Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jehněčí kotlety na šalvěji

Jehněčí kotlety na šalvěji

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V misce s olejem rozmícháme utřený česnek se solí a nasekané lístky šalvěje. Kotlety osolíme, potřeme směsí oleje, česneku a šalvěje, posypeme drceným kmínem a přidáme…

Rybí polévka s knedlíčky

Rybí polévka s knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Hlavy, rybí porce a odřezky uvaříme v osolené vodě společně s mrkví a několika kuličkami celého pepře. Hotový vývar slejeme přes sítko. Mrkev nastrouháme a přidáme do…

Svěží marinovaný losos

Svěží marinovaný losos

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

V misce nebo hlubokém talíři vymícháme marinádu z oleje, citronové šťávy, jemně strouhaného zázvoru a česneku. Filety lososa osolíme, opepříme, potřeme připravenou…

Cukety na sladkokyselo s curry

Cukety na sladkokyselo s curry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cukety na sladkokyselo s kari kořením jsou netradičním a originálním způsobem, jak zavařit letní úrodu. Díky kombinaci octa, cukru a aromatického koření získají pikantně…

1974andrea

40 min

Vepřové na václavkách

Vepřové na václavkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po stranách nařízneme, aby se nekroutilo při tepelné úpravě, nebo ho pokrájíme na nudličky či kostky. Osolíme, opepříme.Na drobně…

Rizoto jedna dvě

Rizoto jedna dvě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dáme si vařit rýži v sáčcích cca na 15min, mezitím si orestujeme nakrájenou cibulku, případáme maso a také opečeme, zasypeme sladkou paprikou podle chuti, přídáme celý…

Yvetulka

40 min

Hustá gulášová polévka z václavek

Hustá gulášová polévka z václavek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Václavky dodají gulášové polévce nezaměnitelnou vůni lesa a spolu s bramborami, paprikou a kořením vytvoří vydatné jídlo, které zahřeje i v nejchladnějších dnech.…

mischelinka

75 min

Zelí s hovězím masem

Zelí s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zpěníme cibulku, nakrájíme maso na kostky a orestujeme na cibuli. Přidáme zelí, koření, osolíme, podlijeme vodou a dusíme do měkka.Ze sádla a mouky připravíme jíšku,…

Slepičí polévka s chilli

Slepičí polévka s chilli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Dáme do hrnce omytou a očištěnou slepici, přidáme celý pepř, bobkový list, nové koření, sůl, omytou cibuli se slupkou rozříznutou na půl, pár stroužku česneku a…

Portugalské maso

Portugalské maso

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na kousky (širší nudličky), osolíme a dáme do větší mísy. Zalijeme vínem s kořením a necháme minimálně 1,5 hodiny marinovat.Pak k masu přidáme ostatní…

Celoroční rybí polévka

Celoroční rybí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Skelet a hlavy vaříme v osolené vodě společně s kořením a během vaření odebíráme pěnu. Po 3/4 hodině vývar zcedíme, přidáme do něj nahrubo nastrouhanou zeleninu a…

Drůbeží placičky s hlívou

Drůbeží placičky s hlívou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Krůtí nebo kuřecí maso pokrájíme na malé kousky a dáme do misky.Přidáme drobně pokrájenou lahůdkovou cibulku (i se zelenou natí) a hlívu, nastrouhaný česnek, sůl a pepř…

Zapražená kuřecí polévka

Zapražená kuřecí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Omyté kuřecí maso dáme se zeleninou, rozmáčknutými stroužky česneku, bobkovým listem a kuličkami koření do hrnce, přilijeme zhruba 3/4 litru vody a přivedeme k varu.…

Boršč na neděli

Boršč na neděli

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Boršč je tradiční polévka východoevropské kuchyně, která se připravuje v mnoha obměnách. Tato varianta s mletým masem a restovanou slaninou vyniká výraznou chutí červené…

Radiologia

95 min

Pečený králík se sýrem Niva

Pečený králík se sýrem Niva

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Králíka opereme, naporcujeme, osolíme. Slaninu nakrájíme na plátky a vyložíme jí celý pekáček. Přidáme porce králíka, celý pepř, poklademe krájenou cibulí. Za občasného…

Konina na černo

Konina na černo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na oleji rozpustíme nakrájanú slaninu, pridáme narezanú mrkvu, zeler, petržlen a osmažíme. Nakrájame mäso z konského krku a prudko opečieme. Podlejeme vodou a lyžicou…

1 28 29 30 31 32 34