Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Chlebové karbanátky

Chlebové karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kúsky chleba prelejeme mliekom, necháme vsiaknuť. Pridáme na vyškvarenej slanine udusenú cibuľu, nastrúhanú - pomletú salámu, vajcia a koreniny. Spracujeme a formujeme…

Pečené nudličky z kapra

Pečené nudličky z kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kapří maso je velmi kvalitní a proto je škoda ho připravovat pouze na Štědrý den. Marinované nudličky ve směsi másla, bylinek a koření, pečené na plechu společně s…

Eliza

45 min

Smažená cibule trochu jinak

Smažená cibule trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Velkou cibuli oloupeme a ukrojime vrsek, aby mela rovny tvar a spodek, abychom zachovali jako podstavec. Cibuli velmi ostrym nozem nakrojime skoro doprostred a postupne…

Daniella O.

20 min

Marinovaná červená řepa Videorecept

Marinovaná červená řepa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Báječná marinovaná červená řepa se skvěle hodí jako lehká večeře, předkrm nebo lehká svačinka. Je skvěle okořeněná a díky balsamicu a medu příjemně nasládlá. Vyzkoušejte…

Marinovaný zelný salát

Marinovaný zelný salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Marinovaný zelný salát je osvěžující a chutnou variantou tradičního salátu. Křupavý a jemně pikantní bude osvěžující v letních dnech, také jako ideální příloha ke…

Roštěnky naší rodinky

Roštěnky naší rodinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šťavnaté, dobře kořeněné plátky hovězího masa v omáčce připravené z cibulového základu, hořčice a vývaru jsou ideálním jídlem na nedělní oběd. I když příprava trvá…

Eliza

105 min

Pajšl

Pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vnitřnosti odblaňte. Srdce, jazyk, slezinu a plíce můžete v této fázi očistit od tuku a rourek, ale nemusíte, vývar bude silnější a tučnější.Kořenovou zeleninu očistěte…

Jednoduchý lák na maso k uzení

Jednoduchý lák na maso k uzení

Recept ještě nebyl hodnocen 3,2

Uzení masa se v poslední době těší veliké oblibě. Pokud chceme aby uzené maso mělo výbornou chuť, tak si maso naložíme do laku ze soli, koření a česneku. Po sedmi dnech…

pavelk

90 min

Pečené hovězí s mrkví

Pečené hovězí s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nakrajime maso na platky. Mrkev, petrzel a celer na kousky. Cesnek, jak chcete.Nakrajime cibulku a na oleji ji zpenime na pekaci na plotne. Opeprene a osolene maso…

MISI-NNKA

120 min

Zavináče

Zavináče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Oblíbenou kyselou rybí pochoutku si s tímto receptem můžete snadno připravit i doma. Očištěné ryby naložíme nejprve do octového nálevu, poté je řádně vykucháme a spolu s…

Líné golubce

Líné golubce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Uvařte svým blízkým variaci plněných zelných listů - golubců. Jmenují se líné, protože díky změně v přípravě odpadá trochu náročné balení závitků. Je to jiné, ale i…

magdalenka

75 min

Květákový nákyp mojí maminky

Květákový nákyp mojí maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Květákový nákyp je lahodné a zdravé jídlo, které potěší milovníky zeleninových pokrmů i ty, kteří hledají lehčí variantu klasických zapečených jídel. Nadýchaná chutná…

aisha

90 min

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí je nejen v zimě takovým všelékem. Vykouzlete voňavou a chutnou zelňačku i u vás doma. Kysané zelí povařené s vývarem a kořením, doplní brambory, klobása, třeba i…

Jurajda

90 min

Bramborová sladko-kyselá polévka

Bramborová sladko-kyselá polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očistené zemiaky narežeme na kocky a dáme variť do osolenej vody spolu s bobkovým listom a celým korením. Keď sú zemiaky uvarené, zalejeme ich zátrepkou z mlieka a múky…

Nádivka do kuřete

Nádivka do kuřete

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Veku nakrájame na kocky, dáme do misy a necháme 2 hodiny voľne preschnúť. Cibuľu a petržlenovú vňať posekáme na drobno, orestujeme na oleji/masle a necháme úplne…

Můj cibulový salát

Můj cibulový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuľu nakrájam na tenko, dobre osolím a nechám vypotiť aspoň pol hodiny. Potom štedro posypem čiernym korením, pokvapkám citrónom a olejom, dám schladiť.

Zelňačka s houbami

Zelňačka s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Houby v hrnku zaliji horkou vodou a nechám chvíli máčet, špek pokrájím na kostičky a vysmažím, přihodím pokrájenou cibuli a když zesklovatí, přidám papriku. Krátce…

Martina68

45 min

Řecké křupavé zelí - skvělé

Řecké křupavé zelí - skvělé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Řecké křupavé zelí je vynikající lahůdka plná chuti. Tento tradiční řecký pokrm je připravován z kvalitního zelí, které je lehce marinované v pikantní směsi s olivovým…

Petr Blek

60 min

1 2 3 4 5 23

Naposledy jste si prohlédli