Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sladká uzená žebírka z Kansas City

Sladká uzená žebírka z Kansas City

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Žebra očistit (stáhnout blánu) a dát do velkého pekáče. Poté žebra zalít jablečným moštem a dát do lednice na 2 hodiny odpočinout. Žebra osušit a obalit ve smesi…

volhpe1

300 min

Jemný kečup

Jemný kečup

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dobrý kečup si samozřejmě koupíte i v obchodě, ale pokud máte na zahradě hodně rajčat, vyplatí se udělat ten domácí. Chuťově je nesrovnatelně lepší a nejsou v něm žádná…

Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemné a šťavnaté bažantí maso je opravdová pochoutka. Aby nebylo suché, prošpikujeme ho slaninou a poté dusíme v bílém víně. Omáčku dochutíme kompotovanými jeřabinami,…

poslirecept

180 min

Rajská omáčka podle pana Šroubka

Rajská omáčka podle pana Šroubka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rajská omáčka podle pana Šroubka je dokonale vymazlený návod na zhotovení omáčky té nejvyšší kvality. K této omáčce si připravte houskový knedlík a maso tam bude už jen…

Dooga

80 min

Vegetariánské rizoto na ghí

Vegetariánské rizoto na ghí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vegetariánské rizoto se zeleninou má díky ghí máslovou chuť i vůni a díky přidaným taveným sýrům je krásně krémové. Bylinky dodávají pokrmu úžasné aroma. Tento snadný…

janky3

55 min

Dýňový krém s pečeným česnekem

Dýňový krém s pečeným česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Další inspirace na velmi oblíbenou dýňovou polévku. Tentokrát se všechny ingredience nejdříve upečou v troubě, což krásně zvýrazní chuť zeleniny a v kombinaci se…

Jablkové čatní II.

Jablkové čatní II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření,…

tejaja

60 min

1 21 22 23