Rajčatové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenZ rozváleného těsta vykrojíme 6 obdélníků a necháme je 20 min v chladu. Okraje těsta nařežeme a potřeme vejcem. Prostředek obdélníků potřeme pestem, poklademe rajčata,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z rozváleného těsta vykrojíme 6 obdélníků a necháme je 20 min v chladu. Okraje těsta nařežeme a potřeme vejcem. Prostředek obdélníků potřeme pestem, poklademe rajčata,…
Vykostěné kuře pomažeme pestem, osolíme a svineme. Dáme do pekáčku, posypeme gril. kořením a podlejeme trochou vody. Dáme péct na 180 °C na půl hodinky do trouby. Pak…
Česnek utřeme s troškou soli a dáme do nádobky. Přidáme bazalkové pesto, olej, citronovou šťávu, wasabi, škrob, sojovou omáčku a podle chuti pepř. Vše vyšleháme. Žraloka…
Listové těsto vyválíme na obdélník a přendáme na pečící papír.Polovinu natřeme bazalkovým pestem, posypeme strouhanou mozzarellou a rozprostřeme šunku.Překryjeme…
V míse si smícháme mouku s kypř. práškem, změklým máslem, strouhaným sýrem a rajčaty. Musí se vytvořit taková drobenka. Jogurt si smícháme s mlékem a přidáme to k…
Stehna částečně zbavíme kůže, která přečnívá. Kdo nerad kůži, odstraní ji. Osolíme a opepříme. Maso potřeme bazalkovým pestem z obou stran.Každý kousek zabalíme do…
Do hrnce: hrášek, oloupané brambory na kousky, vývar - cca 10min vařit do změknutí brambor.Část hrášku odebrat stranou, zbytek polévky rozmixovat.Dochutit pestem, vrátit…
Cibuli nakrájíme a mírně orestujeme.Přidáme nadrobno nasekaný česnek.Kapustu nakrájíme na nudličky a dáme mírně orestovat k cibuli a česneku. Osolíme, opepříme,…
Udělat těsto nechat 3O minut kynout. Vyválet, potřít bazalkovým pestem, udělat roládu, nakrájet na kousky asi 5cm široké a pevně obalit plátkem anglické slaniny. Po 20…
V hrnci rozpálíme olej. Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na oleji. Stroužek česneku rozdrtíme (nemusí být na jemno) a přidáme k cibuli, promícháme a…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Plněná kuřecí prsa: Špenát, šunka, niva či omeletka zajistí masu šťavnatost a na talíři se budou krásně vyjímat
Dokonalý velikonoční mazanec: Osvědčené rady a tipy, jak ho zvládnout!