Dýňové rizoto se žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné rizoto s jemnou a sladkou chutí dýně podáváme s opečenými plátky žampionů, strouhaným parmazánem a lístky salátu. Toto voňavé podzimní jídlo potěší pěknou barvou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodné rizoto s jemnou a sladkou chutí dýně podáváme s opečenými plátky žampionů, strouhaným parmazánem a lístky salátu. Toto voňavé podzimní jídlo potěší pěknou barvou…
Jídlo z jednoho pekáčku vám vždy ušetří čas a můžete spolu zkombinovat vše, co máte rádi. Kuřecí prsa zapečená s bramborami, cibulí a krémovou omáčkou ze zakysané…
Řízkem k obědu potěšíte celou vaši rodinu. Obrácené řízky, předem naložené do zakysané smetany, obalené nejprve v kukuřičných lupíncích a pak ve vajíčku, jsou krásně…
Pelmeně jsou původem tradiční pokrm východních zemí. Zpravidla jde o plněné knedlíčky či taštičky masovou směsí. V tomto receptu je naplníme mletým masem a po uvaření…
Vypadají jako klasické bramboráky, ale zdání klame. Tyto smažené placky jsou sice z nastrouhaných brambor, ale doplňuje je mleté maso a řízný křen. To zajistí, že…
Guláš z hlívy ústřičné je skvělou alternativou k tradičnímu masovému guláši, plný chutí a vůní koření, které podtrhuje jemnou chuť této zdravé houby. Tento výživný pokrm…
Červená řepa obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek, má krásnou barvu a lahodnou chuť, kterou ještě podpoříme pečením. Svěží polníček, tenké plátky pečené řepy,…
Medová karotka s kuskusem je lehký a zdravý pokrm, který spojuje sladkost glazovaných mrkví s jemností kuskusu. Tento barevný a chutný pokrm je ideální jako příloha nebo…
Medová karotka s kuskusem je lehký a zdravý pokrm, který spojuje sladkost glazovaných mrkví s jemností kuskusu. Tento barevný a chutný pokrm je ideální jako příloha nebo…
Kachna na pomerančích má svůj původ v italské Florencii a datuje se do doby, kdy byly metody uchování masa ještě v plenkách. Ke konzervaci se kromě soli využívaly právě…
Červená řepa má výhodu v tom, že se dá upotřebit do mnoha různých pokrmů. Pokud patříte mezi její fanoušky, nenechte si ujít tento recept. Najdete v něm snadnou a…
Čerstvé lesní hříbky dodávají jídlu skvělou chuť i vůni. V tomto jídle si je vychutnáme nejen ve smetanové omáčce s vepřovým masem, ale i v lahodných houskových…
Příprava tohoto jídla je velmi snadná a nezabere víc než půl hodiny. Tagliatelle doplníme kousky opečeného lososa a lahodnou omáčkou, která je díky ricottě velmi krémová…
S podzimním sychravým počasím přichází ideální čas na složitější vydatná jídla jako je tento vrstvený koláč. Místo těsta použijeme zelné listy a prokládáme je vrstvami…
S podzimním sychravým počasím přichází ideální čas na složitější vydatná jídla jako je tento vrstvený koláč. Místo těsta použijeme zelné listy a prokládáme je vrstvami…
Vychutnejte si syté podzimní jídlo z fazolí. Jedná se sice o polévku, ale může nahradit směle celý oběd. Přidaná zelenina a široké domácí nudle dodají chuť i zajímavou…
Sekaná nemusí být pouze z masa, ale také z čerstvých lesních hub. Bez obav si tak na ní můžou pochutnat i diabetici. Takto připravená sekaná je šťavnatá, má příjemnou…
Chcete překvapit přátele nápaditým pohoštěním k pivu, či vínu? Zkuste vytvarovat chutnou sýrovo-houbovou směs do tvaru hub. Doplňte při servírování čerstvým pečivem a…
Velmi jednoduchá pomazánka z nivy na vás čeká v našem receptu. Smícháním pouze několika surovin získáte pomazánku vhodnou na chléb i pečivo. K podávání nachystejte…
Nasládlá šípková omáčka s jedinečnou a lehce natrpklou chutí se skvěle hodí jako doplněk ke kančímu masu. Šípky spolu s dobře zvoleným kořením a červeným vínem jeho chuť…
Brambory mohou být chutnou surovinou v náplni slaného koláče. Není to běžné, ale zjistíte, že se jedná o nedoceněný druh plnění. Základ je z listového těsta a směs je…
Chutné jídlo připravíme z krůtího masa a růžičkové kapusty. Krůtí maso stačí zapéct v troubě, růžičkovou kapustu podusíme a ochutíme vyškvařeným špekem a podáváme s…
Asijská jídla mají rychlou přípravu, využívají čerstvé suroviny a jsou nepřekonatelné ochucením. Můžete si je bez obav připravit i doma. Suroviny jsou běžně k dostání a…
Paštika patří mezi oblíbené produkty naší kuchyně. Kdo neholduje těm masovým, může si připravit její výživnou a veganskou verzi. Základem je opečená hlíva s česnekem a…