Orientální kuřecí s grilovaným ananasem
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny přísady na omáčku dáme do kastrůlku, důkladně rozmícháme a vaříme cca 10 minut do zhoustnutí. Podle potřeby dochutíme. Udržujeme teplou. Prsa rozřízneme na dva…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny přísady na omáčku dáme do kastrůlku, důkladně rozmícháme a vaříme cca 10 minut do zhoustnutí. Podle potřeby dochutíme. Udržujeme teplou. Prsa rozřízneme na dva…
Pohánku zalejeme vriacou vodou tak, aby bola ponorená (len tesne nad povrch pohánky), zakryjeme a strčíme do perín (paplóna a pod.). Necháme 25 minút bobtnať.Pohánku…
Maličké zemiaky ošúpeme. Na troche oleja opražíme na polkolieska narezanú cibuľu, prilejeme ocot a necháme raz prevrieť. Pridáme zemiačky, osolíme, okoreníme a za…
Odměřte mléko a přidejte do něj jablečný ocet. Nechte asi pět minut odstát. Troubu předehřejte na 180°C a formu na muffiny vyložte papírovými košíčky. V míse utřete…
Z octa, oleja, soli a mletého čierneho korenia si pripravíme šalátovú zhálievku, ktorou zalejeme šampiony a necháme stáť 1 hodinu. Do šalátovej misy natrháme ľadový…
Cukety nakrájame na malé kocky. Pridáme nesekané vňate a premiešame. Dáme do uzatvárateľnej nádoby.Prešľaháme ocot, cukor, nasekanú chilli papričku, štipku soli a…
Nejprve uděláme salát. Spaříme naříznutá rajčata, po chvíli je zchladíme, oloupeme, odstraníme vnitřek. Oloupané vychladlé brambory i červenou řepu nakrájíme na…
Tofu nakrájame na plátky a pokvapkáme 1 lyžicou sójovej omáčky.Zmiešame múku, rascu, oregano a tofu v zmesi obalíme. Vyprážame z oboch strán na oleji. Vyberieme a…
Cestoviny uvaríme al dente a scedíme.Na oleji orestujeme na polkolieska nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nasekaný cesnak a necháme rozvoňať.Pridáme na malé kocôčky…
Fazuľky nakrájame a v osolenej vode povaríme na skus. Scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať.Papriku nakrájame na tenké rezance, redkvičky na kolieska…
Fazolky uvaříme na páře na skus.Kachní prso nakrájíme na tenké plátky. Fazolky promícháme s uvařenými kroupami, trochou oleje, osolíme, opepříme, přidáme jeden…
Uhorku, cibuľu, paradajky narežeme na kolieska, papriky na rezance.Metličkou prešľaháme olej, ocot, prelisovaný cesnak, soľ, čierne korenie a papriku a jemne premiešame…
Kapra rozdelíme na porcie a osolíme. Na oleji pražíme z oboch strán do zmäknutia (podľa hrúbky mäsa cca 7-10 min z každej strany). Vyberieme a vložíme do misy.Do výpeku…
1) Rozehřejeme slunečnicový olej. 2)Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky. 3) Nakrájené maso opékáme asi 10 minut dozlatova. 4) Mango oloupeme a nakrájíme na proužky.…
Připravíme napřed slaný nálev, solanku. Smícháme vodu, sůl, cukr a ocet. Solankou zalijeme kuřecí maso. Umístíme nejlépe do uzavíratelného umělohmotného boxu a dáme…
Tofu pokrájíme na 1 cm plátky, potřeme hustou marinádou a necháme marinovat asi 2-3 hodiny. Vajíčko uvaříme natvrdo a necháme vychladit.Před opékáním tofu připravíme…
Do vody vsypeme cukr a dobře promícháme. Přidáme sůl a necháme rozpustit.Přilijeme olej. Přilijeme ocet a opět dobře promícháme. Opepříme.Cibuli nakrájíme na půlměsíčky.…
Listy oddělíme a důkladne opereme pod tekoucí vodou.Natrháme je na menší kousky.V míse smícháme všechny ostatní suroviny - žloutky nám vytvoří pěknou zálivku.Pak vše…
Celer očistíme, z hrušek odstraníme jádřince a vše nahrubo nastrouháme. Přidáme posekané lístky celeru a petrželky.Zalijeme vymíchanou zálivkou a při servírování navrch…
Oloupanou cibuli nakrájíme na velmi tenké plátky a dáme do misky se studenou vodou, do které přidáme 2 lžíce vinného octa. Tím se cibule zbaví palčivosti a zesládne. Po…
Listy šalátu opláchneme a dobre osušíme.Uhorku po dĺžke nastrúhame škrabkou na zemiaky na tenučké plátky.Paradajky narežeme na polovice.Plátky Ementálu narežeme tiež na…
Rajská omáčka podle pana Šroubka je dokonale vymazlený návod na zhotovení omáčky té nejvyšší kvality. K této omáčce si připravte houskový knedlík a maso tam bude už jen…
Brambory umyjeme a vcelku povaříme asi 8 minut. Poté je rozpůlíme či rozčtvrtíme a promícháme se zálivkou, kterou jsme mezitím připravili prošleháním olivového oleje,…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Sushi krok za krokem s Lukášem Neckářem: Jak správně uvařit a ochutit rýži?
Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky
Slavné omáčky: Espagnole vynese i obyčejný pokrm do nebeských výšin! Takhle ji dělají profíci