Jednoduchý kuskusový salát s tuňákem a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenKuskus připravíme dle návodu.Mezitím nakrájíme na malé kostičky rajčata, okurku a dáme stranou.Hotový kuskus dáme do mísy, přidáme zeleninu, tuňáka, z kterého jsme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuskus připravíme dle návodu.Mezitím nakrájíme na malé kostičky rajčata, okurku a dáme stranou.Hotový kuskus dáme do mísy, přidáme zeleninu, tuňáka, z kterého jsme…
Rybičky dáme do hrníčku a rozmixujeme je dohladka i se šťávou z plechovky (tu můžeme dle vodnatosti přidávat po částech). Kdo chce, může z rybiček před mixováním…
Kuřecí stehna umyjeme, osušíme, nasolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka, šalotku na drobno, žampiony na plátky, kapii a sušená rajčata na proužky, jeden česnek…
Plátky masa osolíme, opepříme a po stranách nakrojíme. Nenaklepáváme. Obalíme ve strouhance, kterou na řízky trošku přimáčkneme, pak tu přebytečnou mírně oklepeme…
Omyté kuřecí maso dáme se zeleninou, rozmáčknutými stroužky česneku, bobkovým listem a kuličkami koření do hrnce, přilijeme zhruba 3/4 litru vody a přivedeme k varu.…
Nejdříve na sádle orestujeme cibulku. Jakmile začne růžovět, přidáme přichystané plátky masa a rychle je všechny opečeme z obou stran. Opečené maso vyjmeme na talíř a do…
Krásně barevný a zdravý salát ze dvou druhů čočky připravíte během chvilky. Je plný bílkovin a vitamínů. Podávat jej můžete samostatně jako lehkou večeři nebo jako…
Plátky masa osolíme, opepříme či jinak nakořeníme (drcený kmín, bylinky...), po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily a v pánvi s troškou…
Plátky masa osolíme, opepříme či jinak nakořeníme (drcený kmín, bylinky...), po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily a v pánvi s troškou…
Rybí filety dle vlastního výběru, nejlépe čerstvé, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme krátce odležet.Mezitím pokrájíme zeleninu a žampiony na menší…
Rybí filety dle vlastního výběru, nejlépe čerstvé, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme krátce odležet.Mezitím pokrájíme zeleninu a žampiony na menší…
Na kousku másla osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypeme na nudličky pokrájenou kapustu a smažíme do jejího povadnutí, přidáme nastrouhaný česnek, mletou sladkou…
Silnější plátky masa po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme je a opepříme čerstvě mletým pepřem. V rozpálené pánvi s troškou oleje je…
Maso dle vlastního výběru pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme.Na drobně pokrájeném špeku osmažíme dosklovata pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit i…
Vykostěné čerstvé filety bez kůže pokrájíme na hranolky o síle cca 1 - 1,5 cm, které necháme marinovat v kašičce umíchané z jemně strouhaného zázvoru, česneku, citronové…
Zapečené brambory jsou lahodné a syté jídlo, které spojuje zemitou chuť žampionů, jemnou kapustu a křupavou slaninu. Tento pokrm je skvělou volbou pro milovníky…
Šťavnaté kuřecí plátky se sladkokyselým nádechem, který jim dodá šťáva ze švestek s dijonskou hořčicí. Maso se obalí v mouce, opeče dozlatova a pak pomalu dusí. Nakonec…
Na másle osmažíme dosklovata na kolečka pokrájenou mrkev s pórkem a na plátky pokrájený řapíkatý celer. Směs zaprášíme hladkou moukou, přidáme drobně nasekaný česnek,…
Plátky masa po stranách nakrojíme, aby se při dušení nekroutily, osolíme je, opepříme a potřeme z obou stran hořčicí. Naklepávat je nemusíme, ale kdo je tak naučený...V…
Kachní prsa očistíme, kůži pokrájíme do mřížky, z obou stran osolíme a opepříme.Jablka a hrušky oloupeme a odstraníme jádřince. Pokud ovoce nemá silnou slupku, část jí…
Těstoviny pro milovníky sýra s ušlechtilou plísní naleznete v tomto receptu. Kvalitní těstoviny a aromatický sýr se při přípravě krásně spojí a ochutí. Jednoduché a…
Na tuku osmažíme cibuli dozlatova, ke které ke konci smažení přidáme rozvonět i jemně nasekaný česnek. Přisypeme na nudličky pokrájené zelí, osolíme, ochutíme troškou…
Plátky kotlety silné cca 1 cm po stranách nařízneme na několika místech, opepříme a lehce potřeme z obou stran česnekovou pastou. Plátky nenaklepáváme. Pastu nemusíme…
Kedluben očistíme a ukrojíme z něj tři plátky, asi centimetr široké. Dáme je vařit do osolené vody. Vaříme na skus, scedíme a necháme vychladit. Uvaříme i vejce natvrdo…