Jarní dietní polévka
Recept ještě nebyl hodnocenPolévka je grunt, mnohdy nás zasytí tak, že k obědu nepotřebujeme žádné druhé jídlo. Jarní polévka plná zeleniny přijde vždy k chuti. Navíc je rychlá na přípravu, za…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Polévka je grunt, mnohdy nás zasytí tak, že k obědu nepotřebujeme žádné druhé jídlo. Jarní polévka plná zeleniny přijde vždy k chuti. Navíc je rychlá na přípravu, za…
Rafinované provedení této ořechové rolády pohladí chuťové buňky milovníka ořechů a jablek. Lehká piškotová roláda se šťavnatou náplní bude chutnat jako sváteční dezert.…
Roláda doladěná k dokonalosti na vás čeká na konci tohoto receptu. Lehké piškotové těsto s lískovými oříšky ukrývá malinový džem a lahodnou mandlovou náplň. Konečné…
Pokud chcete připravit výborný moučník, který splňuje požadavky na rychlou přípravu a efektní vzhled, následujte náš recept. Připravte ořechovou piškotovou roládu…
Pokud milujete čokoládu, určitě ochutnejte tyto výborné řezy. Nadýchaný čokoládový korpus je potřený výraznou rybízovou marmeládou a tvarohovo-čokoládovým krémem. Vše…
Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt. Smetanová polévka z uzeného vývaru je plná zeleniny a masa z uzeného jazyka, který má zajímavě kouřovou chuť. Navíc krásně voní…
Pandesal jsou klasické filipínské bochánky, které se jí obvykle k snídani. Jsou měkké, nadýchané a jemně nasládlé. Můžeme je podávat se sladkou náplní, například…
Talíř dobré polévky vždy příjemně zasytí a potěší. Hustá smetanová kuřecí polévka s kedlubnou a brambory není nijak složitá na přípravu a hotová bude do hodiny. Po…
Cuketa je vděčnou surovinou v našich kuchyních. Ochotně přijme chuť přidaných dobrot, aby ve výsledku vznikly skvělé a syté placičky. Budou se hodit jako samostatné…
Králík má lahodné maso s vysokou nutriční hodnotou. Připravte ze stehen skvělé závitky. Maso bude dobře ochucené náplní závitků. Výborná příloha v podobě kyprých…
Každý člověk jí i očima, vyzkoušejte s námi upéct rohlíkové těsto trochu jinak tvarované! Slané slunečnice jsou překvapivě jednoduché, zvládne je i začátečník. Upečené…
Není občas od věci si odpočinout od masových jídel. Kombinace vařené kedlubny a špenátu, ochuceného česnekem, vás příjemně překvapí. Pokrm velice snadný na přípravu, má…
Cuketu zapečenou s rajčaty, sýrem a rýží ocení nejen vegetariáni, ale zachutná také milovníkům masa. Do sytého pokrmu upotřebíte úrodu čerstvé zeleniny. Příprava není…
Oblíbené hranolky povětšinou připravujeme z brambor, avšak existuje spousta různých alternativ. Připravit je můžete i z kedlubny, obalené v trojobalu a usmažené krásně…
Šťavnatý vepřový steak plněný pórkem s aromatem slaniny, doplněné bohatou sýrovou omáčkou se stane jistě vaším oblíbeným jídlem. Jako přílohu můžete zvolit jakkoliv…
Italské cannelloni se obvykle plní náplní a poté zapečou. Jako náplň použijeme směs smetanového sýra, vejce a mangoldových listů. Cannelloni zapečeme s rajčatovou…
Kapr je velmi chutná ryba, byla by škoda si ho dávat jen na Vánoce smaženého v trojobalu. Pečené filety kapra, ochucené česnekem, podávané s pestrou směsí pečené…
Malé roztomilé dortíky připravíte ve formičkách na muffiny. Jsou z jednoduchého těsta a s pořádnou čepicí čokoládového pudinkového krému. Finální dozdobení vytvořte…
Oblíbené sušeny Koka, které se podobají těm kupovaným, můžete připravit z pohodlí domova a to z pohankové mouky, nebo mletých ovesných vloček. Jejich příprava je opravdu…
Z mouky, Hery, vajíčka, cukru, mléka, citronové šťávy a prášku do pečiva vypracujeme těsto. Zabalíme do mikrotenu a necháme v chladu odpočinout po dobu, než uvaříme…
Vychutnejte si s šálkem dobré kávy tyto výborné borůvkové řezy. Vláčné těsto posypané šťavnatými borůvkami potřeme lehkým a nadýchaným smetanovým krémem, který dosladíme…
Ryby osušíme, osolíme, posypeme kořením na ryby a obalíme v hladké mouce.Prudce osmažíme na oleji s trochou vepřového sádla.Když rybu obrátíme na druhou stranu poklademe…
Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale za to z něj lze připravit skvělý pokrm. Důkazem je tato směs hovězích kostek se zeleninou, řapíkovým celerem a slaninou,…
Tyto kakaové řezy jsou nejen krásně vláčné a jemné, ale zároveň bohaté na chuti. Nejlépe chutnají druhý den, když se těsto proleží a spodní vrstva báječně…