Dvoubarevný piškotový tunel
Recept ještě nebyl hodnocenUšleháme vejce s cukrem do husté pěny, přidáme vodu a nakonec mouku. Těsto rozetřeme na vymazaný pečící papír a pečeme při 190 °C asi 8-10 min. Jahody rozmixujeme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ušleháme vejce s cukrem do husté pěny, přidáme vodu a nakonec mouku. Těsto rozetřeme na vymazaný pečící papír a pečeme při 190 °C asi 8-10 min. Jahody rozmixujeme s…
Z kompotu slijeme štávu a dáme do kastůlku ohřát, vsypeme želé dle návodu. Smetanu vyšleháme do tuha se smetafixem a pomalu zašleháme necelý hrnek kokosového mléka. Pak…
Upeceme korpus, vychladly rozrizneme a pokapeme vodou s rumem. Druhy den potřeme merunkovou marmeladou, natreme kremem, priklopime.Cely dort i boky pomažeme kremem.…
Podle návodu na sáčku připravíme cukrárenské želé. Hotové želé nalejeme do formy a do báboviček nebo šálků. Na tuhnoucí želé poklademe piškoty, na piškoty poklademe…
Celá vejce vyšleháme s vodou, přidáme oba cukry a došleháme do husté, bílé pěny. Mouku, solamyl a kypřící prášek promícháme, prosejeme a po částech zašleháme do vaječné…
Ušlehejte 1 šlehačku. Dortovou formu potřete po obvodu dna proužkem šlehačky a formu po obvodu vyplňte trubičkami (žlutohnědé pruhované) nebo cukrářskými piškoty. …
KORPUS - bílky ušleháme do hustého sněhu, přidáme 3 lžíce cukru, postupně šleháme a přidáváme žloutky, dále přidáme 2 lžíce cukru a 2 lžíce oleje. Ručně vmícháme mouku,…
Jogurty necháme přes plátýnko do rána vykapat..není třeba, ale je to chutnější...osladíme, přidáme vyšlehanou šlahačku a podle návodu na obalu přidáme želatinový…
Žloutky vyšleháme s polovinou cukru do pěny. Z bílků a zbylého cukru vyšleháme pevný sníh. Obě hmoty spojíme a nakonec zlehka vmícháme mouku. Těsto vylijeme na plech…
Kompotové jahody scedíme a ponorným mixérem rozmixujeme na pyré. Pár kousků čerstvých jahod odložíme stranou na pozdější dozdobení a zbytek rozmačkáme vidličkou na…
Z vajec, 80 g cukru, vanil. cukru, múky, maizeny a prášku do pečiva upečieme piškótový tortový korpus. V mlieku uvaríme mletý mak s cukrom, pridáme šťavu z citrónov,…
Přísady: jogurt, káva, nutela, cukr a želatina dle návodu- vše smícháme. Pomalu to začne houstnout takže ted fofr. Otevřeme konzervu s ovocem a vyndáme okapat, nebo…
Smícháme mouku, cukr, Heru, nastrouhanou kůru z citronu a vejce.Rukama vypracujeme těsto, které necháme asi hodinu odpočinout v lednici.Kousky těsta vtlačíme do formiček…
Pomazánka : půl kila tvarohu (nebo tvaroh a lučinu půl na půl) smícháme s majonézou (asi 10dkg) a asi 3 lžícemi rozpuštěné želatiny. Osolíme a vymícháme do hladka - to…
Ušleháme tuhý sníh se solí, postupně vešleháme po jednom žloutku, zasypeme cukrem a tak opakujeme do vypotřebení, nakonec ručně vmícháme mouku s práškem do peč. Nalijeme…
Vejce oddělit + cukr ke žloutkům + polohrub.mouka + prášek do pečiva + vanil.cukr + 4 lzice solamylu. Z bilků vyšlehat sníh, pomalu vmíchat do těsta, péci na 180°C asi…
Všetky prísady na cesto dobre premiesime a vypracujeme hladké cesto. Cesto rozdelíme na polovice a každú zvlášť vyvaľkáme na obdĺžnik veľkosti plechu. Z mlieka, pudingu…
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny. Přisypeme mouku a metličkou zašleháme společně s rumem. Formu na dort vymažeme olejem a na dno dáme pečící papír. Nalijeme těsto a dáme…
Viz. obrázek č. 1 - Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhé pěny. Cukr se žloutky vyšleháme do nadýchané pěny, až skoro zbělá a pak přidáme po lžících horkou vodu,…
Kompót scedíme, ak treba, narežeme na malé kúsky.Ryžu uvaríme v mlieku na hustú kašu.Do ryže pridáme tvaroh, škoricu, vanilkový cukor a kokos a dobre premiešame. …
Žloutky a sůl ušleháme do husté pěny, přidáme mouku s kypřícím práškem a důkladně promícháme. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Třetinu sněhu přidáme ke žloutkům s moukou a…
Začneme šlehat bílky se solí. Jakmile začnou pěnit, postupně přisypeme cukr, pak žloutky a nakonec vodu. Vznikne tuhá našlehaná pěna, do které už jen vařečkou přimícháme…
V 500 ml mléka uvaříme obvyklým způsobem s přidáním vanilkového cukru puding, necháme zchladnout - za občasného promíchání, ev. přikryjeme potravinářskou fólií, aby se…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
Sushi balls: Rýžové kuličky plněné lososem a okurkou chutnají jako klasické sushi, přitom jsou mnohem jednodušší na přípravu
Žijte jako Casanova! Jaké jídlo vám pomůže ke zlepšení milostných výkonů?