Kokosky z bílků šlehané na páře
Recept ještě nebyl hodnocenRádi si dopřáváte skvělé cukroví? Pak vyzkoušejte kokosky s vanilkovým krémem, jsou krásně vláčné a neodolatelně dobré. Budete je ujídat, až nezůstane jediná. Tak honem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rádi si dopřáváte skvělé cukroví? Pak vyzkoušejte kokosky s vanilkovým krémem, jsou krásně vláčné a neodolatelně dobré. Budete je ujídat, až nezůstane jediná. Tak honem…
Mřížkové koláče jsou efektní na oko a lahodné na chuti. Jejich výhoda je ta, že vypadají náramně slavnostně, ale příprava je snadná. Na tento koláč připravíte těsto,…
Mouku prosijeme s kypřicím práškem a cukrem.Přidáme na kousky nakrájený tuk, vejce a na špičku lžičky nastrouhaný muškátový oříšek.Zpracujeme na těsto, které zabalíme do…
V tomhle úžasném dezertu že je schovaná cuketa? Opravdu ano! Je součástí vláčného ořechového korpusu. Ukrývá se pod ozdobnou vrstvou čokoládovo - kávového krému, aby…
Výborné dortíčky s piškotem jsou sice pracnější na přípravu, ale ta vůně medu, kávy a ořechů je neodolatelná. Ať je připravíte na Vánoce jako luxusnější cukroví, nebo…
Sněhové oválky plné kokosu, které se rozplývají na jazyku, známe zejména z cukráren. Vy si je však můžete připravit i doma a mít tak kokosové potěšení protkané…
Věděli jste, že medovník je tradiční pochoutka z Gruzie? Postupem času si ale i u nás vydobyl své čestné místo a stal se jedním z nejoblíbenějších dezertů.
Nenáročné punčové řezy, které známe ze svého dětství. Nadýchané těsto rozdělíme na tři části a jednotlivě je obarvíme. Poté je vrstvíme na plech, kde během pečení…
Sladká chuť medového korpusu v kombinaci s kávovým krémem je jistě lákavá, možná se vám však zdá příprava medovníku příliš složitá. Není to tak náročné, jak to na první…
Vyzkoušejte lahodné bezlepkové donuty! Každý kousek je pečen s láskou a bezlepkovými ingrediencemi, aby si je mohl vychutnat každý, bez ohledu na alergie či intolerance…
Snadná a rychlá příprava a hlavně lahodná chuť, to jsou důvody, proč si tento moučník oblíbíte. Pudink a zakysaná smetana zajistí vláčnost, nastrouhaná čokoláda potěší…
1. povidla smícháme s piškoty a dáme stranou 2. pudinkový prášek smícháme s mlékem, rozšleháme. Vajíčko smícháme s rumovým aroma a tvarohem, přidáme cukr a …
Vypracujeme těsto a necháme v lednice chvíli odpočinou. Zatím si připravíme z jablek náplň - oloupeme je, nastrouháme nahrubo a přimícháme ostatní suroviny. Těsto…
Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady a vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Směs na těsto vylijeme mřížkově na těsto a pečeme na 150 stupňů.
Mražené ovoce necháme roztát. Těsto: 1) Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky šleháme s horkou vodou do pěny a pak přidáme polovinu cukru a zase šleháme. 2) Z…
Heru utřeme s cukry, poté přidáme mléko, mouku, vajíčka a ostatní ingredience. Do připraveného těsta vmícháme modré barvivo. Lijeme na již předem vymazaný pekáč, vzápětí…
O DEN DŘÍVE SI UPEČU KORPUSY. OŘECHOVÝ KORPUS POSTUP: Oddělím bílky od žloutků, žloutky ušlehat se 4 lžícemi horké vody a z bílků ušlehat tuhý sníh se 4 lžícemi…
Smícháme mouku, sůl a cukr a vytvoříme důlek do kterého nalámeme droždí, které zasypeme van. cukrem a nalijeme trochu vlažného mléka, tím se vytvoří kvásek a necháme 10…
Plech vyložíme sušenkami a pokapeme je trochou rumu a silnou kávou.Uvaříme pudink v mléce a osladíme podle chuti (cca 2 PL cukru). Přimícháme do něj zakysanou smetanu a…
Suroviny na těsto zpracujeme. 1/3 těsta odřízneme a necháme stranou. Zbylé 2/3 vyválíme e přeneseme na vymazaný a vysypaný plech. Na těsto dáme náplň - tu uděláme…
V rostlinném mléce uvaříme hustý vanilkový pudink a necháme ho vychladnout. Poté ho vyšleháme s rozdrobeným tofu a ostatními surovinami do hladkého krému. Cukr a…
Do mísy dáme 150 g krystalového cukru a vanilkový pudink. Promícháme a vsypeme obraný, propláchnutý a okapaný rybíz. Mražený nerozmrazujeme. Lze použít 500 - 800 g,…
Žloutky utřeme s cukrem do pěny, vmícháme mouku a ořechy, nakonec sníh z bílků. Těsto nalijeme do Stellou vymazaného pekáče a upečeme při 150°C do růžova. Po…
Nejdřív připravíme náplně.Mák jemně umeleme a za stálého míchání vsypeme do horkého mléka. Když mák zhoustne, přidáme cukr, piškoty, skořici, máslo, rum a vločky.Jablka…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Princ William musí posilovat nervy. Vejce a toust ráno, vydatné mac ´n´ cheese nebo oblíbený čokoládový dort jsou to pravé
Připravte si domácí kandované ovoce sladké jako med. Při vánočním pečení ho oceníte!
Jedlíkova cesta kolem světa: V Thajsku je jasmínová rýže jen pro boháče