Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzbecká kuřecí šurpa z Buchary

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 5. 2015 11:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 732 kJ / 414 kcal
Bílkoviny17,32 g
Tuky3,35 g
Vláknina34,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 609 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy61,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

honzam

6. 6. 2015 09:00

radiator: no já to dělal z kuřat, ale oni to většinou mastí ze skopového. Nevím, jestli tam mají ještě na náměstí tu tržnici, kde prodávají pilav z ohromných kotlů (rýže, maso a šťáva zvlášť, ty pilavy byly slepičí a kuřecí...), moc se mi tam líbilo - Samarkand, Taškent, Buchara...;-)

radiator

5. 6. 2015 15:28

Tak na této polévce jsme si tam Honzo také pochutnali. Já jsem pravila, že je to taková obdoba naší gulášovky bez mleté papriky;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: polévka šurpa uzbecká polévka polévka s osmaženého masa na cibulce skopové šurpa recept jehneci pilav vaříme z kuřecích odřezků uzbecká polévka recept uzbecká polévky recept polévka šurpa vyvar z kuřecích odrezku polevka surpa recept knedlíky buchar poevkašurpa koření na pilav recepty uzbecká polévka polévka šurrpa turkménská šurpa - polévka mini buchar

Suroviny: skelet kuřecí, kuře, mrkev, petržel, celer, cibule, koření nové koření, pepř černý, sůl, cibule, maso, mrkev, celer, protlak rajský, polníček, brambory, estragon, kopr, petrželka, sůl

TopRecepty.cz

Uzbecká kuřecí šurpa z Buchary

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wl0J