Velikonoční nádivkový trojboj
Recept ještě nebyl hodnocenVelikonoční nádivka nabízí mnoho možností a každý si může najít tu svou oblíbenou. Uzená varianta láká svou křupavostí a bohatou chuťovou paletou, drůbeží nádivka zase…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velikonoční nádivka nabízí mnoho možností a každý si může najít tu svou oblíbenou. Uzená varianta láká svou křupavostí a bohatou chuťovou paletou, drůbeží nádivka zase…
Pokud chystáte pohoštění pro koledníky na Velikonoce, vyzkoušejte něco netradičního. Barevná plněná vajíčka budou jistě skvělou volbou. Uvařené bílky naplníte pěnou ze…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Kuře a nádivka, co jsou pečeny spolu, ale přitom každé zvlášť. Kuře je ochuceno máslem, česnekem a bylinkami. Nádivku pečeme zvlášť v pekáčku a snoubí se v ní chutě…
Kuře a nádivka, co jsou pečeny spolu, ale přitom každé zvlášť. Kuře je ochuceno máslem, česnekem a bylinkami. Nádivku pečeme zvlášť v pekáčku a snoubí se v ní chutě…
Špízy z bramborových knedlíků jsou originální a chutný způsob, jak využít oblíbené české knedlíky v netradiční podobě. Kombinuje opečené kousky knedlíků se slaninou,…
Brambory plněné brynzovou směsí s párkem jsou velmi snadné na přípravu a můžete je podávat jako hlavní chod k obědu nebo k večeři. Specifická vůně brynzy může někoho…
Bohatě nadívané kuře se stane pravidelnou součástí vašich slavnostních obědů. Nadýchaná nádivka je plná kousků masa a svěží díky kopřivám. Celé kuře je pak během pečení…
Pokud milujete k snídani či večeři vajíčka na jakýkoliv způsob, vyzkoušejte tento recept. Natvrdo uvařené půlky vajíček orestujeme na másle s bylinkami a kořením. Poté…
Šťavnaté kuřecí maso se spojuje s jemnou chutí kedluben v lahodném a lehkém pokrmu, který překvapí svou svěžestí. Skvělá volba pro zdravý a chutný oběd plný jarní…
Díky tomuto receptu vykouzlíte sváteční pokrm během chvilky. Minutkové kotletky v česnekové marinádě s rozmarýnem jsou šťavnaté a lahodné. Redukce z červeného vína jim…
Základem pro úspěšný start do nového dne snídaně, která zasytí na celé dopoledne. Krásně barevná omeleta je plná různých chutí. Kombinace pórku, hlívy ústřičné, kuřecího…
Díky tomuto receptu vykouzlíte sváteční pokrm během chvilky. Minutkové kotletky v česnekové marinádě s rozmarýnem jsou šťavnaté a lahodné. Redukce z červeného vína jim…
Pokud jste si doposud dokázali představit čekankové puky jen v salátu, tento recept bude pokoušet vaši kulinářskou mysl. Čekanka v kombinaci s kuřecími řízky, čerstvými…
Vaječná tlačenka s houbami je skvělou pochoutkou, která ozvláštní každý slavnostní stůl. Spojení vajec, voňavých hub a jemného koření vytváří lahodný a svěží předkrm,…
Chuťově příjemnou dobrotu budete servírovat svým strávníkům, pokud připravíte tento pokrm. Tunel z toustového chleba je naplněn tvarohovo-želatinovou směsí a vařenými…
Přivítejte jaro ve vaší kuchyni a dopřejte si svěží snídani nebo svačinu. Ředkvičková pomazánka s křenem je lehce pikantní, díky tvarohu a vejcím plná bílkovin, a s…
Tyto malé chuťovky spojují jemně nasládlou chuť červené řepy s krémovým sýrem a křupavým pečivem. Skvělé jako stylové pohoštění pro hosty nebo zdravá svačinka plná…
Při přípravě chutných špenátových kroket využijeme i zbylé kuřecí maso od oběda. Křupavé smažené krokety podáváme teplé nebo studené, k zakousnutí, či jako hlavní chod s…
Chřest se šunkou a sýrem může být vynikajícím předkrmem. Zkuste jím však naplnit cannelloni a zapéct je s bešamelem a parmezánem a rázem se z předkrmu stane vynikající a…
Toto chutné bezmasé jídlo uvaříme během chvíle. Knedlíky připravíme z bramborového těsta, do kterého přidáme špenát, sýr a tvaroh, a navíc ho ochutíme česnekem. Podáváme…
Toto chutné bezmasé jídlo uvaříme během chvíle. Knedlíky připravíme z bramborového těsta, do kterého přidáme špenát, sýr a tvaroh, a navíc ho ochutíme česnekem. Podáváme…
Tyto chutné závitky z kuřecího masa překvapí zajímavou náplní. Přidáme do nich totiž kromě slaniny a sýra i kopřivy a křepelčí vejce. Závitky podáváme s dobře ochuceným…
Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a usmažíme jíšku do růžova.Zalijeme asi 1,5 litrem vody, dobře rozmícháme a přivedeme k varu.Potom přidáme…