Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

17. 8. 2018 11:38

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 375 kJ / 2 480 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36,04 g
Sůl90,00 g
Sacharidy620,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nálev používám na zavařování okurek a čalamád, s úspěchem jsem ho ale vyzkoušela i na přípravu pečenáčů z kapra a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nálev na houby bez konzervantů čalamáda ze zelí bez konzervantu jednoduchy nalev na houby zavarovaci nalev zavarovací lák zavařování pecenacu nálev na houby bez vážení jednoduchý nálev na okurky zavařování zelí bez konzervantu okurky jednoduchý nálev nálev na okurky bez konzervantů čalamada bez zavařování

Suroviny: voda, ocet, cukr, sůl, pepř celý, koření nové koření, cibule

TopRecepty.cz

Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RGgR