Kuře po kanadsku 2
Recept ještě nebyl hodnocenKuře omyjeme, osolíme. Na dno pekáče dáme cibuli nakrájenou na plátky, položíme na ni kuře a zbylé suroviny (kromě másla) smícháme. Směs nalijeme na kuře a na kuře…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuře omyjeme, osolíme. Na dno pekáče dáme cibuli nakrájenou na plátky, položíme na ni kuře a zbylé suroviny (kromě másla) smícháme. Směs nalijeme na kuře a na kuře…
Pikantní masová směs se zeleninou je dochucená worcesterem, kečupem a křenem. Milovníci ostrých jídel mohou přidat ještě nadrobno nakrájenou feferonku. Flamendra…
Pikantní zeleninové směsi prodávané pod známou značkou se těší velké oblibě, ale jejich cena je poměrně vysoká. Podle podrobného a srozumitelného receptu připravíte…
Tatarák nemusí být nutně jenom hovězí. Jeho alternativa, vhodná i pro vegetariány, se skládá z brambor, aromatických sýrů a dochucovadel typických pro tatarák. Jeho…
Jednoduchý recept, který je sice retro, ale milujeme ho dodnes. Přesně taková je salámová pomazánka se zvláštním názvem sloní žrádlo. Můžeme ji připravit jen tak k…
Vezměte kastrol nebo pekáček, všechny suroviny nakrájejte na přiměřené kousky jako na špíz a dejte do toho pekáčku a strčte do trouby na 180°C zahřáté.Asi za 35 minut, i…
Salám semeleme, v kastrůlku svaříme 1 lžíci hořčice, worcwster, sojovku a kečup, necháme vychladnout. Mezitím si nakrájíme cibuli, roztrouháme česnek a okurku. Vše…
Šťavnatá vepřová žebírka v kořeněné marinádě si můžete připravit u grilu za horkých letních večerů, nebo i za nepříznivého počasí doma v troubě. Pokud jako přílohu…
Hovězí maso může být náročnější na přípravu, nicméně, pokud jste vlastníkem pomalého hrnce, o velkou část práce se postará právě on. Masové kostky opečené na cibulce…
Maso opláchneme, osušíme, odstraníme lůj a jiné nečistoty, celý špalík masa okořeníme Divočinou, potřeme olejem, zabalíme do alobalu a dáme do ledničky uležet(já mněla 2…
Maso nakrájíme na malé kousíčky a cibuli velmi nadrobno. Smícháme s ostatními surovinami a necháme v chladnu pár hodin proležet ( ale nemusí být ). Poté tvoříme na pánvi…
Na plátcích kotlety lehce nařežeme mřížku z obou stran a nařízneme lehce po stranách, aby se plátky masa nevyboulily a zůstaly pěkně rovné. Osolíme, opepříme a potřeme…
Pomazánka je skvělá na malý hlad, ale i jako pohoštění na večírek. Zkuste třeba tuto salámovou se sýrem a vajíčky. Je prostě výtečná, a přestože se jmenuje chalupářská,…
Rozmražené kuře zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky. Potom si připravíme těstíčko. Do misky dáme všechny připravené suroviny, rozšleháme metličkou, podle chuti…
Křehké kuřecí plátky marinované v chutné marinádě ze sladké chilli omáčky, zázvoru a worcesteru, smažené na troše másla a oleje vám jistě zachutnají. Příprava je velmi…
Vaření na chalupě vyžaduje jednoduché, vydatné a samozřejmě i chutné recepty. Kuřecím po chalupářsku potěšíte nejen velké jedlíky, ale i ostatní strávníky. Kombinace…
Tlačenka je tradiční zabijačkový výrobek, který se většinou konzumuje jen s cibulí a chlebem. Tímto receptem ji lze povýšit na pikantní delikatesu. U domácí přípravy…
Na trošce olivového oleje opečeme kousky kuřecího masa. Okořeníme čerstvě pomletým pepřem, zastříkneme /dost/ worcesterem a sojovou omáčkou. Přihodíme nakrájený řapíkatý…
Velmi chutný a rychlý salát, který se výborně hodí na svačinu nebo večeři. Připravujeme ho ze sterilovaného celeru se šunkou, nebo podle chuti i měkkým salámem nebo…
Marinované maso je po přípravě křehké a výborně ochucené. To, že se dá připravit delší dobu dopředu, z něj dělá ideální pokrm pro plánovanou akci s rodinou či přáteli.…
Špekáčky oloupeme a nakrájíme na větší nudličky. Jednu cibuli nakrájíme na drobno, druhou na půlkolečka. Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli na drobno necháme zesklovatět…
Drůbeží játra jsou v mnoha kuchyních často opomíjenou surovinou. Dáte-li jim ale šanci, překvapí vás krátkou dobou přípravy a výbornou chutí. Játra restovaná na cibulce,…
Pikantní klasika české kuchyně, to je cikánské hovězí. Tradičně se připravuje vcelku jako pečeně, ale my si tentokrát připravíme nudličky. Tento jednoduchý recept zaručí…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
10 tipů, jak na dokonalý hovězí vývar: Věnujte čas předpékání a pomalému vaření
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná
Jídlo v české nemocnici může chutnat skvěle: Losos se zeleninou, penne s parmazánem nebo bufetová snídaně jsou v těchto špitálech běžné