Pečená treska na špenátovém hnízdě
Recept ještě nebyl hodnocenSoučástí zdravého a vyváženého jídelníčku by měli být ryby, které jsou opravdu bohaté na spoustu prospěšných látek pro náš organismus. Chuť tresčího masa skvěle podtrhne…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Součástí zdravého a vyváženého jídelníčku by měli být ryby, které jsou opravdu bohaté na spoustu prospěšných látek pro náš organismus. Chuť tresčího masa skvěle podtrhne…
K nedělnímu obědu bezpochyby patří oblíbená sekaná. Připravte ji však trochu netradičně, a to s krustou z bylinek a uzeného sýra. Její chuť tak bude o poznání…
Maso osolíme, opepříme, posypeme solamylem a důkladně prohněteme.Rozdělíme na čtyři díly a z každého vytvoříme na prkénku pokrytém potravinářskou fólií plátek. Potřeme…
Hledáte jednoduchou a rychlou variaci na klasické špagety po uhlířsku, po které vám ale nebude těžko od žaludku? Pak zkuste tyto špagety à la carbonara, ve kterých…
Šťouchané brambory se zdají být velmi obyčejnou přílohou. Zkuste je ale vylepšit podle našeho receptu a rychle změníte názor. Stačí přidat do brambor jemně vysmaženou…
Jemné telecí masíčko patří k velmi oblíbeným pokrmům. Nadívanou telecí kýtu můžete podávat jako sváteční hlavní chod, s bramborami nebo bramborovu kaší. V lahodné…
Víkendový oběd by měl být pořádně sytý a plný chutí. Dušené vepřové maso na slanině s lahodnou omáčkou s medvědím česnekem podávejte nejlépe s rýží, knedlíkem nebo noky.…
Součástí vyváženého jídelníčku by mělo být také rybí maso, které je bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z tresky má jemnou chuť a okořenit jej lze téměř…
Tento bramborový salát je lehký a díky většímu množství zeleniny pěkně svěží. Už na pohled láká pěknými barvami, skvělá je ale i jeho chuť. Podáváme ho pokapaný lehkou…
Každý míchaný drink se dá snadno pokazit, když ho neumíte dokonale namíchat. O Bloody Mary to platí dvojnásob. Koktejl se obvykle servíruje s řapíkem celeru, v této…
I jednoduchá jídla mají své kouzlo. Pečené brambory podáváme s orestovanou křupavou slaninou a dipem ze zakysané smetany, strouhaného sýra a čerstvých bylinek. Velice…
Slavnostnějším, ale zároveň nenáročným jídlem, jsou pečená králičí stehna v kabátku z anglické slaniny. Jemné králičí maso zůstane díky plátkům slaniny krásně šťavnaté a…
Vydlabanou cuketu, naplněnou směsí ze žampionů, šunky a tvrdého sýra dochutíme kmínem a pažitkou. Náplň zabalíme do plátků slaniny. Dozlatova upečené zapékané cukety…
Letní večery přímo vybízejí ke grilování. Vyzkoušejte šťavnaté kuřecí špízy s cuketou, slaninou a marinádou ze sladkého pomeranče, česneku a čerstvého rozmarýnu. Mají…
Tento salát z orestované cukety a anglické slaniny je výborný jak teplý, tak vychlazený z lednice a krásně voní po česneku. Stačí ho jen lehce prohodit na pánvi a…
Jednoduchý zapečený nákyp z cukety, brambor a žampionů je skvělý způsob, jak využít úrodu ze zahrady. Syté, ale lehké jídlo, které chutná celé rodině. Anglická slanina…
Křupavý toast, rozpečený s plátkem anglické slaniny, rozteklým sýrem a doplněný zeleninou – to je jednoduché, ale neodolatelné jídlo, které se hodí ke snídani, večeři i…
Rychlý recept pro ty, co chtějí ke špagetám něco jiného než rajčatovou omáčku. Špagety s jemnou Lučinou, křupavou anglickou slaninou a svěžími ředkvičkami jsou syté a…
Jednoduché placičky z podušených hub, cibule, slaniny a namočeného pečiva mají výraznou chuť a příjemnou strukturu. Směs se spojí vejci, ochutí kořením a zvolna opeče na…
Hrachulenka, neboli hrachová polévka, je syté a prosté jídlo, které má v české kuchyni své pevné místo. Tahle verze ze žlutého půleného hrachu a restovaných hub je nejen…
Brambory čerstvě vykopnuté ze zeminy, které stačí důkladně omýt, jsou jednou z chutí českého léta. Zároveň jim vyhovuje i jednoduchá úprava pečením s česnekem a…
Rychlá a snadná chalupářská pánvička spojuje chuť hlívy, žampionů, vařených brambor a dozlatova osmažené slaniny. Výborné a syté jídlo z jedné pánve oceníte, když se vám…
Šťavnaté kuřecí maso v kombinaci s náplní z olomouckých tvarůžků získává jedinečný charakter a lahodně pikantní chuť. Tento recept potěší všechny, kdo mají rádi české…
Kousky kuřecího masa prokládané švestkami a napíchané na špejli vytvářejí efektní „hada“, který zaujme na první pohled. Sladko-slaná kombinace chutí potěší na grilu, v…