Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Recept ještě nebyl hodnocenRecepty z jednoho hrnce jsou populární a není se čemu divit. Vaření je jednoduché a rychlé, navíc nám stačí jen málo nádobí. V jedné nádobě připravíme i těstoviny s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 981 kJ / 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,33 g |
| Tuky | 20,00 g |
| – nasycené | 3,33 g |
| – nenasycené | 16,67 g |
| –– mononenasycené | 6,67 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,33 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Recepty z jednoho hrnce jsou populární a není se čemu divit. Vaření je jednoduché a rychlé, navíc nám stačí jen málo nádobí. V jedné nádobě připravíme i těstoviny s…
Rolády jsou synonymem pro chutná a oku lahodící jídla. Nemusíte ale péct jen sladké rolády, fantastické jsou i ty slané. Máme pro vás tip na kuřecí roládu plněnou vejci…
Šťavnaté kousky krůtího masa v lahodné omáčce se špenátem, uzenou paprikou a petrželkou jsou výborným a snadným pokrmem. Hodí se jako večeře i pro všední dny. Stačí je…
Brambory a maso, to je takové klasické spojení. Připravte ho trochu netradičněji. Z předen uvařených a nastrouhaných brambor zadělejte těsto jako na knedlíky, naplňte…
Horkovzdušná fritéza je jedním z oblíbených pomocníků k přípravě jídla v kuchyni. Její výhodou je pečení bez tuku. Příkladem jsou i tyto pečené brambory. Nakrájené je…
Květák je zelenina s mnoha možnostmi úpravy. Provoněný slaninou, kořením a česnekem, upečený spolu s bramborami v jednom pekáčku, je jednoduchá záležitost. Výsledkem…
K přípravě dokonalého guláše potřebujete jen správný kus masa a hodně cibule. Ta se dlouhým dušením téměř rozpadne a guláš přirozeně zahustí bez potřeby mouky. Chuť…
Český kapr má velmi kvalitní maso a bylo by škoda jej připravovat pouze o Štědrém dnu. Filety naložené v marinádě z černého piva, koření a bylinek můžete upéct v troubě…
Tato šunková pomazánka je jednoduchá na přípravu, chutná skvěle a je ideální pro rychlé občerstvení. Tato krémová pomazánka se hodí na všechny druhy pečiva a můžete ji…
Nakrájíme cibuli na kostičky a dáme do mističky. Přidáme prolisovaný česnek (může být i nakrájený) a všechny ostatní ingredience na marinádu a vše smícháme.Marinádou…
Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…
Hrachová polévka dokáže zahřát i zasytit v zimních dnech. Obohaťte ji o kousek uzeniny, uzenou papriku a máslovou jíšku. Získáte tak plnou a lahodnou chuť, kterou v…
Opravdový majstrštyk s vepřovým kolenem najdete v tomto receptu. Maso naložené v solném roztoku je poté namarinováno a v úpravě sous-vide pomalu vařeno. Nakonec. je…
Chcete připravit rychlou a vynikající přílohu? Jednoznačně vsaďte na americké brambory. Aby nebyly tak obyčejné, přidali jsme kromě koření také tatarku, ve které se…
Kuřecí nugetky jsou stálicí mezi pokrmy z fast foodu. Snadno a rychle si je však můžete připravit i vy doma. Mleté maso stačí dochutit kořením a obalit ve směsi ochucené…
Jídla z jednoho pekáčku jsou nejlepší volbou, když se chcete vyhnout hromadě špinavého nádobí. Toto zapečené vepřové se sýrem vás zaujme jak chutí, tak i svou…
Z jakéhokoliv kousku masa jde udělat velmi chutný pokrm. V tomto receptu jsou použity marinované plátky vepřového masa, které jsou rozkrájeny na nudličky a poté…
Zeleninová jídla kombinovaná s luštěninami se těší čím dál tím větší oblibě. Nejen lidé preferující zdravou stravu si však na tomto jídlu pochutnají. Vhodné suroviny a…
Milovníci poctivé domácí kuchyně ocení tyto šťavnaté kotlety, obalené a usmažené v těstíčku z podmáslí s kousky anglické slaniny, která dodá šmrnc a vůni. Na rodinném…
Máte chuť na staročeskou klasiku? Pak je tento recept pro vás jako dělaný. Připravte si tuto jednoduchou polévku z čerstvého hlávkového zelí - je skvělá nejen na zahřátí…
Kmínová polévka je stará klasika našich babiček. U nás doma ji vaříme podle našeho receptu, o který se s vámi ráda podělím, protože takto nám chutná nejvíce. Na sádle…
Dobře připravené výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem odmítnou jen zarytí odpůrci špenátu. Na jejich přípravu vyberte kvalitní maso a špenát nevařte moc dlouho,…
Koledníky na Velikonoce nemusíte pohostit jen sladkým beránkem - jistě jim přijde k chuti i slané občerstvení, třeba vaječná tlačenka s kouskem čerstvého chleba.…
Pečené brambory jsou velmi oblíbenou přílohou. Vyzkoušejte je upéct s cibulí a žampiony. Vznikne tak perfektní spojení chutí. Takto připravené brambory se hodí jako…