Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paprika sušená uzená - suroviny a ingredience

Paprika sušená uzená

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 981 kJ /
473 kcal
Bílkoviny13,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,33 g
Tuky20,00 g
– nasycené3,33 g
– nenasycené16,67 g
–– mononenasycené6,67 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Křupavý patizon z trouby Videorecept

Křupavý patizon z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Obalovaná a smažená zelenina je všeobecně velice oblíbená. Místo smažení však poslední dobou získává na oblibě zdravější pečení v troubě. Plátky měkkého šťavnatého…

mika59

55 min

Kuřecí stehna po provensálsku

Kuřecí stehna po provensálsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuřecí stehna osolíme, mírně opepříme, posypeme paprikou a provensálským kořením.Dáme do pekáčku, přidáme na větší kusy nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, libeček, olej…

RubyRom

70 min

Plněná kuřecí roláda Videorecept

Plněná kuřecí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rolády jsou synonymem pro chutná a oku lahodící jídla. Nemusíte ale péct jen sladké rolády, fantastické jsou i ty slané. Máme pro vás tip na kuřecí roládu plněnou vejci…

dzungila

120 min

Lehce pikantní guláš z bedel

Lehce pikantní guláš z bedel

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Bedly nakrájíme na větší kousky, špek a cibuli na kostičky. Špek vyškvaříme a přidáme cibuli a kmín. Restujeme dozlatova. Ke konci přidáme větší část česneku nakrájeného…

Hovězí guláš z kližky Videorecept

Hovězí guláš z kližky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

K přípravě dokonalého guláše potřebujete jen správný kus masa a hodně cibule. Ta se dlouhým dušením téměř rozpadne a guláš přirozeně zahustí bez potřeby mouky. Chuť…

hosta

180 min

Polévka z hlávkového zelí

Polévka z hlávkového zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máte chuť na staročeskou klasiku? Pak je tento recept pro vás jak dělaný. Připravte si tuto jednoduchou polévku z čerstvého hlávkového zelí - skvělá nejen na zahřátí,…

1974andrea

60 min

Pikantní plátky krkovičky

Pikantní plátky krkovičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k…

Fazolovo-papriková pomazánka

Fazolovo-papriková pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Troubu zapněte na 230 °C a vložte dovnitř plech. Když je rozpálená, dejte na plech papriku a pečte ji 15 – 20 minut, aby na ní byly velké puchýře. Pak opatrně přendejte…

Zdrave zivena

30 min

Studentský řízek

Studentský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Gothaj nakrájíme na širší plátky. Všechny suroviny na těstíčko smícháme a vyšleháme v hustší konzistenci. Kolečka salámu (nebo vepřový lunchmeat) obalíme v těstíčku.…

Cibulová topinka

Cibulová topinka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme na půlkolečka, špek a česnek na drobné kousky. Po vyškvaření špeku orestujeme cibuli do jemně zlatavé barvy (měla by zůstat lehce křupavá) a přidáme…

Křupavá cizrna Videorecept

Křupavá cizrna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Cizrna je skvělou luštěninou, má velmi podobnou chuť oříškům, je přirozeně bezlepková a obsahuje mnoho tělu prospěšných látek. V tomto receptu najdete inspiraci na slané…

toprecepty.cz

25 min

Rychlá kmínová polévka

Rychlá kmínová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kmínová polévka je stará klasika našich babiček. U nás doma ji vaříme podle našeho receptu, o který se s vámi ráda podělím, protože takto nám chutná nejvíce. Na sádle…

AnetaT

40 min

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…

RubyRom

105 min

Plněná kuřecí kapsa

Plněná kuřecí kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Kuřecí prsa nařízneme, abychom udělali "kapsu", osolíme, opepříme zvenku i zevnitř. V hlubší misce smícháme 2 lžíce oleje s kořením, do něj namočíme na silnější kolečka …

1 2 3 28

Naposledy jste si prohlédli