Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Recept ještě nebyl hodnocenKyprý ořechový korpus dortu je proložen svěží sladkokyselou chutí brusinkového kompotu a citrónovo - brusinkovou šlehačkou. Navíc je tento dort možno připravit přirozeně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kyprý ořechový korpus dortu je proložen svěží sladkokyselou chutí brusinkového kompotu a citrónovo - brusinkovou šlehačkou. Navíc je tento dort možno připravit přirozeně…
Na korpus smícháme všechny ingredience (mléko dáme dle potřeby tak, aby vzniklo středně husté těsto).Kulatou dortovou formu vyložíme pečicím papírem, naplníme těstem a…
Třešňový dort s tvarohovo-smetanovým krémem je luxusní dezert, který spojuje svěžest třešní s jemností tvarohu a smetany. Tento dort nabízí dokonalý soulad mezi…
Řezy budou skvělým moučníkem na jakékoliv oslavě. Dokonale jemný a nadýchaný piškot je pokryt nejprve lahodnou vrstvou pudingu s jahodami, na kterém leží ještě…
Nadýchaný korpus, kompotované broskve, vanilkový pudinkový a šlehačkový krém – řezy podle paní Zorky promění sváteční oběd v událost, o které se bude mluvit. Okouzlí…
Řezy z jahod, zakysané smetany, pudinku, šlehačky a piškotového těsta chutnají opravdu báječně. Moučník, který připravíte na plech a nařežete na úhledné porce je ideální…
Lehký a nadýchaný piškotový řez s jahodami je ideálním moučníkem pro jarní a letní dny. Spojení vláčného kakaového piškotu, svěžího ovoce a jemného krému, vytváří dezert…
Letní roláda je dokonalým dezertem pro horké dny. Lehká, svěží a plná sezónního ovoce. Nadýchaný piškot v kombinaci s jemným tvarohem a šlehačkou osvěží a potěší každého…
Jemný, plný čokoládové chuti a bez pečení – tento dezert je snem každého milovníka čokolády. Kombinace rozpuštěné čokolády, smetany, medu, špetky kávy a skořice vytváří…
Příprava borůvkového koláče se smetanovým krémem vyžaduje trochu času a pečlivosti, ale výsledek rozhodně stojí za to. Křehký máslový korpus, jemná borůvková náplň a…
V dortové formě upečte vanilkový korpus dle receptu. Po úplném vychladnutí rozkrojte korpus na dva silnější a jeden tenčí plát (příp. na tři silnější a jeden tenčí).…
Vanilkový piškot: Bílky ušleháme do tuha, zašleháme cukr, esenci, sůl a následně jeden žloutek po druhém, potom olej po lžících. Nakonec opatrně zlehka mouku s práškem…
Nejprve vyšleháme vejce, vodu a cukr do pěny, poté přimícháme mouku a těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Pečeme při 180°C do růžova (asi 20 min). Mezitím si…
Šlehačky ušleháme se ztužovačem šlehačky, vanilkovým a moučkovým cukrem a zlehka promícháme s kysanými smetanami. Na podložku skládáme BeBe do obdélníku o straně 6 x 4…
Nejdříve vyšleháme tuhý sníh s přidáním špetky soli. Žloutky šleháme s cukrem tak dlouho, až máme světlou napěněnou hmotu, potom po částech zašleháváme horkou vodu a…
Nejdříve ušleháme bílky, do kterých za stálého šlehání přidáme cukr a pak žloutky a mouku. Piškot upečeme ve vyšším plechu a ještě horký! potřeme Nutellou. krém: …
Vanilkový piškot: Bílky ušleháme do tuha, zašleháme cukr, esenci, sůl a následně jeden žloutek po druhém, potom olej po lžících. Nakonec opatrně zlehka mouku s práškem…
Bílky oddělíme od žloutků. K bílkům přidáme špetku soli a šleháme na max obrátky šlehače. Když už sníh skoro je, přišleháme po částech cukr. Nakonec důkladně prošleháme…
Do uzavíratelné krabice nalijeme obsah kompotu a tekutou smetanu. K tomu přisypeme pudink bez vaření, práškovou šlehačku a ztužovač. Krabici uzavřeme a obsah několikrát…
Piškotové korpusy: Bílky ušleháme do tuha, zašleháme cukr, esenci, sůl a následně jeden žloutek po druhém, potom olej po lžících. Nakonec opatrně zlehka mouku s práškem…
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme lžíci jablečného octa a postupně přimícháváme cukr krupici. Připravíme si plech s pečícím papírem a sníh na něho rozetřeme. V troubě…
Prvně si pár dnů předem vyrobíme botičky, aby nám zaschly a vytvrdly. Je to pro lepší a bezpečnou manipulaci. Návod na výrobu botek a zvířátek přikládám v odkazu do…
Vzdušný korpus, nadýchaná šlehačka a sladké jahody – kombinace, která nikdy nezklame. Jahodovo-šlehačkový dort je osvěžujícím zákuskem, který si zamilujete po prvním…
Z bílků ušleháme tuhý sníh, postupně přišleháme cukr a žloutky. Pak vmícháme vanilkovou pastu, oříšky a vaječný likér.Dortovou formu o průměru 20 cm vyložíme pečícím…