Gnocchi s masem a smetanovo-houbovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenMáte rádi gnocchi? V kombinaci s opečeným vepřovým masem, houbami a smetanovo-horčičnou omáčkou vám určitě budou chutnat. Podávejte je posypané nakrájenou petrželkou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte rádi gnocchi? V kombinaci s opečeným vepřovým masem, houbami a smetanovo-horčičnou omáčkou vám určitě budou chutnat. Podávejte je posypané nakrájenou petrželkou.
Plněné papriky většina zná v kombinaci s rajčatovou omáčkou a houskovým knedlíkem. Vyzkoušejte něco nového a připravte plněné papriky podle tohoto receptu. Jsou zapečené…
Hovězí maso, rozpadající se na jazyku, okořeněné pepřem a česnekem, dušené ve vývaru s hebkou bramborovou kaší. Klasická úprava hovězího masa, která je ideální jako…
Klasická polévka s párkem je velmi oblíbená. Párky, brambory a silný vývar tvoří výbornou chuť této polévky. Na závěr ji zjemníme smetanou a abychom ji dodali krásnou…
Žampionová omáčka potěší každého milovníka hub a hlavně smetanových omáček. Je připravena během chvíle a zvládne ji i začátečník. Dochutíme ji solí a octem. Podáváme s…
Minutkové špalíčky z vepřové panenky se šťavnatým máslovým chřestem jsou doplněné snadnou smetanovou omáčkou s parmezánem. Při přípravě tohoto jídla si dejte záležet na…
Pórek řádně omyjeme, nakrájíme na špalíky a spolu s kostkami brambor jej dáme do hrnce. Kousek zelené části pórku si ponecháme na dozdobení polévky na talíři. Přidáme…
Večeře hotová během pár minut, to jsou nesmrtelné špagety s kuřecím masem a sýrovou omáčkou, jejíž chuť můžete pozměnit použitím různých sýrů. Jednoduché jídlo, s jehož…
Jednoduchý a lahodný, takový bude oběd podle tohoto receptu. Brambory budou díky smetaně vláčné a krémové, zatímco kůže na kuřeti do křupava vypečená a masíčko šťavnaté.…
Šťavnaté kuřecí maso v jemné omáčce, kde se sladkost medu snoubí s pikantní hořčicí a svěží chutí kopru. Jednoduchý recept, který dodá všednímu obědu originální nádech a…
Kančí ragú s brusinkovou omáčkou je jídlo s výraznou chutí zvěřiny, kterou zjemňuje sladkokyselý dotek brusinek. Tento tradičně laděný pokrm v sobě spojuje robustní maso…
Recept na polévku, která zasytí i početnou rodinu. Připravíme ji z uzených žeber a fazolí, zjemníme smetanou a dochutíme kořením. Na přípravu nám sice trochu času zabere…
Chystáte narozeninovou oslavu nebo letní posezení na zahradě s přáteli? Tento nepečený tvarohový dezert přelitý malinovou omáčkou v horkých letních dnech výborně osvěží…
Kuře na houbách se smetanou a saturejkou určitě vyzkoušejte. Právě saturejka dává pokrmu úžasnou chuť a smetana omáčku krásně zjemňuje. K masu a omáčce se nejlépe hodí…
Jemná omáčka krásně vonící po žampionech a měkoučké dietní maso dušené spolu s divokým kořením se stanou zlatým hřebem nedělního oběda. Nejlépe bude chutnat s různě…
Rychlé jídlo z kuřecího masa s jemnou kari omáčkou na vás čeká pokud budete následovat tento recept. Doplňte pokrm oblíbenou přílohou a jídlo bude do hodiny na stole…
Pořádná dávka čerstvých hub a poctivá porce smetany udělá z obyčejné bramboračky luxusní pětihvězdičkový pokrm. Nešetřete houbami ani smetanou, výslednou polévku si pak…
Mleté maso smícháme s uvedenými ingrediencemi a ponorným mixérem vyšleháme dohladka. Mokrou rukou uděláme velkou šišku sekané.Šišku sekané zabalíme do alobalu a vložíme…
Bramborové noky s čerstvým špenátem orestovaným na slanině jsou hotové během pár minut. Můžete však připravit i domácí noky a povýšit tak svůj kulinářský výtvor o level…
Libovolné těstoviny zapečené s masem nebo zeleninou, zalité vejci nebo smetanou, to je stálice našich jídelníčků. Tentokrát jsme těstoviny smíchali s brokolicí a tuňákem…
Tato lehká a lahodná polévka spojuje jemnou chuť cukety s pikantností kari koření. Podávaná s kouskem čerstvého pečiva nebo krutony je tato polévka ideální pro milovníky…
Nejprve povaříme v osolené vodě fazolky na skus. Maso nakrájíme na medailonky o síle cca 1,5cm, osolíme a okořeníme nadrceným zeleným pepřem. Opečeme je z obou stran na…
Kuře překrojíme na 4 porce a úplně, nebo alespoň částečně, vykostíme a odstraníme kůži. Kosti hned dáme vařit do slané vody na vývar na podlití. Kuřecí porce osolíme,…
K přípravě tohoto výborného maďarského pokrmu orestujeme vepřové maso na sádle, cibuli a slanině a poté dusíme. Přidáme žampiony, zakysanou smetanu a mléko a vaříme,…