Pomazánka z tresky à la uzený losos na topinky
Recept ještě nebyl hodnocenOkurku nasekáme na drobno, cibulovou nať na tenoučké kroužky. Současně opékáme topinky nebo tousty v topinkovači.Všechny suroviny na pomazánku dobře promícháme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Okurku nasekáme na drobno, cibulovou nať na tenoučké kroužky. Současně opékáme topinky nebo tousty v topinkovači.Všechny suroviny na pomazánku dobře promícháme,…
Těsto: suroviny (1 část) rozmixujeme, přidáme suroviny (2 část), které pouze vmícháme. Na rozpálené pánvi vytřené olejem lžící lijeme těsto - jeden lívanec 2 pol.lžíce …
Suroviny smícháme v míse, mléko přidáváme postupně. Hustota připomíná hutné lívancové těsto, rozhodně není tekuté. Naposled přisypeme kypřící prášky, smíchané s lžičkou…
k Vánocům neodmyslitelně patří cukroví a jedním z nejtypičtějších druhů jsou bezesporu vanilkové rohlíčky. Připravte si je podle tohoto skvělého receptu, ve kterém je…
Jedná se o jedno z nejoblíbenějších cukroví, na které má každá hospodyňka uložený svůj recept. Křehké rohlíčky vonící ořechy a máslem, obalené v cukru s vanilkou, jsou…
Jednou za čas je chuť na nějaký sladký oběd. Zvláště pak v létě a na začátku podzimu, kdy dozrává spousta druhů ovoce. Klasický nákyp je spojením výše zmíněného. V tomto…
Závin můžete připravit z různých druhů těst. V tomto receptu vám přinášíme tip na cuketové těsto. Jeho příprava je snadná. Nastrouhanou a vymačkanou cuketu jen smícháte…
Ořechy přilepené na povrch lineckého těsta se pečením trochu opraží a zvýrazní svou chuť. Společně s libovolným krémem, který cukroví zvláční, vytvoří neodolatelnou…
Bez ořechového cukroví by to nebyly ty pravé svátky. Dva pláty medového těsta s máslem mají mezi sebou lahodný krém s kondenzovaným mlékem. Celé to pak korunují…
Cukroví s vůní kokosu a chutí oříšků na vás čeká pokud budete následovat náš recept na myslivecké věnečky. Uvidíte, že budou chutnat nejen myslivcům a budete je moci na…
Když se kuchyní line vůně vanilky, je jisté, že Vánoce jsou za dveřmi. Tato tobolka tropické orchideje plná semínek, je považována za celosvětově nejoblíbenější sladkou…
Nahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste…
Nahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste…
Medová příchuť této rolády a máslový krém s ořechy dělá moučník přímo neodolatelným. Upečte ho podle našeho podrobného receptu, nechte proležet alespoň do druhého dne.…
Medová příchuť této rolády a máslový krém s ořechy dělá moučník přímo neodolatelným. Upečte ho podle našeho podrobného receptu, nechte proležet alespoň do druhého dne.…
Dříve než začnete, přečtěte si poznámku. GLUKÓZOVÝ SIRUP Základem je vodní lázeň. Na malý hořák umístíme hrnec s vodou, do kterého vložíme malý kastrůlek (asi 400ml)…
Suroviny na náplň smícháme a směs za stálého míchání 5 minut povaříme. Babička přidává ještě trochu rumu, já raději bez. Náplň necháme vychladnout, mezitím v parní lázni…
Vajíčka s cukrem a olejem vyšleháme do pěny. Přidáme nastrouhaná jablka a mouku smíchanou se skořicí a práškem do pečiva. Přidáme hrozinky naložené v rumu. Směs nalijeme…
Vajíčka s cukrem a olejem vyšleháme do pěny. Přidáme nastrouhaná jablka a mouku smíchanou se skořicí a práškem do pečiva. Přidáme hrozinky naložené v rumu. Směs nalijeme…
Uděláme těsto, dáme odpočinout na 1 hodinu do chladna a pak už vykrajujeme kolečka. Polovina bude bez polevy na tu druhou dáme tu žloutkovou polevu. Posypeme oříšky nebo…
Rezance uvaríme v slanej vode obvyklým spôsobom. Scedíme a premiešame s lekvárom, množstvo podľa chuti. Do vymasteného pekáčika dáme tretinu rezancov, posypeme mletými…
Do nádoby pekárny vložíme vše ve známém pořadí a zvolíme program Těsto. Pokud pekárnu nemáme, uděláme kynuté těsto klasickým způsobem. Vykynuté, spíše tužší těsto…
Všechny suché ingredience smícháme, přidáme vidličkou rozmačkaný banán, přesnídávku, vše spojíme a necháme chvíli odležet. Na plech si připravíme papír na pečení nebo…
Vejce s cukrem ušleháme do pěny, přidáme mouku s práškem do pečiva, vlažné mléko, olej a nakonec nastr. margotku a oříšky. Dobře promícháme těsto vlijeme do tukem…
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 23. 5. 2024 08:33
Šéfkuchař hotelu Pupp: Na tento legendární vajíčkový salát do našeho hotelu chodí i Jiří Bartoška
Holka u plotny radí: Jak na nejlepší žemlovku? Zkuste to bez rohlíků a přidejte smetanu a rum!
Skromná kuchyně: Nať z mrkve nevyhazujte, připravíte z ní vynikající a hlavně levné pesto