Kuřecí plátky s fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky a na rozehřátém oleji je ze všech stran opečeme, pak okořeníme mletým kmínem a koriandrem, zalijeme horkým vývarem, osolíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky a na rozehřátém oleji je ze všech stran opečeme, pak okořeníme mletým kmínem a koriandrem, zalijeme horkým vývarem, osolíme,…
Maso nakrájíme na kostky, mrkev můžete na půlkolečka nebo nudličky a kedluben na kostičky. Na oleji nejprve orestujeme maso, pěkně ze všech stran, pak přisypeme koření,…
Do hrnce dáme trochu oleje a na něm orestujeme drobně nakrájenou cibuli s česnekem, pak si připravíme veškerou zeleninu a nakrájíme jí na menší kousky a taky jí přidáme…
V hrnci na rozehřátém másle zpěníme nakrájenou šalotku, zasypeme ji moukou a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji chladným vývarem, prošleháme a přivedeme k varu.Fazolky…
Játra očistíme, dáme do misky a spaříme vroucí vodou. Necháme na sítu okapat a osušíme papírovou utěrkou. Cibule oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.Do hluboké…
Pokud si nevíte rady, co uvařit k obědu, vyzkoušejte toto kuřecí maso ve smetanovo-sýrové omáčce s rajčátky, bazalkou a medvědím česnekem. K jídlu můžete podávat…
Tuňáka nakrájejte na silnější plátky. Osolte a na rozpáleném oleji opečte na grilu nebo na pánvi. Chřest očistěte – odřízněte nebo odlomte spodní dřevnatou část. Pak jej…
Chutě asijských pokrmů získávají stále větší oblibu. Možnost nákupu exotických surovin a šikovnost českých hospodyněk nám nabízí stále nové a neotřelé nápady na jejich…
Tato jedinečná kombinace nabízí bohatou paletu chutí, kde se šťavnatá kuřecí stehna spojují s aromatem žampionů a jemností pórku. Celerové pyré jako příloha, pak přináší…
Do misy rozklepneme vajcia a vyšľaháme ich so soľou a zázvorom.Vyšľahané vajcia vymiešame s husacou masťou a pridáme nadrvený maces. Dobre vymiešame a za stáleho…
Růžičkovou kapustu očistíme, vložíme do vařící osolené vody, uvaříme do měkka a růžičky vyjmeme.Maso nakrájíme na hrubší nudličky, mírně osolíme, opepříme a zprudka…
Květák má skvělou a jemnou chuť, která se dá dobře kombinovat. V tomto pokrmu ho ochutíme kokosem, zázvorem a kari, díky tomu bude mít jídlo exotický nádech. Pokrm…
Na oleji si osmažíme nakrájenou cibuli a dáme na ní pokrájená játra, která necháme orestovat. Zalijeme vývarem(nebo vodou)a dusíme, v polovině dušení přidáme nakrájené…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Maso omyjeme a papírovou utěrkou osušíme.Takto upravené maso slabě potřeme hořčicí a nakrájíme na větší…
Kachnu důkladně opláchneme studenou vodou a vložíme do pekáče. Jemně můžeme vymazat špetkou másla. Dno pekáče vyplníme cibulkou, kachnu mírně osolíme a pokmínujeme a…
Vývar přivedeme k varu a vložíme do něho oloupané, na menší kousky pokrájené batáty, jemně pokrájenou chilli papričku a kokosové mléko. Vaříme do změknutí. Polévku…
Na trošce oleje orestujeme nakrájenou cibuli se slaninou, přendáme do misky a necháme vychladnout. Poté přimícháme brynzu a posekané bylinky. Do prsou vytvoříme nožem…
Díly kuřecího masa šikmo do hloubky ze strany kůže nařízneme, osolíme a opepříme. Smícháme jogurt s kořením, porce masa touto směsí potřeme, vložíme do vhodné nádoby s…
1. Olej rozehřejte ve velké pánvi a osmahněte na něm slaninu; stačí tak dvě minuty. Přidejte proužky masa a společně smažte ještě dvě až tři minuty, až začne zlátnout.…
Cibuľu a narezaný pór orestujeme na masle. Pridáme zemiaky narezané na menšie kocky, pridáme k póru, zalejeme mliekom, vývarom alebo bujónom.Osolíme, okoreníme a dusíme,…
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, mrkev a celer, za chvilku přidáme mouku, dosmažíme a dáme kari, zalijeme studeným vývarem. Vaříme půl hodiny, poté vložíme do…
Každou paličku třikrát příčně nakrojíme. V misce smícháme koření a sůl, ve kterém paličky obalíme. Cibulku nakrájíme na kousky a na rozpáleném oleji necháme zesklovatět.…
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme osolené a opepřené maso a zprudka orestujeme. Na každý plátek rozetřeme lžíci hořčice, podlijeme vývarem a dusíme…
Ve velké pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm restujeme ze všech stran dohněda. Poté je vyjmeme a odložíme stranou. Do pánve vložíme jarní cibulku, chvilku restujeme,…