Rychloutopenci z gothaje
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravit domácí utopence, známou hospodskou lahůdku, není tak složité. V tomto receptu je místo špekáčků použit salám gothaj, který navrstvíme do sklenice s uzávěrem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravit domácí utopence, známou hospodskou lahůdku, není tak složité. V tomto receptu je místo špekáčků použit salám gothaj, který navrstvíme do sklenice s uzávěrem a…
Notoricky známý a oblíbený bramborový guláš je vylepšený čerstvou paprikou. Chuť mu dodá také použitá uzenina. S dobrou klobásou jistě neuděláte krok vedle. Během…
Snadný a chutný oběd nebo večeře z vepřové krkovice kombinuje chuť rajčat, papriky, pórku a černého piva. O dokonalou šťávu se postará výpek z masa i barbecue omáčka.…
Kotlety zlehka naklepeme a na okrajích nařízneme. Papriky a rohy nakrájíme na proužky. Maso osolíme, opepříme a z jedné strany natřeme hořčicí. Lehce poprášíme moukou…
Obě cibule a papriku nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme.Jakmile cibulka zesklovatí přidáme játra a za stálého míchání necháme osmahnout.Potom přisypeme gulášové…
Orestujeme cibuli na plátky,aby chytla barvu,na to dáme česnek na plátky,naklepané osolené a opepřené maso a necháme zatáhnout z obou stran, přidáme masox, postříkáme…
Obě masa zalijeme vodou, osolíme, přidáme pepř, bobkový list, nové koření. Vaříme vepřové maso hodinu a půl, hovězí klidně i 3 hodiny. Vývar scedíme.V hrnci orestujeme…
V kastrolu rozškvaříme nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme cibuli, pokud je třeba, dáme trošku oleje, osmahneme.Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, orestujeme,…
Porce ryby osolíme, opepříme, posypeme kmínem a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Obalené kousky osmažíme z obou stran dozlatova v rozehřátém oleji.Každý ještě horký…
Mleté maso má mnoho možností jak ho lze využít. V našem receptu stačilo pozměnit ochucení, přidat pikantní omáčku a doplnit jídlo vhodnou přílohou aby se staly…
Pokud máte rádi těstoviny, vyzkoušejte recept na rychlé těstoviny se zeleninou a kuřecím masem. Příprava je velmi jednoduchá a spotřebujete při ní všechny přebytky…
Dokonalý oběd či večeře z jednoho pekáčku, to je vepřová plec pečená na zelenině. Na talíři ji skvěle doplní rýže či knedlík. A s hlávkovým salátem utvoří plnohodnotný…
Není nad poctivý hovězí guláš, který krásně voní, má hezkou barvu a skvěle chutná. Hovězí maso dušené na cibulovém základě s přidanou paprikou a kvalitní klobásou…
Zbyla vám po oslavě veka z přípravy chlebíčků a nevíte co s ní? Zkuste ji připravit podle tohoto receptu. Křupavá veka plněná sýrem, salámem a zeleninou, zapečená se…
Maso nakrájíme na kostky, cibuli na drobno, sušená rajčata na nudličky, kapii na kostečky, cherry rajčátka na půlky a zelenou část jarních cibulek na kroužky.Nakrájenou…
Mleté maso okořeníme, já dávám sůl, pepř, papriku, důkladně zamícháme se syrovými vejci, jako když děláme klasickou sekanou.Vždy kousek masa vytvarujeme do placky,…
Toto pikantní vydatné jídlo plné chutí připravíme z uvařených fazolí, které podáváme v omáčce z piva a rajčatového pyré, ve které povaříme brambory. Na závěr přidáme…
Plněná dýně Hokkaido je skvělou kombinací jemné chuti a šťavnatých náplní. Zapečená do dokonalého zlatavého odstínu, tato dýně slibuje nejen lahodnou chuť, ale i…
Kombinace zelí a křenu dává tomuto zelí říz. Perfektně doplní pečené maso, ale je skvělé i samotné jako salát. Zelí je plné vitamínů a díky bakteriím mléčného kvašení má…
Krůtí maso můžete připravit na mnoho způsobů. Je vyzrálejší a mnohem chutnější než jiné druhy drůbežího masa. Odležením zkřehne i velký kus stehna a po upečení se…
Maso nakrájíme na kostky a ponorným mixérem promixujeme. Nemusí se úplně na jemno, mohou tam být kousky. Sýr nastrouháme na hrubo nebo nakrájíme na kostičky.Toustový…
Nakrájíme maso na kostičky, klobásu na tenká kolečka, cibuli na drobno a feferonku na velice drobno.Nakrájenou cibulku osmahneme na oleji, přidáme kostky masa, necháme…
Na pánvi osmahneme cibulku do zlatova, přidáme mletou papriku a pořádně promícháme. Až bude cibulka zlatavá, vyndáme ji z pánve stranou a v tom samém oleji osmahneme na…
Maso pokrájíme na kostky, ochutíme solí, paprikou (cca 1-1,5 lžíce), kmínem (1-1,5 lžičky) a smícháme s pokrájenou cibulí a nasekaným česnekem. Zalijeme pivem, zaklopíme…