Žampiónové karbanátky

aktija Kuchařka: aktija

Houby 3 názory

Suroviny

3 rohlíky
1/2 kg žampiónů
petrželka
mléko
sůl
pepř
kmín
muškátový oříšek
1 vejce
2 lžíce ovesných vloček
strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné žampióny drobně nakrájíme a osmahneme na oleji.

  2. Trošku podlijeme vodou, okmínujeme a podusíme doměkka.

  3. Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem a necháme nasáknout.

  4. Jakmile jsou nasáklé, vymačkáme přebytečnou tekutinu, přidáme drobně nasekanou petrželku, osolíme, opepříme, strouhneme trošku muškátového oříšku, přidáme podušené žampióny, ovesné vločky a vejce.

  5. Tvarujeme karbanátky a obalíme ve strouhance.

  6. Smažíme z obou stran dozlatova.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Žampiónové karbanátky

  • jarda Kadic jarda Kadic

    Jana Remkova: Normálka, žampiony očistím, opláchnu,a na struhadle na té hrubé straně nastrouhám.Jde to úplně lehce;-);-);-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    jarda Kadic: Ježkovy oči, Jaroušku a jak se to strouhá?? Ty vločky se mi v tom moc líbí, zase něco jiného.;-):yes:

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    Podobné karboše dělám i já,akorát,že žampiony nastrouhám na hrubém struhadle a nedávám vločky.Ale, že je to bašta:-?:yes::yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: žampionové karbanátky žampionove karbenatky žampionové recepty žampionový karbanátek žampionový karbenátek žampionové karbanátky bez masa karbanátky ze žampionů žampionové pokrmy žampionovy karbanátky žampionové karbanátky recept karbanátky žampionove karbanátky s žampióny recepty na žampionové karbenátky žampionové košíčky karbanátek se žampiony karbanátky zampionony recept na zampionovi karbenátky top recepty karbanátek ze žampionů maso zampionove karbanatky

Zapomněl/a jsem heslo