Likérové indiánky
Recept ještě nebyl hodnocenLikérové špičky jsou velmi oblíbeným moučníkem, ale ne každý si na jejich výrobu troufne, nebo nemá potřebnou zdobící špičku. Tento recept vše maximálně zjednodušuje, a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Likérové špičky jsou velmi oblíbeným moučníkem, ale ne každý si na jejich výrobu troufne, nebo nemá potřebnou zdobící špičku. Tento recept vše maximálně zjednodušuje, a…
Jaselské dortíčky jsou malé, ale neodolatelné sladké kousky, které potěší svou křehkostí a bohatou chutí. Spojení jemného těsta a sladkého krému z nich dělá perfektní…
Křehké těsto, kávový krém a čokoládová poleva, to jsou rohlíčky přímo určené pro milovníky kávy. Do krému použijte ideálně silné a kvalitní espresso. Jedině tak vás…
Pistáciové cukroví je originální variace, která přináší do svátečního pečení jemnou oříškovou chuť a okouzlující zelenkavý odstín. Křehké těsto s pistáciemi se snadno…
Krémové košíčky s lískovými oříšky jsou lahodné cukroví, které zaujme nejen chutí, ale i krásným vzhledem. Křupavé oříšky v křehkém těstíčku se skvěle doplňují s jemným…
Lahodné nepečené cukroví inspirované nugátem připravíme snadno a rychle. Rozinky provoněné rumem a kakao mu dodávají lahodnou chuť, kterou ještě podtrhneme čokoládovou…
Piškotové rohlíčky z třeného těsta budou skvělým moučníkem k odpolední kávě. Upečte piškot na plechu, polijte čokoládovou polevou a teprve poté vykrájejte rohlíčky. Sami…
Lahodné křehké těsto v sobě ukrývá med a také strouhaný kokos, díky čemuž je chuť zase o něco jiná, než u ostatních druhů cukroví. Slepte upečené tvary máslovým krémem a…
Vánoce se kvapem blíží a tak je na čase pomalu rozmyslet, kterými druhy cukroví letos překvapíme své blízké. Vyzkoušejte ledové zvonečky, chutnající lehce po oříšcích a…
Zhotovení plněných trubiček vyžaduje trochu šikovnosti a trpělivost. Výsledkem ale bude cukroví, které se na slavnostním stole bude krásně vyjímat. Jeho chuť pak…
Srdce milovníka kávy zaplesá vždy, když se na stole objeví kávové cukroví, třeba zrovna to cappuccinové. Křehké těsto s kávovým krémem a čokoládovou polevou skvěle…
Kuličky z dortových oplatek v čokoládové polevě se po rozležení krásně zvláční. Chuť ořechů a rumu spolu dokonale hraje a při přípravě tohoto cukroví není ani potřeba…
Nepečené kuličky můžeme připravit na poslední chvíli a zvládne je i začátečník. Tyto kuličky jsou plné výborných chutí - najdeme v nich rum, rozinky, ořechy a…
Pěkné nepečené stromečky z kakaového těsta provoněného rumem naplníme vaječným likérem a polijeme čokoládovou polevou. Příprava cukroví zabere jen chvilku a stejně…
Piškot, banán, piškot. To je klasika, která je hotová během pár minut a potěší napříč všemi generacemi. K dokonalosti můžete toto cukroví doladit zdobením z čokolády…
Zdravější varianta cukroví plná sušeného ovoce, ovesných vloček a oříšků. Sušené švestky dodávají přirozenou sladkost a ovesné vločky zase vlákninu, vitamíny a minerály.…
Jednoduchý dezert, který si můžeme vychutnat například po nedělním obědě, připravíme z pekanových ořechů. Ty jsou díky své lahodné chuti pro přípravu moučníků jako…
Tác plný různých druhů cukroví je ozdobou vánoční tabule. Křehké mandlové cukroví, spojené máslovým krémem vonícím po mandlích, ozdobené čokoládou kousky mandlí, se v…
Připravte si skvělé ořechové pusinky, které se vždy povedou, jsou pěkně křupavé a zároveň se rozplynou na jazyku. Krásně doplní tác s cukrovím a pokud vám nějaké…
Jednoduchý hrníčkový recept na donuty, které jsou oblíbené hlavně u dětí. Můžeme je polít různou polevou, posypat čokoládovou nebo barevnou rýží, obalit v moučkovém…
Skvělý recept pro všechny, kteří chtějí připravit lahodnou sladkost na den svatého Valentýna, pro vícero lidí, aniž by strávili hodiny v kuchyni. Jemné těsto s lahodným…
Ztvárněte vajíčka, ovečky, zajíčky a další symboly Velikonoc za pomocí zdobení z bílkové a čokoládové polevy a cukrového zdobení. Na fotografiích se můžete inspirovat,…
Beránek z těsta s jogurtem je krásně vláčný a kyprý, přimíchané ořechy navíc dodávají skvělou chuť i texturu. Připravte na Velikonoce formu na beránka a upečte si třeba…
Malé a velké hvězdy budou skvostem vánočního stolu. S těstem se dobře pracuje, snadno se tvaruje a je ideálním doplňkem k tradičním vánočním druhům na míse s cukrovím.