Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet vinný bílý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Coleslaw 2

Coleslaw 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1) Zelí si buď nakrájíme na menší kousky nebo dáme do mixéru. Mrkev si nastrouháme na hrubém struhadle a cibuli nakrájíme nadrobno. Zeleninu smícháme a přidáme 1 lžičku…

Caesar salát ( s krevetami )

Caesar salát ( s krevetami )

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejprve připravíme zálivku. V misce vymícháme metličkou nebo ručním šlehačem žloutky s cukrem, octem, solí a pepřem. Do směsi postupně pomalu za stálého míchání…

Snový okurkový salát s rajčaty

Snový okurkový salát s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurku rozkrojíme podélně na polovinu a pak příčně nakrájíme slabé půlměsíčky. Červenou cibuli nakrájíme stejným způsobem. Překrájíme rajčata. Přidáme nasekanou…

mojetara

10 min

Pečené marinované papriky

Pečené marinované papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Papriky se na grilování skvěle hodí. Ještě zatepla je smícháme se zajímavou marinádou z oleje, octa, sójové omáčky, česneku a bylinek. Jsou dobré teplé i studené,…

1974andrea

25 min

Hovězí líčka a jablíčka...

Hovězí líčka a jablíčka...

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí líčka pomalu dušená s kousky sladkých jablek tvoří skvělou souhru chutí, která zahřeje a potěší každého milovníka poctivého jídla. Díky dlouhému vaření se maso…

rebeka

90 min

Pikantní bramborový salát

Pikantní bramborový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory uvaříme ve slupce, ještě teplé oloupeme a nakrájíme na kolečka spolu s jarními cibulkami. Na zálivku si utřeme česnek se sardelkami, přidáme majonézu, ocet,…

Sladko-pikantní kachní prsa

Sladko-pikantní kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Prsa naložíme. Napřed jejich kůži mírně nařízneme do mřížky. Do hmoždíře dáme sečuánský pepř, rozmarýn, tymián, zázvor, chilli semínka a rozdrtíme. Touto směsí potřeme…

Panzanella

Panzanella

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Panzanella je skvělým způsobem, jak využít starší chléb a vytvořit lehký a přitom sytý salát. Osvěžující a barevný salát, který pochází z toskánské kuchyně a je ideální…

toscana

20 min

Dort Pavlova od Alenky

Dort Pavlova od Alenky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Po celém světě oblíbený dort Pavlova je dokonalým sladkým dezertem. Spojuje v sobě křupavost a vláčnost bílkového základu s lahodnou šlehačkou. Co nesmí chybět, je pak…

Karin9

90 min

Srbská fazolová polévka s koprem

Srbská fazolová polévka s koprem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Srbská fazolová polévka s koprem je opravdovou lahůdkou, kterou určitě musíte vyzkoušet. Přípravu si můžete usnadnit použitím fazolí ve slaném nálevu, takže ušetříte…

maris

30 min

Salát s tresčími játry

Salát s tresčími játry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Šalát natrháme a rozložíme na tanier.Na šalát dáme na kocky nakrájanú paradajku a nadrobno nasekaný strúčik cesnaku.Navrch poulakáme kúsky tresčej pečene, prelejeme…

Zelený židovský salát

Zelený židovský salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z octa, oleja, soli a mletého čierneho korenia si pripravíme šalátovú zhálievku, ktorou zalejeme šampiony a necháme stáť 1 hodinu. Do šalátovej misy natrháme ľadový…

Losos s okurkovou omáčkou

Losos s okurkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Porce lososa jemně posypeme pepřem a kořením a potřeme nastrouhaným zázvorem. Necháme alespoň hodinu odležet, solíme až těsně před pečením, aby losos nepustil šťávu. …

Jednoduchý marinovaný kapr

Jednoduchý marinovaný kapr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kapra rozdelíme na porcie a osolíme. Na oleji pražíme z oboch strán do zmäknutia (podľa hrúbky mäsa cca 7-10 min z každej strany). Vyberieme a vložíme do misy.Do výpeku…

Salát tří čoček

Salát tří čoček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Zelenú (hnedú) šošovicu namočíme na 3 hodiny, červenú a čiernu na 1-2 hodiny. Namáčame každý druh šošovice zvlášť. Vody dávame málo, len aby boli šošovice zakryté.Na…

tejaja

30 min

Kapr liu

Kapr liu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve musíme připravit rybí maso: půlku kapra stáhneme z kůže a vykostíme - odřízneme opatrně od páteře a velkých kostí. Za všech odřezků včetně kůže připravíme silný…

1 2 3 4 8