Špagety po janovsku

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Těstoviny 2 názory

Suroviny

300 g malých (nových) brambor
300 g špaget
200 g zelených fazolových lusků
4 lžíce bazalkového pesta
sůl
pepř
olivový olej
čerstvé lístky bazalky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Malé brambory dobře omyjeme a i se slupkou je nakrájíme na tenké plátky. Do osolené vařící vody vložíme brambory a necháme je vařit asi 3 minuty. Po této době do hrnce přidáme špagety a očištěné překrájené fazolové lusky. Necháme vařit 10 minut.

  2. Obsah hrnce scedíme, ale necháme si stranou 4 lžíce vody, ve které se vše vařilo. Uvařenou směs vrátíme do hrnce, vmícháme do ní vodu z vaření, pesto a dochutíme čerstvě mletým pepřem.
    Porce na talířích zakápneme troškou olivového oleje a zdobíme lístky bazalky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Špagety po janovsku

Tématické fráze: bramborove špagety špagety po milánsku recept špagety s bramborami spagety z brambor brambory fazolky špagety fazolove spagety

Zapomněl/a jsem heslo