Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Recept ještě nebyl hodnocenKrůtí maso na paprice s lesními houbami je chutný a aromatický pokrm, který spojuje jemnost krůtího masa s bohatou chutí lesních hub. Tento recept je ideální pro…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krůtí maso na paprice s lesními houbami je chutný a aromatický pokrm, který spojuje jemnost krůtího masa s bohatou chutí lesních hub. Tento recept je ideální pro…
Krásně barevné, voňavé a lákavé jídlo vznikne spojením rýže, kuřecího masa a zeleniny. Nejprve maso naložíme do marinády z koření a teriyaki omáčky, poté orestujeme a…
Kuře na paprice patří mezi stálice v našich jídelníčcích, milují ho děti ale také dospělí. Pokrm maďarského původu můžete snadno připravit i v bezlepkové variantě,…
Připravte tymiánové krůtí plátky s jarními hráškovými lusky posypanými dokřupava osmaženou slaninou. S přílohou z nových brambor vznikne výborný pokrm. Jak píše autor…
Nejdříve si očistím pórek, nakrájím ho na 4 díly. Mrkev oškrabu a nakrájím na širší proužky a kapii také na proužky. Prsa jsem si nařízla na pláty, trochu naklepala,…
V pánvi rozehřejeme lžíci másla, vložíme hříbky pokrájené na tenké plátky, osolíme a podusíme je doměkka. Je-li třeba, podlijeme trochou vody. V hrnci přivedeme k varu…
Na trošce oleje orestujeme nakrájenou cibuli se slaninou, přendáme do misky a necháme vychladnout. Poté přimícháme brynzu a posekané bylinky. Do prsou vytvoříme nožem…
Oloupeme cibule, nakrájíme nadrobno. Nakrájenou cibuli dáme s 60 g másla na rozpálenou pánev a osmahneme. Do hrnce dáme drůbeží vývar a nasypem rýži, zaprášíme jednou…
Krůtí prsa nakrájíme přibližně na stejně velké kostky. Maso osolíme a opeříme. Rozpálíme trochu oleje – ideálně pánev WOK a prudce opečeme, aby se maso zatáhlo a zůstalo…
Zelí nakrájíme na nudličky. Sádlo rozpustíme a cibuli s kmínem orestujeme dozlatova. Přisypeme zelí, orestujeme, přidáme těstoviny, houby a zalijeme vývarem. Vaříme…
300 g rýže (je to 1,5 hrnku o obsahu 250 ml), propláchneme horkou vodou, necháme okapat, vložíme do namočeného římského hrnce a zalijeme 2 hrnky vlažného drůbežího…
Do vymasteného pekáčika uložíme na kolieska narezaný pór, navrstvíme na kolieska narezané zemiaky a na ne na kolieska narezanú cibuľu. Osolíme, okoreníme. Kuracie…
Špičky z kuřecích křídel dáme vařit a uděláme si vývar, do kterého můžeme dát solamyl na zahuštění šťávy. Do kastrolu dáme olej, na něj dáme očištěné na 4 kusy křížem…
Na masle orestujeme zo všetkých strán osolené a múkou obalené porcie kurčaťa. Mäso vyberieme a na výpeku orestujeme nadrobno narezanú cibuľu a huby. Zalejeme vínom,…
Nakrájené maso vložíme do misky, osolíme, opepříme, posypeme Solamylem a důkladně promícháme. Vývar uvedeme do varu, přidáme maso, mrkev, zelí, houby a vše prudce…
Jednu cibuli nakrájenou na jemno opečeme s osoleným a opepřeným masem nakrájeným na kostky. Přidáme na čtvrtky nakrájené žampióny a podusíme. Přilijeme 250 ml vývaru,…
Krůtí srdce zbavíme jejich tučné vrchní části obsahující zbytky tepen. Srdce překrojíme na poloviny a zbavíme propláchnutím krevních sraženin. V hrnci rozpustíme dvě…
Kolena nařízneme nožem a prošpikujeme česnekem. Důkladně do nich vetřeme sůl. Cibuli pokrájíme na větší kousky a v rozpáleném hrnci na středním ohni ji orestujeme na…
Na masové koule smíchejte všechny ingredience a řádné promíchejte. Vytvarujte koule - jde to pěkně, když si ruce namočíte do vody. Aby držely lépe tvar při smažení,…
Každou paličku třikrát příčně nakrojíme. V misce smícháme koření a sůl, ve kterém paličky obalíme. Cibulku nakrájíme na kousky a na rozpáleném oleji necháme zesklovatět.…
V pánvičce rozehřejeme jednu lžíci másla, vložíme očištěné lišky, osolíme a podusíme je doměkka. Je-li třeba, mírně během dušení podlijeme vývaremV hlubší pánvi…
Stehna si obereme a natrháme na kusy, pór a lahůdkovou cibulku nakrájíme na kolečka, žampióny s česnekem na plátky a dlouhé fazolky překrájíme na trochu menší. Na hlubší…
Kuřecí stehna opeču na oleji dozlatova. Vyndám, přidám posekanou cibulku, pepř, sůl, kari, zázvor, posekanou feferonku od mej najlepšej kamošky zo Slovenska.Jak cibule…
Pórek umyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, chvíli orestujeme na olivovém oleji, posypeme kořením a přidáme k tomu kuřecí prsa omyté, osušené a nakrájené na plátky…