Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Recept ještě nebyl hodnocenRecepty z jednoho hrnce jsou populární a není se čemu divit. Vaření je jednoduché a rychlé, navíc nám stačí jen málo nádobí. V jedné nádobě připravíme i těstoviny s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			
			
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 981 kJ / 473 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 13,33 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,33 g | 
| Tuky | 20,00 g | 
| – nasycené | 3,33 g | 
| – nenasycené | 16,67 g | 
| –– mononenasycené | 6,67 g | 
| –– polynenasycené | 10,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 13,33 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 33 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 53,33 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
	
Recepty z jednoho hrnce jsou populární a není se čemu divit. Vaření je jednoduché a rychlé, navíc nám stačí jen málo nádobí. V jedné nádobě připravíme i těstoviny s…
	
			
	
	
Květák je zelenina s mnoha možnostmi úpravy. Provoněný slaninou, kořením a česnekem, upečený spolu s bramborami v jednom pekáčku, je jednoduchá záležitost. Výsledkem…
	
			
	
	
Rolády jsou synonymem pro chutná a oku lahodící jídla. Nemusíte ale péct jen sladké rolády, fantastické jsou i ty slané. Máme pro vás tip na kuřecí roládu plněnou vejci…
	
			
	
	
Křupavý patizon z trouby, obalený v sýrovém trojobalu, vás nadchne snadnou přípravou a výbornou chutí. Nemusíte stát u plotny při smažení. Místo toho stačí vyskládat…
	
			
	
Máte chuť na staročeskou klasiku? Pak je tento recept pro vás jako dělaný. Připravte si tuto jednoduchou polévku z čerstvého hlávkového zelí - je skvělá nejen na zahřátí…
	
			
	
	
Pečené brambory jsou velmi oblíbenou přílohou, zejména když jsou pěkně křupavé. Tentokrát ale obětujte křupavou kůrku a upečte je s cibulí a žampiony. Právě cibule jim…
	
			
	
	
Cizrna je skvělou luštěninou, má velmi podobnou chuť oříškům, je přirozeně bezlepková a obsahuje mnoho tělu prospěšných látek. V tomto receptu najdete inspiraci na slané…
	
			
	
Květák očistíme, rozdělíme na růžičky a vaříme v osolené vodě cca 7 minut - musí zůstat pevný na skus. Vyjmeme ho a dáme stranou. Vývar použijeme na omáčku. V kastrolu…
	
			
	
Horkovzdušná fritéza je jedním z oblíbených pomocníků k přípravě jídla v kuchyni. Její výhodou je pečení bez tuku. Příkladem jsou i tyto pečené brambory. Nakrájené je…
	
			
	
	
K přípravě dokonalého guláše potřebujete jen správný kus masa a hodně cibule. Ta se dlouhým dušením téměř rozpadne a guláš přirozeně zahustí bez potřeby mouky. Chuť…
	
			
	
Kmínová polévka je stará klasika našich babiček. U nás doma ji vaříme podle našeho receptu, o který se s vámi ráda podělím, protože takto nám chutná nejvíce. Na sádle…
	
			
	
	
Chcete připravit rychlou a vynikající přílohu? Jednoznačně vsaďte na americké brambory. Aby nebyly tak obyčejné, přidali jsme kromě koření také tatarku, ve které se…
	
			
	
Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k…
	
			
	
Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…
	
			
	
	
Kuřecí nugetky jsou stálicí mezi pokrmy z fast foodu. Snadno a rychle si je však můžete připravit i vy doma. Mleté maso stačí dochutit kořením a obalit ve směsi ochucené…
	
			
	
Nakrájíme cibuli na kostičky a dáme do mističky. Přidáme prolisovaný česnek (může být i nakrájený) a všechny ostatní ingredience na marinádu a vše smícháme.Marinádou…
	
			
	
Výborný guláš z pomalého hrnce. Pomalá příprava zajistí propojení vůní a chutí vepřového masa, kysaného zelí a pikantního koření. Nejlépe si něm pochutnáme s houskovým…
	
			
	
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem jsou vydatným a chutným pokrmem. Toto jednoduché a syté jídlo kombinuje jemně vařené fazole, pikantní klobásu a dokonale upravená…
	
			
	
	
Zeleninová jídla kombinovaná s luštěninami se těší čím dál tím větší oblibě. Nejen lidé preferující zdravou stravu si však na tomto jídlu pochutnají. Vhodné suroviny a…
	
			
	
	
Jídla z jednoho pekáčku jsou nejlepší volbou, když se chcete vyhnout hromadě špinavého nádobí. Toto zapečené vepřové se sýrem vás zaujme jak chutí, tak i svou…
	
			
	
Až ochutnáte domácí brambůrky, kupované už chtít nebudete. Jsou krásně křupavé a voní česnekem, nebo je můžeme ochutit uzenou paprikou. Je to dokonalé večerní mlsání,…
	
			
	
Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostky.V hmoždíři si nadrtíme divoké koření. Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme s máslem do hrnce a necháme slaninku vyškvařit.…
	
			
	
Pokud si chcete dát pauzu od masa a přesto si pochutnat na chuťově výrazném jídle, máme pro vás skvělý recept na fazolový stroganoff. Pokrm je díky dijonské hořčici a…
	
			
	
Spousta lidí se konzumaci jater vyhýbá. Pokud jsou však dobře připravená, potěší vás svojí jemnou chutí. Navíc jsou bohatá na různé minerály a vitamíny. S receptem na…