Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Plněná vepřová sekaná

Plněná vepřová sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do mísy s mletým masem přidáme sůl, pepř, majoránku, drcený kmín a prolisované stroužky česneku. Zalijeme smetanou, vše důkladně nejlépe rukama promícháme a necháme…

Vepřová plec v kedlubnách

Vepřová plec v kedlubnách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Česká kuchyně je velmi tvůrčí a plná různých kombinací surovin. I taková kedlubna se může zakomponovat třeba do omáčky k vepřovému masu. Vše společně povaříme doměkka,…

Kavkazský šašlik

Kavkazský šašlik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Šašlik neboli maso na jehle je velmi oblíbená záležitost u našich východních sousedů. Grilování naloženého a ochuceného masa patří k víkendovému hodování v mnoha…

pbarva

40 min

Divoký vepřový guláš

Divoký vepřový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kousky vepřového masa, vařené do dokonalé měkkosti. Každá lžíce tohoto guláše je cestou do srdce české kuchyně, kde se spojuje chuť masa s výraznou vůní koření. Výborný…

Boršč po "rusnacky"

Boršč po "rusnacky"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mäso pokrájame na kocky. Vo väčšom hrnci speníme na oleji pokrájanú cibuľu, pridáme ostatnú zeleninu pokrájanú na malé kocky - najprv mrkvu, ktorú krátko orestujeme s…

Vepřová plec na ajvaru

Vepřová plec na ajvaru

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jako první připravíme maso, které z každé strany osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, sušeným česnekem a dáme stranou na talíř.Připravíme pánev a do ní dáme…

Ostré vepřové nudličky

Ostré vepřové nudličky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduchý a výborný recept na vepřovou plec v pikantní omáčce z celeru a mrkve. Harissa, pálivá pasta oblíbená především v Tunisku, se postará o ostrost celé omáčky.…

Vepřové na hrášku

Vepřové na hrášku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na kostky, vložíma na osmahnutou, ale ne hnědou cibuli, necháme zatáhnout. Poté přidáme větší konzervu rajského protlaku, promícháme a podlijem vodou nebo…

zkrupicka

60 min

Tlačenka

Tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Domácí tlačenka nemusí být výsadou vesnických zabijaček. Suroviny se dají lehce sehnat v každém řeznictví, přidáte svoji práci a podle chuti si také výrobek dochutíte.…

rikin2

70 min

Koložvárske zelí

Koložvárske zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ryžu uvaríme vo vode "na zub", kapustu trochu premyjeme a posekáme. Z mäsa odrežeme mastné časti a mäso pokrájame. Opečieme ho dobiela na orestovanej cibuli, poprášime…

Plzeňské vepřové

Plzeňské vepřové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Chléb zbavíme kůrky, nakrájíme na malé kostičky dáme do misky a zalijeme ho pivem. Pivo se nasákne do chlebíku.Cibuli nakrájíme a osmahneme na sádle do růžova.Přidáme na…

klarence

45 min

Guláš z plece a vepřových kůží

Guláš z plece a vepřových kůží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Recept na netradiční guláš, jehož hlavní surovinou jsou vařené vepřové kůže, je pro všechny, kteří si libují v tučném mase, ovarech a zabijačkách. Obsahuje spoustu…

Chlebajez

135 min

Masové kuličky po znojemsku

Masové kuličky po znojemsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso má mnoho možností jak ho lze využít. V našem receptu stačilo pozměnit ochucení, přidat pikantní omáčku a doplnit jídlo vhodnou přílohou aby se staly…

mika59

70 min

Vepřové maso s cuketou

Vepřové maso s cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sezóna cuket je v plném proudu a pokud jich máte doma přebytek, zkuste z nich připravit zajímavě okořeněnou vepřovou plec s lehce pikantní omáčkou a cuketou. Pokud jako…

nofrona

40 min

Holandský řízek

Holandský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oblíbenou českou klasikou je bezesporu holandský řízek, z mletého masa, se strouhaným sýrem a obalený v trojobalu. Řízek vysmažený krásně dozlatova podáváme s oblíbenou…

poslirecept

25 min

Francouzské brambory II.

Francouzské brambory II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kouzlo francouzských brambor tkví v tom, že recept můžete libovolně upravit podle chuti a zásob se spíži. Používáme do nich všechny suroviny již tepelně upravené,…

cathleen

115 min

Vepřový vrabec se zelím

Vepřový vrabec se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nenechte se názvem zmást, moravský vrabec ve skutečnosti není vrabec! Jsou to šťavnaté výpečky, kousky opečeného vepřového masa. Tradiční spojení je se zelím a…

lucie2211

130 min

Vepřenky z trouby

Vepřenky z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřenky jsou vlastně karbanátky z mletého masa. V tomto receptu smícháme mleté maso s kořením, vejci, trochou smetany a strouhankou a tvoříme placky. Ty poté pečeme na…

be.amenity

30 min

1 4 5 6 7 8 25

Naposledy jste si prohlédli