mraženého rybízu
Suroviny:
maso telecí,
cibule,
paprika čerstvá červená,
jahodová marmeláda,
brusinky,
koření na svařené víno,
voda,
sůl,
pepř
Komentáře (6)