Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petržel - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Boršč zase trochu jinak

Boršč zase trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejprve si uvaříme maso s bobkovým listem, novým kořením a solí do měkka. Zeleninu, zelí a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a orestujeme na másle do zlatova. Poté…

drahulin

60 min

Krůtí kostky s klobásou

Krůtí kostky s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibule nakrájíme na osminky, klobásy na silnější kolečka.Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na větší kostky a dáme je do zapékací mísy. Přidáme sůl, pepř, mletou…

Anna Kocikova

60 min

Žába v díře - Toad in the Hole

Žába v díře - Toad in the Hole

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vajíčka rozšleháme v mléce s hořčicí, přidáme mouku, promícháme, přidáme sodovku a osolíme. Směs má mít řidší konzistenci, asi jako na palačinky. Vsypeme pokrájenou…

danielle72

45 min

Jednoduchá zelná polévka

Jednoduchá zelná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do vody dáme vařit nakrájené hlávkové zelí, nastrouhanou mrkev a petržel, osolíme a okmínujeme. Až je zelenina uvařená, přidáme do polévky 2 lžíce krupice na zahuštění a…

Šumavská pečeně

Šumavská pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Připravené hovězí maso prošpikujeme slaninou, osolíme a opečeme společně s nadrobno nakrájenou cibulí na sádle dozlatova. Přidáme divoké koření, mírně zalijeme vodou a…

Hovězí pečeně na tymiánu

Hovězí pečeně na tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Špalek hovězího masa, převážeme nití, a to tak, aby si udržel tvar. Poté maso potřeme hořčicí a bohatě posypeme tymiánem. Dáme uležet do lednice minimálně do druhého dne…

Colombo65

135 min

Kapoun na slanině

Kapoun na slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kapouna nejlépe bez kůže naporcujeme na 4 – 6 kusů. Cibuli, mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostičky. Valašský špek nakrájíme na silnější plátky a z těch postupně…

Colombo65

90 min

Falešná ovarová polévka s kroupami

Falešná ovarová polévka s kroupami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kroupy propláchneme a necháme stát, pak vaříme asi 30 minut v osolené vodě, až budou měkké. Scedíme a propláchneme studenou vodou.Mrkev a petržel nakrájíme nadrobno,…

mojetara

65 min

Bruselská zeleninová polévka

Bruselská zeleninová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli nakrájíme na půlkolečka, celer a petržel nastrouháme nahrubo. V hrnci rozehřejeme lžíci másla a vhodíme cibuli. Když zesklovatí, přidáme celer a petržel a…

Kuře po znojemsku

Kuře po znojemsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli a drobně nakrájenou zeleninu podusíme na oleji spolu s kořením. Potom na zeleninu dáme maso a opečeme z obou stran. Až je maso opečené zaleme je horkou vodou a…

Sekaná na zelenině po myslivecku

Sekaná na zelenině po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rohlíky zalijeme mlékem nebo vodou a necháme nabobtnat. 1 cibuli nakrájíme na jemno, anglickou nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme maso s vymačkaným rohlíkem, cibulí,…

Zapečená králičí stehna

Zapečená králičí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Králičí stehna očistíme a osušíme. Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky. Pokud máme PH ve kterém se dá i na sporák, tak ho vytřeme olivovým olejem, rozehřejeme a…

Dooga

435 min

1 38 39 40 41 42 75