Dršťky s hořčičnou omáčkou

tejaja Kuchařka:

Pokrmy z vnitřností 2 názory

54

Suroviny

800 g uvařených drštěk
1 cibule
3 lžíce hladké mouky
trochu oleje
4 kyselé okurky
0,5 l hovězího vývaru
1 bobkový list
špetka tymiánu
celý pepř
celé nové koření
1 lžíce rajského protlaku
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce dijonské hořčice
2 dcl bílého vína
sůl
cukr
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji opražíme narezanú cibuľu, pridáme múku a po krátkom orestovaní zalejeme vývarom, pridáme korenie a dobre rozvaríme.

  2. Potom omáčku precedíme, pridáme nastrúhané uhorky, pretlak a horčicu. Povaríme asi 15 minút a tesne pred koncom prilejeme víno. Podľa potreby ochutíme cukrom, soľou, prípadne ešte pridáme horčicu.

  3. Vmiešame na rezance nakrájané uvarené držky a prehrejeme. Podávame so zemiakmi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dršťky s hořčičnou omáčkou

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: dršťky hovezi drzky dršťky recept dršťky recepty hovězí drštky recepty dršťková omačka hovězí drštky recepty z drziek hovězí dršťky recept recepty dršťky recepty držky recepty nadivane drštky ďábelské dršťky orestované dršťky recepty na dršťky hovězí držky recept horcicna omacka drštky nadívané držky recepty recept dršťky

Zapomněl/a jsem heslo