Vepřová plec na zakysané smetaně s mrkví
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli nakrájíme na drobno a na oleji smažíme dokud nezačne zlátnout. Na cibuli vložíme plec nakrájenou na plátky a necháme z obou stran zatáhnout, podlejeme, tak aby…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibuli nakrájíme na drobno a na oleji smažíme dokud nezačne zlátnout. Na cibuli vložíme plec nakrájenou na plátky a necháme z obou stran zatáhnout, podlejeme, tak aby…
Plec nakrájíme na kousky a naložíme ji přes noc do marinády.Na druhý den střídavě napícháme maso, cibuli a slaninu na špejle.Dáme do pekáčku a asi hodinku pečeme a…
Maso opláchneme, osušíme a do celého kusu vetřeme sůl a mletý pepř. V papiňáku rozehřejeme 3 lžíce sádla, přidáme kmín, nadrobno nakrájené cibule a česnek a orestujeme…
Maso nakrájíme na nudličky. Na sádle dorůžova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rajský protlak a podlijeme vínem.Přidáme nakrájené maso, osolíme,…
Čím dál víc lidí má v oblibě doma vyráběné uzeniny, protože ty kupované nejsou vždy kvalitní. Pokud k tomu máte podmínky, stanou se vaše čabajské klobásky vaším…
Na přípravě sulcu není nic složitého, jen je třeba počítat s časem na ztuhnutí v lednici. Hotová huspenina je krásně barevná díky kořenové zelenině, chuťově výborná a…
Grilovaná vepřová plec, u které využijeme chuť pečeného česneku. Spolu s nápaditou marinádou oživí maso a příjemně překvapí strávníky. Určitě se k tomuto receptu budou…
Vepřové maso si skvěle rozumí se špenátem. Když k tomu přidáte i smetanu a česnek, získáte chutný oběd, po kterém zajásá celá rodina. Jako přílohu můžete zvolit…
Omyté maso nakrájíme na kostky. Smícháme olej s barevným pepřem, česnekem, sojovkou a citronem. Osolíme a všechno to promícháme s masem a solamylem. Necháme odležet…
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme nakrájené žampiony na plátky, pak osolenou a opepřenou a mírně okmínovanou plec vcelku a ze všech stran ji opečeme.Podlijeme vodou a…
Vepřové maso nakrájíme na hrubší nudličky a promícháme se lžičkou oleje a novým kořením. Můžeme nechat odležet.Zeleninu si očistíme a nakrájíme na kostičky. V pekáčku …
Šašlik neboli maso na jehle je velmi oblíbená záležitost u našich východních sousedů. Grilování naloženého a ochuceného masa patří k víkendovému hodování v mnoha…
Rozpadající se maso a lahodná smetanová omáčka vonící po paprice. Takové je vepřové po maďarsku, které můžete připravit s bramborovými noky nebo těstovinami. Jednoduchý…
Výrobě této tradiční ruské pochoutky je zapotřebí věnovat velmi mnoho času, ale nikdo nebude litovat. Pro tuto časovou náročnost se vaří ve větším množství. Tato polévka…
Tento výborný guláš připravíme z cibulového základu a vepřového masa doměkka podušeného v rajčatovém protlaku a černém pivu. Dochutíme ho česnekem a chilli, které dodá…
Chléb zbavíme kůrky, nakrájíme na malé kostičky dáme do misky a zalijeme ho pivem. Pivo se nasákne do chlebíku.Cibuli nakrájíme a osmahneme na sádle do růžova.Přidáme na…
Díky tlakovému hrnci připravíme vepřové maso během chvíle. Šťavnaté a měkké plátky masa podáváme s chutnou celerovo-jablečnou omáčkou, kterou zjemníme smetanou. Jako…
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky. Z obou stran mírně naklepeme, nařízneme na okrajích a lehce poprášíme paprikou, solí a pepřem. Česnek prolisujeme, celer…
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, mrkev na kolečka a maso na kostky.Rozpustíme sádlo, přidáme cibuli, sušené houby a kmín. Necháme cibuli zesklovatět, přidáme česnek a…
Uzení masa se v poslední době těší veliké oblibě. Pokud chceme aby uzené maso mělo výbornou chuť, tak si maso naložíme do laku ze soli, koření a česneku. Po sedmi dnech…
Podzimní plískanice dokáží zkazit den, ale zlepšit si ho můžete například uzením. Vyudit můžete kde co – od celých kuřat až po poctivé klobásky. A jak na ty nejlepší?…
Maso vcelku ze všech stran osolíme a opepříme.Nakrájíme cibuli na kostičky, mrkev a petržel na kolečka, celer na kousky.Do hrnce - v mém případě pomalého - vložíme…
Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Přendáme ho do PH / kdo může použít nádobu z PH na sporáku, připravuje přímo v ní /, ve…
Cibuli očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na proužky. Vepřovou plec pokrájíme na plátky silné asi 1 cm. Hlívu též nakrájíme na (2-2,5 cm) silné proužky.V kastrolu…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Přidáno 17. 4. 2024 09:54