Kuřecí plátky na pepři s hořčicovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenBlesková úprava kuřecího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. V mžiku máte na stole chutný oběd nebo večeři. Hořčice dodá jídlu pikantní chuť, kterou můžete…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Blesková úprava kuřecího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. V mžiku máte na stole chutný oběd nebo večeři. Hořčice dodá jídlu pikantní chuť, kterou můžete…
Dokonalé spojení plátků masa a výrazné krémové omáčky. Tento nenáročný a elegantní pokrm je vhodný pro všední oběd nebo víkendovou večeři. Krůtí maso je lehké, výživné a…
Máme pro vás jeden z dalších receptů na oblíbenou klasiku. Novohradský vepřový plátek můžete připravit z kýty či z kotlety, nebo také z bůčku. Tradičně se podává s rýží,…
Květák se dá připravovat na stovky způsobů. V tomto receptu je zapečený s bramborami, hermelínem a šunkou a vše doplňuje smetanová omáčka. Nechybí ani krustička…
Lahodný pokrm s kořeny v tradiční slovenské kuchyni. Šťavnaté vepřové maso se peče dozlatova a podává se s houskovým knedlíkem nebo rýží. Typická je vyvážená chuť masa,…
Cuketa nakrájená na plátky, zasypaná restovanou anglickou slaninou a sýrem je tipem pro rychlou večeři z jednoho pekáčku. Než bude cuketa zapečená, připravte oblíbený…
Krůtí maso je výživné a rychle hotové, takže se hodí na oběd i večeři. Se smetanovou omáčkou bude lahodné, bylinky dodají omáčce ten správný šmrnc a cibulka s citronem…
Koprovku buď milujeme, nebo nenávidíme. Ti, kteří kopr alespoň tolerují, si mohou pochutnat na vonící krémové omáčce s houskovým knedlíkem, masem a vařeným vejcem.
Samotná jen tak na chleba, základ do pomazánek, na sladko s ovocem, dokonce i do těstovin a omáček. Tam všude můžete použít domácí lučinu. K přípravě vám stačí bílý…
Maminčina je nejlepší - pravda, o které se nepochybuje, zejména pokud jde o recept na tradiční svíčkovou. Omáčka plná kořenové zeleniny je zjemněná smetanou a právem…
Kotleta patří mezi nejlibovější druhy vepřového masa, právě proto bývá často po tepelné úpravě vysušená. Pokud ale plátky kotlety zapečeme spolu s bramborami a cibulí…
Mleté maso smícháme s uvedenými ingrediencemi a ponorným mixérem vyšleháme dohladka. Mokrou rukou uděláme velkou šišku sekané.Šišku sekané zabalíme do alobalu a vložíme…
Bratislavské plecko je lahodná smetanová omáčka se spoustou zeleniny, kterou můžeme podávat s těstovinami nebo s houskovým knedlíkem. Pokrájením masa na kostky si délku…
Srnčí maso je velice jemné, svíčkovou doporučujeme k minutkové úpravě v podobě medailonků, vzhledem k její křehkosti upřednostňujte úpravu vcelku. Srnčí maso obsahuje…
Poctivá houbová polévka zahuštěná jíškou, ochucená koprem a octem, na závěr zjemněná smetanou, vás zasytí i zahřeje a navíc chutná jako ta od babičky. Podáváme ji se…
Potřebujete uvařit něco rychlého a opravdu chutného? Zkuste tento skvělý recept s krůtím masem plným bílkovin, je snadný, zvládne ho i začínající kuchařka a potěší malé…
Rozpálíme pánev s ghí, krátce zarestujeme jemně pokrájenou cibuli se slaninou.Jakmile začne zlátnout, přidáme maso a opékáme, dokud není maso hotové.Nyní už jen zbývá…
Na jemno nakrájenou cibuli zesklovatíme na másle nebo oleji, přidáme pokrájené uzené maso nebo slaninu, orestujeme a zalijeme vývarem.Nejdříve přidáme do polévky…
Maso a slaninu nakrájíme na kostičky, klobásy na kolečka.Vše smícháme (kromě cibule a smetany). Necháme uležet minimálně 2 hodiny (nejlépe ale přes noc).Masovou směs…
Tortellini se smetanovo-sýrovou omáčkou spojují jemné těstoviny plněné lahodnou náplní s bohatou a sametovou omáčkou z kvalitního sýra a smetany. Dochucené česnekem vám…
Špagety, vrtule, kolínka… Není důležité, jaký mají těstoviny tvar, jedno je ale jisté – jde o sytou a levnou surovinu, která vás zachrání před tím největším hladem.…
Nejprve povaříme v osolené vodě fazolky na skus. Maso nakrájíme na medailonky o síle cca 1,5cm, osolíme a okořeníme nadrceným zeleným pepřem. Opečeme je z obou stran na…
Máme pro vás tip na oběd - jednoduché francouzské brambory s mletým masem a žampiony. Směs je doplněna také strouhaným sýrem, jak uvnitř, tak i na povrchu. Recept je…
Kousky krkovičky podusíme na pořádné dávce cibule s hořčicí a česnekem. Dušením tak dostane maso křehkou konzistenci. Podlijeme smetanou, díky které docílíme jemné…