Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 782 kJ / 904 kcal
Bílkoviny69,56 g
Tuky34,39 g
Vláknina14,45 g
Cholesterol176 mg
Sodík2 166 mg
Sůl5,25 g
Sacharidy71,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mika59

2. 4. 2020 09:53

savlinka: Děkuji za vyzkoušení i pěknou fotku..:-K:-K

savlinka

1. 4. 2020 14:14

Tak právě jsem jí dovařila;-) Je dobrá :yes: Dovolila jsem si vložit foto;-)

mika59

28. 3. 2020 13:30

Nadja: No základ je gulášový a brambory když se začnou vařit dříve, pak už to nevadí, změkne obojí. Mám to vyzkoušené u více polévek. Nesmí se přidávat až po zelí. ;-)

Nadja

28. 3. 2020 13:26

;-) Spíše bych to nazvala zelňačkou s masem ......
:-?- Když přidáváš kysané zelí už po 5 minutách, uvaří se brambory do měkka? Říká se, že po přidání něčeho kyselého brambory už nezměknou - já to tak dodržuji a jinak jsem to nikdy nezkoušela, proto se ptám.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: polevky

Suroviny: maso vepřové mleté, zelí kysané, cibule, brambory, česnek, mouka hladká, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar, kmín celý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Gulášovka s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0GqN