Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dýňový hummus

Dýňový hummus

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hummus pochází z Blízkého východu, oblibu ale našel po celém světě díky své lahodné chuti a dobré výživové hodnotě. Ke klasickému základu z cizrny a sezamové pasty…

poslirecept

15 min

Špagety se špenátem a lososem

Špagety se špenátem a lososem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Spaříme si špenát (dáme do cedníku a přelijeme vroucí vodou), dále odstraníme kůži z lososa a nakrájíme na kostky. Zlehka orestujeme na olivovém oleji. Nyní nakrájíme…

Krůtí plátek na rajčatech

Krůtí plátek na rajčatech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme, okořeníme a dáme asi na hodinu odpočinout do lednice. Na rozehřátou pánev opékat plátky slaniny, k opečené slanině přidáme olej…

Králík  (dar) z  Koryčan

Králík (dar) z Koryčan

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mrkev oloupeme a nakrájíme na větší špalíčky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na osminky. Jablka oloupeme, odjadřincujeme a…

rebeka

1560 min

Hejk s křenovou omáčkou

Hejk s křenovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ryby si omyjeme, osušíme a osolíme zvenku i zevnitř. Dovnitř každé ryby vložíme snítky rozmarýnu a bazalky, zvenku okořeníme. Vložíme do pekáčku a zastříkneme olivovým…

Závitky z tresky s citronovou omáčkou

Závitky z tresky s citronovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Toto svěží a lehké jídlo z tresky chutná báječně. Filety stačí naplnit čerstvými bylinkami, špenátem a paprikou. Upečené je pak podáváme s jednoduchou smetanovou omáčkou…

poslirecept

40 min

Kuře na zimní zelenině

Kuře na zimní zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Příprava je velmi jednoduchá. Očištěnou zeleninu nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, přidáme posekané bylinky a česnek a promícháme s balsamicem a olejem.Vložíme do…

Lodičky s cuketou

Lodičky s cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Těsto nakrájejte na obdélníky (z plátu chlazeného těsta je jich osm). Z obdélníků vytvořte lodičky a dobře spojte konce, aby se při pečení nerozpojily. Lodičky…

1 7 8 9 10

Naposledy jste si prohlédli