Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Řízky do sendvičů 2

Řízky do sendvičů 2

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Předehřejte olej ve fritovacím hrnci (na nejvyšší teplotu), smíchejte chilli omáčku s vodou.Zvlášť smíchejte mouku, sůl, chilli koření, pepř, cibulový prášek, papriku,…

Kuřecí vývar s trhaným masem

Kuřecí vývar s trhaným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvařit skvělý kuřecí vývar vypadá jako velmi snadný úkol, avšak, aby byl jako od babičky, je potřeba opravdu vyladit chutě. K tomu nám dopomůže zelenina, maso a hlavně…

Babiččin barevný sulc

Babiččin barevný sulc

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

I když řada lidí kolenem opovrhuje, jde o jednu z nejchutnějších částí prasete vůbec. Maso z něj má krátká vlákna bohatě prorostlá kolagenem, takže je úžasně šťavnaté.…

MiskaM

160 min

Thajské pikantní kuřátko

Thajské pikantní kuřátko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso lehce osolíme a naložíme do marinády, připravené rozšleháním všech ostatních surovin. Marinujeme nejméně 2 hodiny, nejdéle přes noc. Podlijeme malým množstvím vody…

Treska v lehkém obalu

Treska v lehkém obalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Dáme vařit brambory ve slupce, vaříme asi 20 až 30 minut. Vaříme samozřejmě podle velikosti brambor.Smícháme strouhanku s moukou, osolíme a přidáme špetku až dvě (podle…

Halloumi s hummusem

Halloumi s hummusem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V prvním kroku vyrobíme hummus. Rozmixujeme vařenou cizrnu, při mixování přidáme sezamovou pastu tahini a postupně olivový olej tak, abychom získali hladkou kaši. Kaše…

Variace na králičí polévku

Variace na králičí polévku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Základní vývar je stejný – do studené vody vložíme králičí směs masa, veškeré koření (nejlépe vložené do uzavřeného sítka jako na čaj nebo do nějakého pytlíčku ) a…

spagetka

60 min

Kroupová fazolačka s uzeným

Kroupová fazolačka s uzeným

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do 3l vody dam varit udene rebra, alebo udene podla vlastnych moznosti, ja davam aj rebra, aj klobasy.K rebram pridam preplachnute jacmenne krupy, celu cibulu, cele…

1 20 21 22 23