Roštěná s medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenV našem receptu najdete poctivě připravenou hovězí roštěnou, namarinovanou ochuceným olejem. Odleželou ji necháte připravit bez práce s pomocí pomalého hrnce. Na vás…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V našem receptu najdete poctivě připravenou hovězí roštěnou, namarinovanou ochuceným olejem. Odleželou ji necháte připravit bez práce s pomocí pomalého hrnce. Na vás…
Šťavnatý pečený losos s voňavými bylinkami je jednoduché, ale přesto dokonale chutné jídlo, které potěší každého milovníka ryb. Má jemnou chuť a skvěle se hodí jako…
Tak jako k Vánocům patří domácí cukroví, stejné je to i o Velikonocích. Na svátečním stole nesmí chybět tradiční beránek, třeba z mrkvového těsta, které je nadýchané,…
Polenta je kaše z kukuřičné krupice, která po ztuhnutí drží tvar a dá se snadno krájet i osmažit. Díky tomu je mimořádně variabilní – skvěle poslouží jako příloha i…
Tak jako k Vánocům patří domácí cukroví, stejné je to i o Velikonocích. Na svátečním stole nesmí chybět tradiční beránek, třeba z mrkvového těsta, které je nadýchané,…
Nákyp s mletým masem a ředkvičkami, to je opravdu lákavá jarní mňamka. Zapečený nákyp s brambory, ředkvičkami a mletým masem, ozdobený bramborovou kaší, vypadá nejen…
Kdo nechce stát dlouho u plotny, ale chce vykouzlit rychlý a chutný oběd, máme tu pro vás recept. Hebká bramborová kaše je doplněná mladým jarním zelím s cibulkou. Dle…
S chřestem se dá v kuchyni opravdu kouzlit – a tento recept je toho důkazem. Blanšírované stonky zeleného chřestu obalené plátky kuřecího masa doplňuje lahodná smetanová…
Omeleta je především snídaňové jídlo, ale připravit si ji můžete kdykoliv v průběhu dne. Je plná bílkovin a tak dobře zasytí na delší dobu. Jak tuto omeletu obložíte, je…
Jednoduchý salát s cibulí, ředkvičkami a zálivkou z vinného octa, netradičně doplněný křupavými smaženými sýrovými kroketami, můžete podávat jako lehký oběd či večeři.…
Likér Amaretto má zajímavou mandlovou chuť. Ne nadarmo se používá do různých moučníků. Připravit s ním můžete krásně vláčné muffiny, které potěší jako malý sladký…
Trhané maso je oblíbenou pochutinou, která si získává na oblibě. Zpravidla jej plníme do burgerů. Tentokrát máslové bulky můžeme naplnit trhaným kuřecím masem, které je…
Klíčem k opravdu výbornému grilovanému masu je dobře vychucená marináda a dostatečně dlouhá doba marinování. Pikantní Jamaican Jerk kuřecí paličky mají svůj původ na…
Máte v lednici ředkvičky a nevíte do čeho je použít? Vyzkoušejte s nimi připravit mleté maso s omáčkou ze zakysané smetany, zajímavě vonící po kari. Hotový pokrm můžete…
Jemné jehněčí maso prošpikované česnekem a slaninou pomalu upečeme spolu s rozmarýnem. Jako příloha k výbornému masu poslouží pohankový kuba s výraznou chutí hub,…
Místo běžných zapékaných těstovin vyzkoušejte stylové jednoporcové zapékací misky. Restovaná zelenina s těstovinami, spojená bešamelovou omáčkou, zasypaná sýrem a…
Pomalu pečené jehněčí plátky jsou krásně jemné a provoněné bylinkami. V kombinaci s lehce opečenými listy čínského zelí tvoří ideální základ pro slavnostní oběd. Pro…
Tento teplý salát je díky bramborám vydatný a hodí se do chladnějších dní. Skvělou chuť mu dodávají křehké a křupavé listy hořkosladké čekanky i pikantní ředkvičky.…
Tento jednoduchý oběd zachutná i těm, kdo brokolici nemají příliš v lásce. Smaženého platýse podáváme s nočky, které připravíme ze šťouchaných brambor a brokolice. Díky…
Tento salát se hodí snad pro všechna roční období. Kadeřávek v kombinaci s avokádem, halloumi a cizrnou vás skvěle zasytí a přitom se nebudete cítit přejezení. Všechny…
Pórek je v kuchyni využíván jako jemnější a chuťově bohatší alternativa k cibuli. Pórkové chuťovky nabízí jeho netradiční úpravu smažením. Kousky pórku usmažené v…
Jemné a delikátní králičí maso ze hřbetu v kombinaci s králičími játry upečte s voňavým česnekem a bylinkami. Jako přílohu k masu připravte restovanou sezónní zeleninu.…
Kapr je klasická česká ryba, která má velmi kvalitní maso. Ochutíme ho jen jednoduše kmínem, abychom nepřebili jeho chuť. Ke kaprovi podáváme teplý salát z restované…
Kapr je klasická česká ryba, která má velmi kvalitní maso. Ochutíme ho jen jednoduše kmínem, abychom nepřebili jeho chuť. Ke kaprovi podáváme teplý salát z restované…