Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezy se zakysanou smetanou ke kafíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

2. 8. 2011 16:18

Suroviny

Porce: 20 kousků

Nutriční hodnoty

Energie25 214 kJ / 6 026 kcal
Bílkoviny117,43 g
Tuky232,56 g
Vláknina50,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy840,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lucik

15. 2. 2013 11:58

Panebože, to sem již může dát kdokoli a cokoli. Obyčejná buchta a na to ušlehat šlehačku a zakysanku. To je vaření, páni!!!!:-//

žrout

17. 9. 2011 08:00

:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 8. 2011 22:02

Tak se učím celý život. Ocet určitě vyzkouším;-):yes:

Cashira

2. 8. 2011 21:12

Bubutop, děkuji a určitě dej vědět, jak chutnalo. ;-):-K Jen ještě k tomu octu, nepoužívat ho do moučníků s mlékem, buchta by se pak mohla zdrcnout..:-! Takže ocet jen do moučníků s vodou, opravdu se toho nebojte, není tam ani cítit a věřím, že si všichni na buchtičce pochutnáte a sklidíte s ní úspěch. ;-):-K

bubutop bubutop

2. 8. 2011 19:30

:yes:pamatuju, jak moje tchýně kdysi omylem dala do nějakého moučníku místo oleje ocet a bylo ho asi 2 dcl a byla to famozní záležitost, byla to dobrota a nový recept byl na světě, tak určo bude tohle bašta, vyzkouším a pak písnu:yes::-K:-K

rebeka rebeka

2. 8. 2011 19:21

Cashira:tak to jsem ještě nikdy neslyšela,že ocet pomůže od drobivosti...díky za vysvětlení

Cashira

2. 8. 2011 19:20

Ocet je moje malé tajemství. ;-):-)) Přidávám ho do moučníků z důvodu, aby se buchta nedrobila..;-)

rebeka rebeka

2. 8. 2011 19:02

Cashira:ne..ocet není zakázaný ani jedovatý..jen jsem chtěla vědět,jakou tam má roli..nikdy jsem se s ním v moučníku tohoto typu nesetkala..na rozdíl od moučníků tomuto podobných,kterých tu je mraky

spagetka spagetka

2. 8. 2011 19:01

Cashira: Ale děvčata se tě ptala na důvod octu, takže bys to jako autorka vysvětlit mohla ne? Ať se poučíme. Díky a není to ironie;-)

Cashira

2. 8. 2011 18:59

Ocet je tu snad nějaká jedovatá a zakázaná surovina:-?:-?:-?:-) Tak se nedivte a radši si tento výborný moučník upečte..;-)Pekla jsem ho už kolikrát a vždy zmizí rychlostí blesku.;-) Pěkný večer.:-))

pidaeva

2. 8. 2011 18:48

Ahojky, taky koukám jak blázen !!!!

rebeka rebeka

2. 8. 2011 18:06

:-O:-O ocet:-?:-?:-? to proč:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy se zakysanou smetanou řezy se šlehačkou a zakysanou smetanou buchta ke kafíčku výborná buchta ke kafíčku řezy s kysanou smetanou pečeme se zakysanou smetanou řezy se zakysanou smetanou a šlehačkou řezy ke kafíčku řezy ze zakysanou smetanou čokoládové pečeme s kysanou smetanou řezy ze zakysané smetany buchta se zakysanou smetanou a šlehačkou dobroty ke kaficku buchta s kyselou smetanou buchta se zakysanou smetanou dobrá buchta ke kafíčku mraky se zakysanou smetanou ke kafíčku cokoladova poleva se zakysanou smetanou moučník se zakysanou smetanou

Suroviny: mouka hladká, cukr, kakao, kypřící prášek do pečiva, sůl, vejce, olej, voda, ocet, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr vanilkový, čokoláda oříšková

TopRecepty.cz

Řezy se zakysanou smetanou ke kafíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QAlG