Polévka z kuřecích kostí

Meszarosovabolya Kuchařka: Meszarosovabol…

Doba přípravy: 2 1/2 hodiny + príprava Polévky 0 názorů

Suroviny

kuřecí skelet
kuřecího tuku
3 mrkve
2 kořeny petržele
1/4 celeru
1/4 kedlubny
1/4 kapusty
1 pórek
1 cibule i se spodní slupkou
2 stroužky česneku
petrželová nať
celerová nať
1 zelená paprika
1 červená chilli paprika
1 rajče
1-2 bobkové listy
20 kuliček celého pepře
5 kuliček celého nového koření
4 kuličky celého jalovce
3-4 hřebíčky
sůl
voda
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnca dáme kosti, odrezky mäsa, tuku, kože a zalejeme vodou. Osolíme, privedieme do varu a zbierame penu. Varíme sotva znateľným varom - vývar len jemne perlí.

  2. Po hodine a pol pomalého varu pridáme na hrubo pokrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu so zapichnutými hrebíčkami, cesnak, ostatnú zeleninu, vňate a koreniny. Ked je zelenina takmer mäkká, vývar scedíme.

  3. Do tanierov rozdelíme obrané mäso, pokrájanú zeleninu, zavárku - krupicové halušky, strúhanie, domáce rezance - čo kto má rád. Zalejeme horúcim vývarom, posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Poznámka

Zdroj: vlastný recept - robievam vždy, ked sa mi nazbiera dostatok surovín z kureniec.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Polévka z kuřecích kostí

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: polévka z pečených kostí kuřecí vývar z kostí kureci kostry kuřecí kosti polévka z kuřecí kostry vývar z pečených kostí polévka z kuřecích koster polévky recepty polévky kuřecí prsa s kostí recept vyvarova kureci polevka vývarová polévka kuřecí polévka z kostí polevka s kureci kostry kuřecí prsa s kostí recepty vývar z kuřecí kosti pecene kosti na kureci vyvar kureci kosti kureci s kosti kuřecí kostry na polévku

Zapomněl/a jsem heslo