Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 375 kJ / 2 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36,04 g |
Sůl | 90,00 g |
Sacharidy | 620,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nálev používám na zavařování okurek a čalamád, s úspěchem jsem ho ale vyzkoušela i na přípravu pečenáčů z kapra a pod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 15 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 17 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 8 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 8 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 8 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 10 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 10 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 13 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 14 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Kdo nemá zavařovací hrnec s teploměrem, může zavařovat menší množství sklenic v mikrovlnné troubě
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: nálev na houby bez konzervantů čalamáda ze zelí bez konzervantu jednoduchy nalev na houby zavarovaci nalev zavarovací lák zavařování pecenacu nálev na houby bez vážení jednoduchý nálev na okurky zavařování zelí bez konzervantu okurky jednoduchý nálev nálev na okurky bez konzervantů čalamada bez zavařování
Suroviny: voda, ocet, cukr, sůl, pepř celý, koření nové koření, cibule
Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGgR
0 názorů