Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Marinovaná červená řepa Videorecept

Marinovaná červená řepa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Báječná marinovaná červená řepa se skvěle hodí jako lehká večeře, předkrm nebo lehká svačinka. Je skvěle okořeněná a díky balsamicu a medu příjemně nasládlá. Vyzkoušejte…

Kančí guláš po staročesku

Kančí guláš po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V době lovecké sezony se ze všech úlovků nejčastěji vaří kančí guláš. Tento recept je chuťově vyladěný k dokonalosti a provede vás podrobně úskalím přípravy tohoto…

Dooga

80 min

Garam Masala  #2

Garam Masala #2

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rozehřejte hlubší pánev na hořáku, dokud na ní "nezatančí" kapka vody, jakmile dopadne na pánev. Snižte hořák na střední teplotu a přidejte celá koření. Na sucho je za…

arrefeena

20 min

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Chystáte rádi jedlé dárky pro rodinu a přátele? Hodí se během celého roku, nejen na Vánoce. Zejména v létě během sezóny grilování udělá radost nakládaný hermelín.…

toprecepty.cz

40 min

Musaka

Musaka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Musaka je tradiční pokrm pocházející z Balkánu a Blízkého východu, který se stal oblíbeným po celém světě. Tento vrstvený zázrak kombinuje šťavnaté mleté maso, jemně…

jehuda

165 min

Utopenci pro návštěvy

Utopenci pro návštěvy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Návštěvu nemusíte pohostit pouze sladkým moučníkem a kávou. Zejména pokud čekáte pánské osazenstvo, dopřejte jim pořádnou porci pikantních utopenců a džbánek piva. Jistě…

Moncik

40 min

Jablkové čatní II.

Jablkové čatní II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření,…

tejaja

60 min

Koprová omáčka podle pana Šroubka

Koprová omáčka podle pana Šroubka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tradiční koprovou omáčku už dnes asi každý připravuje podle svého osvědčeného receptu. Proč ale nezkusit tento, pocházející ze staré kuchařky z roku 1926? Podávejte…

Dooga

30 min

Bramborová sladko-kyselá polévka

Bramborová sladko-kyselá polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očistené zemiaky narežeme na kocky a dáme variť do osolenej vody spolu s bobkovým listom a celým korením. Keď sú zemiaky uvarené, zalejeme ich zátrepkou z mlieka a múky…

Plněné vinné listy II.

Plněné vinné listy II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Listy umyjeme, povaríme vo vode - asi 1 minútu. Vždy som chytila cca 15-20 ks naraz a ponorila, varechou pridŕžala pod hladinou. Vyberieme, necháme odkvapkať a…

Plněné vinné listy II.

Plněné vinné listy II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Listy umyjeme, povaríme vo vode - asi 1 minútu. Vždy som chytila cca 15-20 ks naraz a ponorila, varechou pridŕžala pod hladinou. Vyberieme, necháme odkvapkať a…

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou je jídlo s výraznou chutí zvěřiny, kterou zjemňuje sladkokyselý dotek brusinek. Tento tradičně laděný pokrm v sobě spojuje robustní maso…

rebeka

80 min

Nakládané ředkvičky

Nakládané ředkvičky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bohatou úrodu ředkviček lze jednoduše naložit a zachovat tak jejich vitamíny a čerstvost. Jsou krásně křupavé a chutnají sladkokysele. Když je přidáte k listům…

Iness

35 min

Žebírka z Kolkovny

Žebírka z Kolkovny

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřová žebírka, dokonale upečená v troubě, budou krásně chutná a šťavnatá. Jejich skvělou chuť jim dodá příjemně nasládlá a voňavá marináda. Vašim strávníkům se budou…

Mirusha

140 min

1 2 3 4 5 23

Naposledy jste si prohlédli