Pečená kuřecí stehna na zelí a se smetanou
Recept ještě nebyl hodnocenV remosce můžete snadno připravit celý oběd včetně přílohy. Stačí do ní naskládat cibuli a slaninu, vrstvu kysaného zelí, plátky brambor, kuřecí stehna a na závěr vše…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V remosce můžete snadno připravit celý oběd včetně přílohy. Stačí do ní naskládat cibuli a slaninu, vrstvu kysaného zelí, plátky brambor, kuřecí stehna a na závěr vše…
Sníte o šťavnaté vepřové panence? Připravte ji s hořčicí ve slaninovém kabátku. Budete překvapeni, jak chutná to je kombinace. Křupavou, vypečenou slaninu a lahodné…
Játra očistíme, brambory ve slupce uvaříme do poloměkka . Brambory oloupeme, stroužek česneku také oloupeme, brambory nakrájíme na silnější plátky a játra opepříme. Na…
Tato retro lahůdka byla vyhlášeným pokrmem zejména na konci minulého století. Jistě, můžete ji koupit stále v obchodě, nicméně, nebude přece jen chutnat lépe, když ji…
Pečené cibulové brambory, nakrájené na tenké plátky, nejen skvěle vypadají, ale ještě lépe chutnají. Skvěle poslouží jako samostatný sytý pokrm, ale i jako příloha.…
Špecle se slaninou, nivou a smaženou cibulkou, zapečené s rozšlehanými vejci a smetanou, jsou výborným obědem i večeří z jednoho pekáčku. Slaná chuť nivy hraje v tomto…
Kuřecí paličky osolíme, nokořeníme bílým pepřem a každou zvlášť pečlivě ovineme plátkem slaniny.Brambory neloupeme, jen je pečlivě vydrbeme kartáčkem a nakrájíme na…
Formu (zapékací mísu) vyložíme pečícím papírem, řízky naklepeme, osolíme a vyložíme jimi formu. Posypeme kořením, poklademe slaninou, sýrem a šunkou. Na oleji osmažíme…
Slaninu pokrájíme na kostičky a vložíme vyškvařit do tlakového hrnce. Přisypeme pokrájené cibule, sušený tymián a oregano.Z kuřecích srdíček odstraníme tučné části.…
Ochutnejte tyto šťavnaté špalíčky vepřové panenky v křupavém kabátku z anglické slaniny podávané s výpekem dochuceným vínem a bylinkami. Jako příloha se skvěle hodí…
Na přípravu bramborových škubánků potřebujete pouze brambory, mouku a sůl. Podávat je můžete na mnoho způsobů, sladké i slané. Díky nim se můžete vrátit v čase do dob,…
Husí prsa jsou delikatesa, která si zaslouží trochu péče. Za tuto péči se vám ale odmění výbornou křupavou kůží a šťavnatým středem. Stačí jim jen sůl a kmín, víc koření…
Smažené zelné placičky se slaninou jsou skvělým způsobem, jak využít kysané zelí v teplé kuchyni. Na povrchu křupavé, uvnitř jemné a voňavé po kmínu, chutnají výborně…
Maso omyjeme, osušíme a ostrým nožem opatrně nařízneme kapsu. Na pánvi necháme zpěnit bílou část cibulky, přidáme nakrájené žampióny, osolíme, opepříme a necháme asi 5…
Králičí hřbet si naporcujeme na menší kousky. Zeleninu očistíme, mrkev a celer nastrouháme nahrubo, rajčata a fazolové lusky nakrájíme na kousky a cibuli nasekáme…
Z olivového oleje a grilovacího koření uděláme marinádu, kterou potřeme špalíky štiky a necháme do druhého dne marinovat. Na druhý den vysteleme pekáček cibulí,…
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Poklademe anglickou slaninou a kysaným zelím, které jsme propláchli a vymačkali.Maso stočíme do roládky a…
Do kotlet opatrně nařízneme kapsu a opět opatrně naklepeme.Slaninu a Hermelín nakrájíme na kostičky, dáme do misky.Přidáme najemno nakrájenou cibuli, slité žampióny,…
Maso očistíme od blan. Česnek rozetřeme se solí a maso jím potřeme a opepříme. V pekáčku rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Pak…
Plněná dýně Hokkaido je skvělou kombinací jemné chuti a šťavnatých náplní. Zapečená do dokonalého zlatavého odstínu, tato dýně slibuje nejen lahodnou chuť, ale i…
Krémová a hebká sýrová omáčka, která v sobě skrývá dokonale provařený bešamel zahuštěný strouhaným sýrem. Dokonale ladí s přidanou cuketou ochucenou česnekem a bazalkou.…
1. Pokrájíme cibuli i slaninu. 2. Obojí osmahneme na olivovém oleji. 3. Až začne cibule zlátnout, poprášíme ji hladkou moukou a chvíli mícháme. 4. Zalijeme studeným…
Slané muffiny jsou vděčné občerstvení i rychlá večeře. Ve vláčném muffinu se ukrývá sýrová náplň, porce je tak akorát do dětské ruky nebo svačinového boxíku. Vyzkoušejte…
Pokud máte rádi kapustu, máme pro vás recept na kapustový prejt. Kapusta se před pečením lehce předvařuje ve vývaru, takže krásně vynikne její chuť. Směs na prejt je…