Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Recept ještě nebyl hodnocenSnadné a výživné polévky by neměly v našem jídelníčku chybět. Na všední, ale i sváteční den si můžeme připravit tuto pestrobarevnou polévku. Najdeme v ní spoustu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Snadné a výživné polévky by neměly v našem jídelníčku chybět. Na všední, ale i sváteční den si můžeme připravit tuto pestrobarevnou polévku. Najdeme v ní spoustu…
Tuto netradiční roládu můžeme připravit třeba na jarní svátky. Bramborové těsto vyplníme pestem z medvědího česneku a masovou směsí. Na tu použijeme uvařené uzené maso,…
Pokud v kuchyni rádi používáte pesto, zkuste si vyrobit špenátové s parmazánem a arašídy. Ve spojení s bramborami a mozzarellou vznikne lahodné jídlo, na kterém si…
Velikonoce jsou svátky, pro které je typické spousta různých sladkých dobrot, kterými potěšíte chuťové pohárky vašich koledníků. Dort ve tvaru vejce, plněný čokoládovým…
Tradiční velikonoční sladkou dobrotou jsou jidáše z kynutého těsta, které se pečou ke snídani o Zeleném čtvrtku. Říká se, že kdo sní jidáše za svítání bude se těšit…
Cuketová úroda bývá často velmi bohatá, a tak každý recept na zpracování této letní zeleniny přijde vhod. Ze žluté cukety můžete připravit knedlíky a z té zelené dušené…
Cuketová úroda bývá často velmi bohatá, a tak každý recept na zpracování této letní zeleniny přijde vhod. Ze žluté cukety můžete připravit knedlíky a z té zelené dušené…
Chuť jehněčí pečínky vynikne zejména díky nenáročné úpravě. Plát masa srolovaný do úhledného balíčku doplní česnek a tymián. Společně je upečeme a z výpeku pak…
Mezi méně často využívané druhy masa v kuchyni patří jehněčí. Dobře připravené jehněčí je krásně měkké, jemné a má specifickou chuť. Nejčastěji se připravuje na…
Zdravý a příjemně svěží jarní salátek se zeleninou a vařenými vejci je skvělým lehkým obědem nebo svačinou. Salát s medovo-hořčičnou zálivkou zvládnete připravit za…
Tradičním velikonočním symbolem jsou také jidáše - kynuté drobné pečivo připomínající provaz. Z těsta na ně však můžeme vytvarovat i pro děti přívětivější tvary. Třeba…
Vrstvený vajíčkový salát plný čerstvé barevné zeleniny nejen skvěle vypadá, ale potěší i chuťové pohárky všech milovníků sytých salátů. Jemná zálivka z majonézy a…
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou připravte ke svátečnímu obědu či k večeři. Mandlová nádivka s cibulkou krásně nasákne chuť i vůni masa a doslova se vám rozplyne na…
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou připravte ke svátečnímu obědu či k večeři. Mandlová nádivka s cibulkou krásně nasákne chuť i vůni masa a doslova se vám rozplyne na…
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou připravte ke svátečnímu obědu či k večeři. Mandlová nádivka s cibulkou krásně nasákne chuť i vůni masa a doslova se vám rozplyne na…
Plněná kuřecí kapsa je oblíbeným pokrmem, jelikož nabízí možnost přizpůsobit náplň vlastní chuti a stavu lednice. Například plátky anglické slaniny a goudy jsou skvělou…
Plněná kuřecí kapsa je oblíbeným pokrmem, jelikož nabízí možnost přizpůsobit náplň vlastní chuti a stavu lednice. Například plátky anglické slaniny a goudy jsou skvělou…
Tradičním českým jídlem z brambor jsou škubánky, v západních Čechách zvané také kucmochy. Škubánky, osmažené na sádle, můžeme podávat na sladko, ale také na slano.…
Grilovaný hermelín patří mezi velmi oblíbená jídla. Zkuste ho pro změnu zapéct s bramborovou kaší a skvělý bezmasý oběd je připravený během chvilky. Navíc ho můžete…
Grilovaný hermelín patří mezi velmi oblíbená jídla. Zkuste ho pro změnu zapéct s bramborovou kaší a skvělý bezmasý oběd je připravený během chvilky. Navíc ho můžete…
Beránek by neměl na velikonočním stole chybět. Pokud však nejste příznivci sladkého, můžete upéct beránka slaného. Nádivku z uzeného masa, kopřiv a rohlíků stačí vložit…
Pirohy z klasického nudlového těsta, plněné směsí ze šťouchaných brambor a slané brynzy, patří mezi ta jednoduchá a prostá jídla, u kterých se ale budete olizovat až za…
Zkuste letos místo tradiční velikonoční nádivky upéct krupičkovou s uzeným masem a mákem. Na talíři vypadá nádherně, díky krupičce je vláčná a křupnutí máku ucítíte v…
Velice oblíbenou klasikou stánkového prodeje jsou dozlatova a dokřupava usmažené bramboráky. V pohodlí vaší kuchyně si tuto dobrotu, vonící po majoránce a česneku,…