Přírodní krůtí řízky s omáčkou s paprikami
Recept ještě nebyl hodnocenJemné krůtí maso a sezónní zelenina, jakou jsou papriky, vytvoří společně chutné jídlo. Papriky budou díky odstranění slupky lépe stravitelné i chutnější. Pokrm…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jemné krůtí maso a sezónní zelenina, jakou jsou papriky, vytvoří společně chutné jídlo. Papriky budou díky odstranění slupky lépe stravitelné i chutnější. Pokrm…
Čalamáda je skvělou přílohou k pečeným i grilovaným masům, zkuste si ji připravit podle tohoto receptu. Čalamáda po zavaření vydrží ve spíži celou zimu a máte tak vždy…
Velice jednoduchý recept na lehký letní předkrm, který můžeme skladovat v lednici i několik dnů. Omyjeme papriky. Celé papriky dáme do pekáče a přidáme asi 2 lžíce…
Brambory oloupeme a vaříme v osolené vodě tak, aby byly napůl uvařené. Na pánvi rozpustíme sádlo a dáme najemno nasekanou cibuli s pórkem, zpěníme a přidáme uzeninu a…
Vaření z jednoho hrnce ocení snad každý z nás. Chutný bezmasý guláš plný zdravé zeleniny je hotový během pár minut a zvládne ho i úplný začátečník. S čerstvým chlebem se…
Vylepšovat lze i takové zdánlivě "obyčejné" jídlo, jakým jsou francouzské brambory. Tak vznikl i tento recept na jidlo z jednoho pekáče. Použijte uzená žebírka, mají …
Těstoviny se zeleninou a fazolemi jsou vynikajícím a výživným jídlem, které spojuje klasickou italskou kuchyni s bohatstvím čerstvé zeleniny a bílkovinami bohatými…
Avokáda (musí být hodně měkká a bez skvrn, jinak jsou hořká a mohli bychom to vyhodit) oloupeme, nakrájíme na kostičky a ponorným mixérem rozmixujeme v jemnou pastu, bez…
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Česnek, 2 žluté cibule oloupeme a nakrájíme na jemno. Do pánve dáme rozehřát sádlo na kterém orestujeme cibuli, česnek a…
Kuřecí prsní řízky si nejlépe den předem podélně rozpůlíme, naklepeme a naložíme do marinády.Formu na srnčí hřbet vymažeme lehce sádlem a poklademe plátky anglické…
Vychutnejte si směs barev, vůní a chutí na vašem talíři, ať už jako přílohu, nebo jako hlavní jídlo. Směs můžete různě dochutit kořením, bylinkami nebo třeba česnekem.…
Pro milovníky zeleniny a zdravého stravování, je zde návod na zapečenou rýži, která je plná chutí a vůní. Ideálně připravená z čerstvých sezonních surovin. V troubě, jí…
Pikantní zpracování kuřecích jater sebou přináší neobvyklou příchuť lihoviny. Nebojte se alkoholu, ten vařením vyprchá, jen za sebou zanechá chuťovou stopu. Kdo má rád…
Kuřecí maso nakrájíme na delší nudličky, dáme do uzavíratelné misky, přidáme 1 lžíci olivového oleje a světlou sójovou omáčku. Maso několikrát promícháme v olejové…
Léto se nese v duchu osvěžujících zeleninových salátů, které jsou velice nenáročné na přípravu. Tento salát je ozvláštněný o kombinaci příjemně pikantní zálivky ze…
Těstviny uvaříme, přecedíme a necháme vychladnout. Přidáme ostatní na kostičky nakrájené suroviny. Osolíme, opepříme a promícháme s majonézou a jogurtem. Dle chuti…
Rozpustíme želatinu dle návodu, ochutíme octem, cukrem a solí-lepší je ostřejší chuť - vylijeme tímto nádobu asi půl cm - dáme ztuhnout. Uvaříme si vejce ,pokrájíme…
Dokřupava opečená topinka potřená česnekem s ostrou játrovou směsí a volským okem je výbornou a chutnou večeří. Směs jater a zeleniny ochutíme kečupem, hořčicí a chilli…
Připravíme všechny potřebné suroviny. Nakrájené maso dáme do misky společně s trochou olivového oleje, sójovkou, trochou salsy a 1 lžičkou mex. koření, marinádu…
Připravíme všechny potřebné suroviny. Nakrájené maso dáme do misky společně s trochou olivového oleje, sójovkou, trochou salsy a 1 lžičkou mex. koření, marinádu…
Z těsta odkrojíme menší třetinu na mřížky. Zbylé těsto vyválíme do kruhu kousek většího než je kulatá forma, aby byly i strany pokryté těstem. Dno propícháme vidličkou a…
Nejdříve očištěné maso a zeleninu nakrájíme na nudličky. Rozpálíme wok nebo hlubokou pánev, dáme olej a zprudka opečeme maso ze všech stran. Přidáme připravený nasekaný…
Kuřecí prso nakrájíme na nudličky, opepříme, přidáme lžičku sójové omáčky a posypeme 1 lžící Solamylu. Promícháme a necháme chvilku odležet.Nakrájíme papriky na kousky…
Kung-pao s květákem a hlívou je vegetariánská variace na tradiční asijský pokrm. Příprava je velmi snadná a rychlá a pokrm je velmi zdravý. Věřte, že i na pokrmu bez…
Grilování levou zadní: Na domácí grilovací směs můžete využít koření, které máte běžně doma. Maso tak bude přesně podle vaší chuti
Domácí Kinder vajíčka vytvoříte během chvíle a za pár korun: Koledníci od vás nebudou chtít na Velikonoce odejít
Piškotové řezy s meruňkovo-pudinkovým krémem podle Martiny: Nedělní zákusek od vítězky Peče celá země