Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Plněná telecí hruď

Plněná telecí hruď

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V telecí hrudi si nožem vytvoříme kapsu. Masíčko jemně posolíme a necháme odležet než uděláme nádivku. Prorostlou slaninu nakrájíme na kostičky a chvilku opečeme a…

Veronika.Hrozna

180 min

Bramborová bábovka s masem

Bramborová bábovka s masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ošúpané zemiaky uvaríme v osolenej vode, scedíme a 2x prelisujeme. Pridáme múku, vajce a spracujeme do kyprej hmoty. Do mäsa pridáme vopred namočenú a vyžmýkanú žemľu,…

Tortilla z dýně

Tortilla z dýně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Cibuľu narežeme na drobno, pridáme prelisovaný cesnak, múku s práškom do pečiva, olej, vajcia, nasekanú vňať, koreniny a osolíme. Premiešame a vmiešame na malé kocôčky…

tejaja

55 min

Garam Masala #1

Garam Masala #1

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravte si koření a pokud používáte nějaké koření již v mleté formě, tak jej dejte stranou. Rozpalte pánev na středním plamenu (bez oleje) a když je horká přesypte do…

Korunovační kuře

Korunovační kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuře dáme uvařit do měkka – pomalým varem s přidaným celým pepřem, bobkovým listem a solí. Mělo by to po 40 minutách být dostatečně měkké. Po uvaření maso obereme z…

spagetka

50 min

Kanec na provensálské hořčici

Kanec na provensálské hořčici

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tlakovém hrnci na sádle orestujeme očištěné, omyté a osušené maso nakrájené na kousky. Až se maso po všech stranách zatáhne, tak postupně přidáváme hořčici, pepř,…

clupmi

90 min

Řízky do sendvičů 2

Řízky do sendvičů 2

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Předehřejte olej ve fritovacím hrnci (na nejvyšší teplotu), smíchejte chilli omáčku s vodou.Zvlášť smíchejte mouku, sůl, chilli koření, pepř, cibulový prášek, papriku,…

Babiččin barevný sulc

Babiččin barevný sulc

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

I když řada lidí kolenem opovrhuje, jde o jednu z nejchutnějších částí prasete vůbec. Maso z něj má krátká vlákna bohatě prorostlá kolagenem, takže je úžasně šťavnaté.…

MiskaM

160 min

1 19 20 21 22 23 24