Nadívaná jarní kuřátka a petrželové brambory
Recept ještě nebyl hodnocenDoslova perfektním jarním receptem jsou kuřátka plněná nádivkou, obalená ve slanině, podávaná s petrželovými brambory. Opravdu sytý sváteční oběd si svojí chutí podmaní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Doslova perfektním jarním receptem jsou kuřátka plněná nádivkou, obalená ve slanině, podávaná s petrželovými brambory. Opravdu sytý sváteční oběd si svojí chutí podmaní…
Králík pečený ve slaninovém kabátku, podávaný s omáčkou s bílým vínem a knedlíčky se hodí i pro slavnostnější chvíle. Příprava vypadá složitě, ale je snadná, jen časově…
Králík pečený ve slaninovém kabátku, podávaný s omáčkou s bílým vínem a knedlíčky se hodí i pro slavnostnější chvíle. Příprava vypadá složitě, ale je snadná, jen časově…
Směs svěžích lístků salátu, štiplavých ředkviček, křupavé slaniny, uvařených vajec a kuřecího masa vonícího máslem a bylinkami, zalijeme lehce pikantní zálivkou a…
Perfektně křupaná slanina je opravdovým potěšením chutí. Můžete jí připravit pečením v troubě, na pánvi nebo v mikrovlnné troubě. Po upečení slaninu pomocí kleští…
Kedlubnový mozeček je zajímavou obměnou oblíbeného jídla. Chutná skvěle, skoro nepoznáte rozdíl od klasického květákového receptu. O krémovou texturu se postarají…
Jedním z nejoblíbenějších salátů je salát caesar. Připravte si s námi jeho obdobu. Listy salátu a kousky zeleniny spojuje lahodný dresink s ančovičkami, ke kterým…
Skvělý tip, jak zpracovat cuketu jinak. Chutný cuketový mozeček se slaninou, vejci a cibulkou. Rychlá, sytá a jednoduchá večeře, která překvapí svou chutí i milovníky…
Výborná a rychle připravená, sytá, zeleninová omáčka. Obměnit jí můžete šunkou nebo bylinkami. Se špagetami a strouhaným sýrem bude chutnat výtečně. Voní bazalkou,…
Pokud nevíte, který z receptů na hamburgery vybrat, máme pro vás hned tři variace na ty z hovězí masa. Podle dokonale sepsaného postupu je zvládnou připravit i úplní…
Hovězí pečeně patří mezi klasiku naší kuchyně. Kvalitní hovězí maso potřeme směsí papriky, česneku a štiplavého zázvoru. Po rychlém orestování jej necháme dusit spolu s…
Krémové a chutné rizoto nemusí být náročné na přípravu. Příkladem je toto houbové rizoto, které dokáže připravit i začátečník. Důležité je dodržet kroky s přiléváním…
Jednoduché jídlo, které voní po houbách, slanině a poctivé domácí kuchyni. Těstoviny se spojí s osmahnutými houbami, zalijí mlékem s vejci a zapečou dozlatova. Sytý a…
Slaný koláč je perfektním pokrmem k večeři, i slavnostním občerstvením. Zvlášť, pokud má skvěle vyvážené chutě. Sázkou na jistotu je pak kombinace listového těsta a…
Králík je skvělé maso, ale je potřeba mu trochu pomoct proti vysušení - pomůže prošpikování slaninou. O hloubku chuti se postarají lesní houby a o neodolatelnou vůni…
Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky a orestujeme v pekáčku na másle spolu s bobkovým listem a pár kuličkami jalovce. Zbytek jalovce nadrtíme najemno v hmoždíři.Stehna…
Jemné a křehké telecí maso vynikne nejlépe v doprovodu smetanové omáčky s dijonskou hořčicí, která mu dodá výraznou chuť a elegantní charakter. Lehce slavnostní jídlo s…
Dozlatova upečené a přitom šťavnaté kuře můžete připravit i v remosce. Přidejte bylinky a koření, dodají správnou chuť. Péct se bude skoro samo bez hlídání. Na vás zbyde…
Takto pečená krkovička, to je voňavá kombinace, která zaručeně uspokojí i ty největší gurmány. Šťavnaté maso se propojuje s pikantností klobásy, jemností žampionů a…
Troubu předehřejte na 220 °C. Avokádo rozpůlte, zbavte pecky a lžičkou opatrně zvětšete prohlubeň. Vydlabané avokádo můžete použít v jiném receptu.Poté avokádo…
Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…
Příprava: Vezmi kuthan neboli pekáč a vraž do něj ten bok, osol a okmínuj, jestli chceš, přidej také nakrájenou cibulku a česnek : to mimo plán, a všechno podlij…
Nachystáme 3 misky. Do každé nakrájíme na větší kusy játra, kuřecí prsa, vepřovou plec. Do všech misek nakapeme olivový olej, do plece a kuřecího masa dáme po 3…
Chalupářská koprová omáčka: Sušené houby dáme přes noc máčet do vody. Ráno je mírně ovaříme, uděláme máslovou jíšku, kterou zalijeme vodou z hub i s těmi houbami,…